- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.041
Benimki de son 2 seferdir 3-4 günde bir yapıyor. Bugün 2.günümüz. Yine yapmadı.Kızlar bugün 3. Gün kaka yapmadı daha varmı bebeği kaka yapmayan böyle ya doktora götürcez cuma günü kalça ultrasonu için sorucam doktorada
Ebebekten baby plus aldik memnunuz nem gostergesi de varOda termometresi hangi marka kullaniyorsunuz memnun musunuz internetten alicam.
Bu mamayı küçük bir termal çantaya koyuyorum canm. Isısını muhafaza ediyor.Aa oyle oluyor mu havalar soguk malum disari ciktiginda mama buz gibi olur ama cnm ?
Cnm ilerde de ek gidaya gecince kullanirim nasilsa
Cok guzel fkirmis ilk kez sivi mama goruyorum
Allah Allah bana bişey demedi doktor. Bitmesine az kaldı bitince bende sorayım o zamanBana emzirdifin surece kullan demksti cnm
Benimkonde bi gun yapiyo bi gun yapmiyo ve yaparken huzursuz oluyo.oncesinde uzun bj gaz cikariyo sonra ikina ikina kaka yapiyo.kabiz mi demek oluyo bu ve yeni dogan bebeklerin her gun kaka yapmasi gerekoyor diye biliyordum ben de sorucamKızlar bugün 3. Gün kaka yapmadı daha varmı bebeği kaka yapmayan böyle ya doktora götürcez cuma günü kalça ultrasonu için sorucam doktorada
Cnm ben ebebegin bebek bakil cantasini almistim sicagi muhafaza eden bolumu vardi ama hic ise yaramiyor.Bu mamayı küçük bir termal çantaya koyuyorum canm. Isısını muhafaza ediyor.
Ben kan ilaci da aliyorum kansizlik var belki bana ondan oyle demistir cnmAllah Allah bana bişey demedi doktor. Bitmesine az kaldı bitince bende sorayım o zaman
Kan ilacı ile demir hapı ayni şey değil miBen kan ilaci da aliyorum kansizlik var belki bana ondan oyle demistir cnm
Tek göğüsten çıkıyo canım. Tekcell aldık. Daha yeni başlamış üretime. Medikalden aldık. Sıkmıyorum kendisi çekiyo. Gelmemeye başladıktan sonra göğsümün üst kısımlarını biraz sıkıyorum ama az gelip bitiyo. Sıkmanın bi faydası olmuyo yani. Kendiliğinden o kadarı çekiyoTek göğüsle doyuyor ne kadar çıkıyordur bilmiyorum. Kilo boy gelişimi güzel dediler. Dün yazmıştım eşim makine aldı yedekleme yapmak için. Dün hiç çıkmadı yapamamıştım herhalde. Bugün tek göğüsten 60 ml çıktı. Sıkınca geliyor aslında ama makine mi çekmiyor ben mi çektirmiyorum beceremiyorum anlamadım
Tek göğüsten mi 200 çıkıyor. Hangi makineyi kullanıyorsun bir de nasıl kullanıyorsun. Ben elimle sıkınca geliyor makineden gelmiyor yada ben acele ediyorum
Makine çoookk daha fazla ve iyi sağar canım. Elektrikli ve manuel arasında bile çok fark oluyor. Ben elimle sağamıyordum. Makineyle anladım sütümün bol olduğunuBenimki de 60 tam bitince gozleri kapanmaya basliyo.
Ben elle sagdiginda iikisi toplam 50 cclik falan cikti.makina daha mi iyi ceker yoksa elle sagmayla ayni mi ?
Ben de hastaneden kiralayim diyorim elimle sagiyorim ama cok zor olugo
Loobex kullanıyoruz ve memnunuz canım. Hem oda hem su ısısı için kullanıyoruz. Isı, nem, saat, tarih hepsi varOda termometresi hangi marka kullaniyorsunuz memnun musunuz internetten alicam.
Ben bugun denedim de pek sevmedim kalin kiyafetten belli oluyor on tarafi capraz bi garip duruyor kazak altinda. Bir de korsenin ust kismindan da fazla kilolar pirtliyor firliyor cikiyor nne denirse artikHangi renk seninki benim yakindan gorme sansim yok da hangi renk daha kullanisli olur
Hadi ya siparis verdim gelsin de artik begenmezsem iade ederimBen bugun denedim de pek sevmedim kalin kiyafetten belli oluyor on tarafi capraz bi garip duruyor kazak altinda. Bir de korsenin ust kismindan da fazla kilolar pirtliyor firliyor cikiyor nne denirse artik
Nerden almistin cnm bazi yorumlarda derece yanlis falan demis ama seninki dogru gösteriyo o zamanLoobex kullanıyoruz ve memnunuz canım. Hem oda hem su ısısı için kullanıyoruz. Isı, nem, saat, tarih hepsi var
140Fiyatı nedir kızlar?
Evet canım eczaneden aldıkNerden almistin cnm bazi yorumlarda derece yanlis falan demis ama seninki dogru gösteriyo o zaman
Gazı var mı bizimki kötü yaBenimki de son 2 seferdir 3-4 günde bir yapıyor. Bugün 2.günümüz. Yine yapmadı.
İnsallah sen begenirsin ben pek rahat edemedim ve begenmedim kalinliginiHadi ya siparis verdim gelsin de artik begenmezsem iade ederim
Sorma canım balgamı çok fena atamıyor oda genzine inip öksürük yapıyor . Nefessiz kalıyor öldürürken neredeyse . Dün dayanamayıp hastahaneye götürdük Hastahaneler tam mikrop yuvası çocuğu nasıl koruyacağımı şaşırdım . Hırıltı bar dedi ciğerden mi balgamdan mı bilemedi . Akciğer grafitisi çektireler çok şükür ciğer temiz çıktı ama balgam sökücü verdi onu kullanmak da çok iyi değilmiş dikkat etmek lazımmış ne yapacağımızı şaşırdık . Böyle bir durum başına gelen varmıKuzum benim kiyamam ben ona. Içi erir insanınbol bol emzir annesi sifa olsun bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?