2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benimle aynısın sen, beni kese için 25 Nisan a çağırdı, erken bence, stres yapma. Erken dönemde gün bile farkediyor.

Canım benimle aynısın sen, beni kese için 25 Nisan a çağırdı, erken bence, stres yapma. Erken dönemde gün bile farkediyor.
Sağolasın canım içim rahatladı gerçekten.Kendimi duymak için şartlandırdım galiba çünkü geçen pazartesi ilk gittiğimde 10 gün sonra duyulması lazım demişti duyulmayınca panik oldum

Bu adam beni ne demeye çağırdı o zaman :) Gıcık oldum şuanda doktoruma.Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız
Canım genel bi kontrol etmiş olur, özeldeysen en azından tekrar muayene parası vermemişsindir ve kesenin durumunu gözlemlemiş olursunuz. Onlar yolundaysa ona da sıra gelecektir elbette.

normalde hep vajınal muayene yapıyordu bu sefer karından zorladı bakmak için ondan olduğunu düşünüyorum bende gerçi bişeyde yiyip içemiyorum ki kusmaktan cocuk nasıl beslensın

İlk 3 ay malesef ilaçlarla beslenebiliyorlar cnm ama dr zorlamasından olmuyor bulantı değerler artıp bebek büyüdükçe oluyor malesef yapabileceğimiz birşey yok. İnşallah çok uzun sürmez

Bir gunu bir gununu tutmayanlar nasilsiniz hic bu kadar bitkin olmamıştım midem cok bulaniyo agzima kadar geliyo gaz sancim var ara ara hep uyumak istiyorum

Bende 3 gündür çok fenayım uykusuzluk mide bulantısı mide ağrısıda oluyor arada fenalardayım

çok şükür pozitif kızlar 367 çıktı değerim

Gözün aydın cnm

Bende 5+3 cnm hiç yok mide bulantısı korktm bende nye yok . Canm daha önce kalktgnda olmuyrsa bence cnm senn mide bulantın başlamş cnm her zaman mı oluyor

Mide bulantısı yok diye sevinmelisin resmen yaşam sıtandartlarımzı en alta çekiyor

valla bende cok kotu oluyorum tansıyonum duusyor yere dusecek gıbı oluyorum ben rapor almadan patrondan ızın aldım 2 gun bugun geldım ıse patrona dedım bu hafta gelmım evde cızerım desenlerı oda tamam dedı
Vallahi allah razı olsun patronlarından ben benimkilerden istesem verirler ama o kadar uzun vadede vermezlerse Sanırım daha bu bulantıların ne zamn geçeceğidw belli değil

Canım korkma bende geçen hafta 5+3 gittim duymadım bu hafta tekrar gidicem kese büyüdüyse sorun yok

Sabirla bekle canım benim inşallah duyacaksın, güzel şeyler düşün. Çoğu kişi 6 veya 7.haftada duymuş
İnşallah canım hep birlikte duyacağız minnaklarımızın minik kalbini.İlk gittiğimde ultrosan kağıdında küçük bi nokta vardı şimdi dahada büyümüş minnağım :) Panik olmuştum ama geçti iyi ki var burası :)

B
BÜyümüş canım kesenin gelişimi güzel dedi yolk sacta gözüküyormuş .Benide haftaya tekrar çağırdı

Son düzenleme:
Doktor bir şey söylemedi mi canım ben hamile değilim ama doktorun söylemesi gerek değil mi

Benc3 korkmana gerek yok cnm ben 5 hafta keseyi 6 bebeği 7 hafta kalp atışını duydum

Doktor bir şey söylemedi mi canım ben hamile değilim ama doktorun söylemesi gerek değil mi
5+3icim bence çok erken cnm Benim doktorum o hafta sadece keseyi görürüz dedi ve sadece keseyi gördük 6 haftada bebeği görürüz dedi bebeği gordukn7 kalp atışı dedi kalıntısı gördük

Kızlaar
Doktora gitmeden testlerini sağlık ocağında yaptıran var mı sadece kam testi mi veriyoruz yoksa dahiliyeye mi gitmem lazm illa
Hastayım bu hafta raporda aldım hastaneye gtmem zor olacak sağlık ocagına gidip söylesem yaptrsam yeterli mi
Bir de mide bulantılarnz nasıl basladı birden kuatunuz mu yoksa bana suan ara ara bi tiksinme gibi haff bişey olup geçiyo böle mi olmustu

Ben dün saglık ocagına yaptırdım aile hekiminize gidin onlar gerekli herşeyi yapıyor vitaminler falan da veriyolar

Sabahtan beri istifra ediyorum hala da kusasim var ne su içebiliyorum nede bisey yiyebiliyorum bugun asiri kotuyum aglaya aglaya helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…