2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Güvenmekten başka çağremiz yok canım. O bebiş olursa ne kadar zor olacağının farkındadır onlarda merak etme. Daha birini buyutemedik. :)
Bu kadar zor olduğunu görünce bencede cesaret edemezler gibi :)

Karma yaparak iyi yapmışsın canim. Mamayı bırakmayı neden istiyorsun? Doktor ne dedi? Erken ve kilosu biraz az doğmuş. Ve süt artı mamayı karma vererek çok mantıklı dengelemişsin.
Çok sorun yaratmıyorsa meme reddi yoksa mama vermekde sakınca yok bence. Asıl birden kesersen uyku problemleriyle karşılaşabilirsin bir müddet.

Doğru diyorsun canım, ya içimde bazen beni bırakırsa endişesi oluyor. İnşallah olmaz öyle bir sey. Şu anda sağım yapmıyorum ama olursa da makine alıp sağıp biberonla verebildiğim kadar veririm.

Benimki de 60 tam bitince gozleri kapanmaya basliyo.
Ben elle sagdiginda iikisi toplam 50 cclik falan cikti.makina daha mi iyi ceker yoksa elle sagmayla ayni mi ?
Ben de hastaneden kiralayim diyorim elimle sagiyorim ama cok zor olugo
Canim bence makina daha iyi ceker elle cok zor olur benim manuel ama elektrekli olsaydi jesin dsha iyi cekerdi bence nakina kirala

Kızlar benim göğüslerim çok ağrıyor. Doğum yaptığımda göğsümde süt birikmişti. Kızım emmemişti. O zamandan beri sağıyorum ama ağrı geçmiyor. Kızım hangi memeyi emerse, diğer taraftaki koktuk altım göğsüm belim çok ağrıyor. Bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmam gerekiyor. Duş alıp sağıyorum ama geçmiyor

Bizde de ilk ay kontrolünde kilo almadığı için doktor mama takviyesine başlattı her emzirme sonrası mama veriyorum 40 günlük olduk su an 60 cc mama veriyorum bitiriyor yetiyor mudur doyuyor mudur bilmiyorum. Çok karışık hem anne sütü hem mamayla besleme işi.

Canım eşin yardımcı oluyor mu, biraz o alsın kucağına . Bir de ben de unutuyorum ama dua okuyor musun canım. Allah tan yardım dilemekten başka yolumuz kalmıyor kuzum inşallah geçecek sabır edelim
Yok cnm ya eşim sabah işe gidiyor diye kaldırmıyorum oda uykusuz olmasın diye dua dün baya okudum rabbim yardımcımız olsun anne olmak böyle birşeymiş

Kızlar bu a101 in bebek bezini kullanan var mı? Prima gibi diyorlar. Acaba nasıl kalitesi falan denemeye değer mi ki
Ben denedim 2-3 kullanımda pişik yaptı hemen sleepye geri döndüm inceliği ve yumuşaklığı hoşuma gitmişti ama bize yaramadı bi arkadaşta kullanıyor ona bişey yapmadı

Emzik vermeyi denesen.ben zorla tıkıştırıyorum her seferinde ağzına ancak onu emerken az biraz dalıyor.bir yandan da sallıyorum sürekli.cidden uyumayan bebek çok zor
İstetmiyor cnm ya kusuyor çok denedim midesini bulandırıyor gerçekten çok zor dün sabah 11 kadar uyumadı ben zombi gibi geziyorum ne iş be yemek ne uyku ikinci çocuk olsaydı napardım diyip şükrediyorum halime

Hamak ben çok istedim dediğim gibi caydırdılar beni ama alayım yeter ki uyusun biz mahvolduk

Bize de hemsire bu asi ates cikartmaz dedi.evet atesi cikmadi cok cok sukur ama coddi anlamda dün cok huzursuzdu aabah 6 buckta uyudu.oncesinde asla hic uyumadj.
Geçer cnm korkma ben asıl karma aşılarını düşünüyorum onlar birde ateş yapıyor inş hepimizin sorunsuz geçer

Cnm allah razı olsun valla çok güzel anlatmışsın eline yüreğine sağlık
Ya ben öyle insanları pek dinlemezdim eskiden her nedense anne olduktan sonra kafaya takar oldum geçen halam göğsün boş dedi kafaya taktım bi başkası çocuk aç dedi taktım ne bileyim zaten yeterince gerginim eşim pek yardımcı olamıyor ailelerden uzakta yaşıyoruz tek başına gerçekten çok zor uyuyan bir çocuk olsa ben her türlü bakarım arada bir uyumasa yine dert etmem ama bir aydır geceleri hiç uyumayıp üstüne son bir kaç gündür meme reddi yapınca aşırı üzüldüm ona da üzülüyorum sancısı var elimden geleni yapıyorum ama işe yatamıyor ya akşam ayağıma aldım salladım inanır mısın bir saaatte 10 kere uyandı yeri daldı yani çok huzursuz korkuyor gibi de geliyor bana ama daha çok ayağını çekip ağlıyor deliksiz uyumuyor ben çok şaşırıyorum benim bildiğim 40 lı bebekler sürekli uyur bi benim çocukta gördüm uyumayanı ne bileyim allahım başka dert vermesin ben uykusuzluğa razıyım yeterki onlar iyi olsun

Aynen cnm ya hamilelikte kusmalar yüzünden hayatımız kabusa döndü hadi bitti hoppp bu çıktı ama yine de o kusmaları düşününce uykusuzluk daha çekilir geliyor kusmak insanın hayatını bitiyor hasta yatakta ayyy allahım korusun bizi
Dediğin gibi huzursuz bir gebelik geçirdik o nedenle bu bebekler böyle gergin huzursuz allah büyük inş çok güzel günler gelecek diyelim gelsin :)

Benim nöbet başladı canım 2 saat uykuyla duruyorum dün gece hiç uyumadım sabah 2 saat uyudum işte
Offf ben de 2 saat uykuyla günü bitirdim nöbet başladı 11 de hemde şimdi yüz üstü yatırdım sırtını sıvazlıyorum ama sürekli huzursuz senin de böyledir kesin
Cnm peki sen dr gittin mi hiç uyumuyor dedin mi ?
Ben bugün gidecektim randevu alamadım yarına kaldı soracam annem de fitil al ver diyo ağrı kesici biz bütün yeğenlere verdik diyo kafam karıştı

Zorunda kalmadıkca cok yuksek ateslenmedıkce fıtıl verılmıyor surup olarak kullanabılırsın ama .. gaz sorunu varsa satacoglunun kımyon cayı kuru tarıfı var deneyebılırsın normalde 1 cay kasıgı ama sen 2damla seklınde faln verebılırsın benım bebegım kucuk korkarak verıyorum Bebeklerımız saglıcakla buyusunler InsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…