2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm aptamilin sıvı mamaları var. Ben dışarı çıktığımızda onu kullanıyorum tavsiye ederim. Suyu ve toz mamayı ayrı taşımaktansa bu çok pratik oluyor. 200 cc bir kutusu. Çantaya at bir de biberon at. Acıktığı zaman biberona boşalt ver. Isıtma derdi de yok. Oda sıcaklığında veriyorum ben sıcağa alıştırmadım.

Eklentiler

• 548C9F55-D44A-4D7D-8467-87044887D460.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 26
Hem emzirip mama veren arkadaşlar kac saatte bir emziriyorsunuz? mama verince emzirme araları uzadı gibi, bebeğim bugün hic uyumadı bende emzirmeye çalıştım arası az olunca sütüm az geldi hep ağladı reddetmeye başladı

Uyusa 2 saatte bir pompa yapicam ama nerde...

Kızlar bugün 3. Gün kaka yapmadı daha varmı bebeği kaka yapmayan böyle ya doktora götürcez cuma günü kalça ultrasonu için sorucam doktorada

Sağım yapan anneler tek göğüsten ne kadar çıkıyor. 36 günlük olduk bir öğünde kaç ml içmeli
Canim 60 cc cikiyor 2 saatte ana eger daha uzun sure olmussa 90 cikiyor cok sutum oldugu soylenemez tabi benim manuel pompam belki elektrikli alsaydim daha cok cikardi

Ne kadarlik oldunuz canim?
Ne kadar veriyorsun 1gun icin de mamayı?
50 günlük olduk canım ilk ay günde 3 defa 30 CC mama ile 500 gram almıştı son 1 haftasinda 2ye düşürmüştüm. Doktor kontrolünde çok az dedi 36haftalık doğdu 2100 gram. Her emzirme ardına 30 CC yaptım 2 hafta boyunca gerçekten çok güzel kilo almaya başladı aslında emmesi de güçlendi. Son 1 haftada da 60 a çıkardım ama bazen 20 CC bırakıyordu. Bir de göğüslerim dolu olunca uykuya dalıyor uyanmıyor o zaman da vermiyorum mamayı. Ama bazen çok karmaşık oluyor. Mama ardına da emmek istiyor. Ben de emziriyorum sonra yine doymadı emerken yoruldu hissine kapılıp tekrar bı 30 CC mama yapıyorum bunu da bazen bitiriyor bazen yarısını içip uyuya kalıyor.
Şimdi bırakmayi çok istiyorum ama bı yandan da aç birakmayayim diyorum .

3 saat uyudugu oluyordu canım ama boğazında kuruma olunca ben bazen 2 saat olunca alıp emziriyorum emdiği kadar.

Kızlar bu a101 in bebek bezini kullanan var mı? Prima gibi diyorlar. Acaba nasıl kalitesi falan denemeye değer mi ki

Kızlar bu a101 in bebek bezini kullanan var mı? Prima gibi diyorlar. Acaba nasıl kalitesi falan denemeye değer mi ki
ben büyük kızımda kullanmıştım hemen pişik yapmıştı daha önce molfix kullanmıştım. her bebek farklı denemek istersen al belki senin ki kabul eder

Sağım yapan anneler tek göğüsten ne kadar çıkıyor. 36 günlük olduk bir öğünde kaç ml içmeli
Ortalama 600 ml icmeli bir gunde 1 aylik bir bebek.Nette bir sayfada gordum bebegin kilosunu 56 ya bolunce 1 ogunde almasi gereken rakam cikiyor.Ornegin 4 kg bir bebeginiz varsa 4.000/56=71.42 cikiyor yani ortalama 1 ogunde 70ml almasi gerek.

Canım ml ye bebegin karar verecek. Ben 30 ml le başladım ama yetmiyor arkasindan meme de istiyordu. 50 ml ye çıkardım ben.
Her sagis da farklı çıkıyor sütüm. Ama hiç fulleyemedim henuz biberonu
Tek göğüsle doyuyor ne kadar çıkıyordur bilmiyorum. Kilo boy gelişimi güzel dediler. Dün yazmıştım eşim makine aldı yedekleme yapmak için. Dün hiç çıkmadı yapamamıştım herhalde. Bugün tek göğüsten 60 ml çıktı. Sıkınca geliyor aslında ama makine mi çekmiyor ben mi çektirmiyorum beceremiyorum anlamadım

Benimki dün hariç 200 CC den fazla çıkıyor 15 dakikada canım. Dün nolduysa sadece 30 CC civarı çıktı
Tek göğüsten mi 200 çıkıyor. Hangi makineyi kullanıyorsun bir de nasıl kullanıyorsun. Ben elimle sıkınca geliyor makineden gelmiyor yada ben acele ediyorum

Cnm ayniyiz ben hamileligimizin stresli gecitigi icin boyle oldugunu atresiminizin yansidigini bu yuzden huysuz olduklarini dusunuyorum.
Benim kizim da ister pusete ister loltuga ister reflu yatagina koyyum yine de 2 dk duruyo sonra hemen agliyo.
Tuvalete bile gidemiyorum o kadar cok agliyo ki birakinca catliyo resmen.
Kanguruyu takiyorum yemegimi falan oyle yapiyorum.kanguru da evde cok zor oluyo sling alicam muhakkak

Ben de alayim ama ben disari cikinca sutumu sagiyorum genelde ben gunde iki kez veriyordum mama simdi uce cikaricam 60 cc yapiyorum onu bile zor bitiriyor
Benimki de 60 tam bitince gozleri kapanmaya basliyo.
Ben elle sagdiginda iikisi toplam 50 cclik falan cikti.makina daha mi iyi ceker yoksa elle sagmayla ayni mi ?
Ben de hastaneden kiralayim diyorim elimle sagiyorim ama cok zor olugo

Ca

Nim senin sutun mu yetmiyor 1 aylik oldunuz mu kilo alimi nasil. Niye mamayi artiriyorsun
Aslinda azaltmistim 3 e indirmistim 5 veriyodum.ama simdi de bugun 4 e cikaricam denicem.
Elimle saginca 50 cc cikti 2 memeden.elle saginc gogsum acitor hastaneden kiralicam.cikan süte gore hareket edicem.
Elle sagmayla makinayla sagma ayni degil dimi? Insallah makinayla guzel sagikiyosa mamayi birakirim.
15 gun icinde 400 gr almis mamayi 3 kere memeyi de sayisiz kere vermeme ragmen.

Oda termometresi hangi marka kullaniyorsunuz memnun musunuz internetten alicam.

Ya kızlar doğumdan sonra doktorun verdiği demir hapı sadece kutu bitene kadar mi kullanilacak.bi daha almamız gerekiyor mu acaba

Aa oyle oluyor mu havalar soguk malum disari ciktiginda mama buz gibi olur ama cnm ?
Cnm ilerde de ek gidaya gecince kullanirim nasilsa
Cok guzel fkirmis ilk kez sivi mama goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…