- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.281
Canım benimle aynısın sen, beni kese için 25 Nisan a çağırdı, erken bence, stres yapma. Erken dönemde gün bile farkediyor.Yaa kızlar bugun kontrolümüz vardı kalp atışları için çağırmıştı doktor.Ama duyulmadıKalp atışını duyanlar ne zaman duydunuz ? Acaba daha erken mi yoksa duyulmasımı gerekiyordu sata göre bugun 5+3 oluyor.
Sağolasın canım içim rahatladı gerçekten.Kendimi duymak için şartlandırdım galiba çünkü geçen pazartesi ilk gittiğimde 10 gün sonra duyulması lazım demişti duyulmayınca panik oldumCanım benimle aynısın sen, beni kese için 25 Nisan a çağırdı, erken bence, stres yapma. Erken dönemde gün bile farkediyor.
Sabirla bekle canım benim inşallah duyacaksın, güzel şeyler düşün. Çoğu kişi 6 veya 7.haftada duymuşEvet karından baktı canım.Banada erken gibi geliyor ama moralim bozuldu yinede
Karından duymak için erken zatenSağolasın canım içim rahatladı gerçekten.Kendimi duymak için şartlandırdım galiba çünkü geçen pazartesi ilk gittiğimde 10 gün sonra duyulması lazım demişti duyulmayınca panik oldum
Canım genel bi kontrol etmiş olur, özeldeysen en azından tekrar muayene parası vermemişsindir ve kesenin durumunu gözlemlemiş olursunuz. Onlar yolundaysa ona da sıra gelecektir elbette.Bu adam beni ne demeye çağırdı o zaman :) Gıcık oldum şuanda doktoruma.Teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız
normalde hep vajınal muayene yapıyordu bu sefer karından zorladı bakmak için ondan olduğunu düşünüyorum bende gerçi bişeyde yiyip içemiyorum ki kusmaktan cocuk nasıl beslensın
Bir gunu bir gununu tutmayanlar nasilsiniz hic bu kadar bitkin olmamıştım midem cok bulaniyo agzima kadar geliyo gaz sancim var ara ara hep uyumak istiyorum
çok şükür pozitif kızlar 367 çıktı değerim
Bende 5+3 cnm hiç yok mide bulantısı korktm bende nye yok . Canm daha önce kalktgnda olmuyrsa bence cnm senn mide bulantın başlamş cnm her zaman mı oluyor
Vallahi allah razı olsun patronlarından ben benimkilerden istesem verirler ama o kadar uzun vadede vermezlerse Sanırım daha bu bulantıların ne zamn geçeceğidw belli değilvalla bende cok kotu oluyorum tansıyonum duusyor yere dusecek gıbı oluyorum ben rapor almadan patrondan ızın aldım 2 gun bugun geldım ıse patrona dedım bu hafta gelmım evde cızerım desenlerı oda tamam dedı
Yaa kızlar bugun kontrolümüz vardı kalp atışları için çağırmıştı doktor.Ama duyulmadıKalp atışını duyanlar ne zaman duydunuz ? Acaba daha erken mi yoksa duyulmasımı gerekiyordu sata göre bugun 5+3 oluyor.
İnşallah canım hep birlikte duyacağız minnaklarımızın minik kalbini.İlk gittiğimde ultrosan kağıdında küçük bi nokta vardı şimdi dahada büyümüş minnağım :) Panik olmuştum ama geçti iyi ki var burası :)Sabirla bekle canım benim inşallah duyacaksın, güzel şeyler düşün. Çoğu kişi 6 veya 7.haftada duymuş
BÜyümüş canım kesenin gelişimi güzel dedi yolk sacta gözüküyormuş .Benide haftaya tekrar çağırdıİlk 3 ay malesef ilaçlarla beslenebiliyorlar cnm ama dr zorlamasından olmuyor bulantı değerler artıp bebek büyüdükçe oluyor malesef yapabileceğimiz birşey yok. İnşallah çok uzun sürmez
Bende 3 gündür çok fenayım uykusuzluk mide bulantısı mide ağrısıda oluyor arada fenalardayım
Gözün aydın cnm
Mide bulantısı yok diye sevinmelisin resmen yaşam sıtandartlarımzı en alta çekiyor
Vallahi allah razı olsun patronlarından ben benimkilerden istesem verirler ama o kadar uzun vadede vermezlerse Sanırım daha bu bulantıların ne zamn geçeceğidw belli değil
Canım korkma bende geçen hafta 5+3 gittim duymadım bu hafta tekrar gidicem kese büyüdüyse sorun yok
Aynen canim ev hanimligi da zor ya her is bizdeKoptum ya çok tatlısın ben de saldım çayıra beslenme tarzını benimseyenlerdenim ev iş çoluk çocuk koca derken ne bulursam gömme style
Doktor bir şey söylemedi mi canım ben hamile değilim ama doktorun söylemesi gerek değil miYaa kızlar bugun kontrolümüz vardı kalp atışları için çağırmıştı doktor.Ama duyulmadıKalp atışını duyanlar ne zaman duydunuz ? Acaba daha erken mi yoksa duyulmasımı gerekiyordu sata göre bugun 5+3 oluyor.
Benc3 korkmana gerek yok cnm ben 5 hafta keseyi 6 bebeği 7 hafta kalp atışını duydumİnşallah canım hep birlikte duyacağız minnaklarımızın minik kalbini.İlk gittiğimde ultrosan kağıdında küçük bi nokta vardı şimdi dahada büyümüş minnağım :) Panik olmuştum ama geçti iyi ki var burası :)
5+3icim bence çok erken cnm Benim doktorum o hafta sadece keseyi görürüz dedi ve sadece keseyi gördük 6 haftada bebeği görürüz dedi bebeği gordukn7 kalp atışı dedi kalıntısı gördükDoktor bir şey söylemedi mi canım ben hamile değilim ama doktorun söylemesi gerek değil mi
Anladım canım5+3icim bence çok erken cnm Benim doktorum o hafta sadece keseyi görürüz dedi ve sadece keseyi gördük 6 haftada bebeği görürüz dedi bebeği gordukn7 kalp atışı dedi kalıntısı gördük
Görünmez canm bekle. Bnm ilk değerim 568 di 2 gün sonra görünmediKızlar merhabalar beta hcg 573 olmuş acaba yarın gitsem kese görünür mü ?
Valla senin boyun uzunmuş canım otomatikmen kilonu fazla göstermiyorsundur kesin.ama ben kısa boylu olduğum için şuan yusyuvarlağım 9 aya kadar pilates topuna dönerim kesinAy bende 95 kilo filanim böy 170 napcam kazulet gibiyim 110 olurum herhalde doğuma kadar
İnş canm alırım hepimiz kucagmıza sıkıntı stres yapma:)Insallah canim dua et benim icin goreyim bebegimi saglikla kucagima alayim :))
Kızlaar
Doktora gitmeden testlerini sağlık ocağında yaptıran var mı sadece kam testi mi veriyoruz yoksa dahiliyeye mi gitmem lazm illa
Hastayım bu hafta raporda aldım hastaneye gtmem zor olacak sağlık ocagına gidip söylesem yaptrsam yeterli mi
Bir de mide bulantılarnz nasıl basladı birden kuatunuz mu yoksa bana suan ara ara bi tiksinme gibi haff bişey olup geçiyo böle mi olmustu
Sabahtan beri istifra ediyorum hala da kusasim var ne su içebiliyorum nede bisey yiyebiliyorum bugun asiri kotuyum aglaya aglaya helak oldumİlk 3 ay malesef ilaçlarla beslenebiliyorlar cnm ama dr zorlamasından olmuyor bulantı değerler artıp bebek büyüdükçe oluyor malesef yapabileceğimiz birşey yok. İnşallah çok uzun sürmez
Bende 3 gündür çok fenayım uykusuzluk mide bulantısı mide ağrısıda oluyor arada fenalardayım
Gözün aydın cnm
Mide bulantısı yok diye sevinmelisin resmen yaşam sıtandartlarımzı en alta çekiyor
Vallahi allah razı olsun patronlarından ben benimkilerden istesem verirler ama o kadar uzun vadede vermezlerse Sanırım daha bu bulantıların ne zamn geçeceğidw belli değil
Canım korkma bende geçen hafta 5+3 gittim duymadım bu hafta tekrar gidicem kese büyüdüyse sorun yok
O zaman bebegime teşekkür ediyim cnm:) senn ne zaman başladıMide bulantısı yok diye sevinmelisin resmen yaşam sıtandartlarımzı en alta çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?