2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aa oyle oluyor mu havalar soguk malum disari ciktiginda mama buz gibi olur ama cnm ?
Cnm ilerde de ek gidaya gecince kullanirim nasilsa
Cok guzel fkirmis ilk kez sivi mama goruyorum
Bu mamayı küçük bir termal çantaya koyuyorum canm. Isısını muhafaza ediyor.

Kızlar bugün 3. Gün kaka yapmadı daha varmı bebeği kaka yapmayan böyle ya doktora götürcez cuma günü kalça ultrasonu için sorucam doktorada
Benimkonde bi gun yapiyo bi gun yapmiyo ve yaparken huzursuz oluyo.oncesinde uzun bj gaz cikariyo sonra ikina ikina kaka yapiyo.kabiz mi demek oluyo bu ve yeni dogan bebeklerin her gun kaka yapmasi gerekoyor diye biliyordum ben de sorucam

Tek göğüsten çıkıyo canım. Tekcell aldık. Daha yeni başlamış üretime. Medikalden aldık. Sıkmıyorum kendisi çekiyo. Gelmemeye başladıktan sonra göğsümün üst kısımlarını biraz sıkıyorum ama az gelip bitiyo. Sıkmanın bi faydası olmuyo yani. Kendiliğinden o kadarı çekiyo

Benimki de 60 tam bitince gozleri kapanmaya basliyo.
Ben elle sagdiginda iikisi toplam 50 cclik falan cikti.makina daha mi iyi ceker yoksa elle sagmayla ayni mi ?
Ben de hastaneden kiralayim diyorim elimle sagiyorim ama cok zor olugo
Makine çoookk daha fazla ve iyi sağar canım. Elektrikli ve manuel arasında bile çok fark oluyor. Ben elimle sağamıyordum. Makineyle anladım sütümün bol olduğunu

Hangi renk seninki benim yakindan gorme sansim yok da hangi renk daha kullanisli olur
Ben bugun denedim de pek sevmedim kalin kiyafetten belli oluyor on tarafi capraz bi garip duruyor kazak altinda. Bir de korsenin ust kismindan da fazla kilolar pirtliyor firliyor cikiyor nne denirse artik

Ben bugun denedim de pek sevmedim kalin kiyafetten belli oluyor on tarafi capraz bi garip duruyor kazak altinda. Bir de korsenin ust kismindan da fazla kilolar pirtliyor firliyor cikiyor nne denirse artik
Hadi ya siparis verdim gelsin de artik begenmezsem iade ederim

Kuzum benim kiyamam ben ona. Içi erir insanın bol bol emzir annesi sifa olsun bebise
Sorma canım balgamı çok fena atamıyor oda genzine inip öksürük yapıyor . Nefessiz kalıyor öldürürken neredeyse . Dün dayanamayıp hastahaneye götürdük Hastahaneler tam mikrop yuvası çocuğu nasıl koruyacağımı şaşırdım . Hırıltı bar dedi ciğerden mi balgamdan mı bilemedi . Akciğer grafitisi çektireler çok şükür ciğer temiz çıktı ama balgam sökücü verdi onu kullanmak da çok iyi değilmiş dikkat etmek lazımmış ne yapacağımızı şaşırdık . Böyle bir durum başına gelen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…