2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hadi ya şurup dediğin ne oluyor bize gaz için verdi dr ama hiç bir işe yaramadı hatta bebeğim çok ıkınmaya başladı korktum bıraktım
Kendim mi yapacam o Damla’yı deniyeyim yeterki işe yarasın uyusun

Biz de hala uyumadık, yarın da bebek görmeye misafirim gelecek ona hazırlık yapmam lazım. Daha 40ı çıkmadan kaçıncı ziyaret gelmeyen kalmadı resmen

Agrı kesıcı ıcın fıtıl demıssın ya gıtıl yerıne doktorundan surup yazmasını ıste calpol aferın gıbı zaten surubu yaInca fıtılde yazcak ıyarısınıda yapr doktor atesı dusmesse oyle kullann dıye .. kımyon cayı yazarsan youtubeye saracoglu cıkar ona bas vok guzel anlatıyor :)

Biz de hala uyumadık, yarın da bebek görmeye misafirim gelecek ona hazırlık yapmam lazım. Daha 40ı çıkmadan kaçıncı ziyaret gelmeyen kalmadı resmen
Ne hazırlıgı yapıyorsun kı ? Ben herseyı hazıt almayı dusunuyorum 2 cocukla bo basıma temıZlıgı bıle zor yaparım gıbı cok sukur gorumcemden baska daha kımse gelmedı

Canım uyuyorsa doyuyor bence bir de kilo kontrolü yaptır . Ben ilk 30 CC verdim her emzirme ardına 4 günde 200 gram almıştı.
Bakalım bizim de nasibimiz böyle olacakmış. Sağlıklı olsunlar beslensinler bu bize yeter.

Ona sormuşsun ama aynısını 1. Ay kontrolünde doktora sordum. Kilo alamamış bebeğim sütüm yetmemiş açlıktan uyumuyor muhtemelen dedi, bir de idrar tahlili istedi, sonuc enfeksiyon cıktı, şimdi antibiyotik kullaniyoruz 2 3 gun iyi gitti dün geceden beri yine uykuya dalmakta güçlük çekiyor uyursa da huzursuz bir uyku içinde hemen uyaniyor ağlıyor falan. Bugün gündüz hic uyumadı aksam ezanindan sonra uyudu biraz gece yine uyutmayacak diye tedirginim. Cuma gideceğiz doktora enfeksiyonu geçmiş mi diye bakılacak ben yine aynı soruyu soracağım doktora; neden uyuyamıyor?

Uykumuzda problemli o yüzden de anlayamiyorum, cuma günü baktıracağım kilosuna.

Anladım cnm çok teşekkür ederim bakıyorum hemen:)

Ya boşver hazırlığı falan. Gelen yabancıysa çay yap yanına hazır kurupasta kek falan yeter. Yok yakın biriyse gelen girsin mutfağa yemek yapsın. Ben öyle yapıyorum. Gelene yemek ütü ne varsa söylüyorum. Ablam, kardesim, görümcem kayinvalide kim denk gelirse.

Bize pek gelen olmadı ama birkaç kişi gelecekti ben de eşime anlattım lohusalık var ev dağınık çöpleri bile değiştirecek vaktim olmuyor bana sormadan niye müsait iz diyorsun dedim. Benim oğlan da minikti yaa, gelen hastaysa falan derken sonunda derdimi anlatabildim.

Çok geçmiş olsun cnm ya bizim de öyle bir sorunumuz mu var acaba?geçen hafta gittik gittiğim yer özel muayene birşey gaz sorunundan uyumuyordur demişti ama geçen gün 19 saat hiç uyumayınca ben de endişe ettim bu bebeğin neyi var diye anasun verdim mama verdim yok uyumuyor ağlıyor ayağını çekşyor ben de sorayım saol cnm

Ay ne güzel benim evde daha gündüz hiç boş kalmadi. Gelen yakinda olsa oturup hizmet bekliyo su 1 ayda 5 paket kahve 2 buyük paket cay bitti düşun artik kayinvalidemde masallah kimse gelmese o cagiriyo bugun kimse gelmedi canimiz sikıldı gelin diye

Doğru diyorsun canım, ya içimde bazen beni bırakırsa endişesi oluyor. İnşallah olmaz öyle bir sey. Şu anda sağım yapmıyorum ama olursa da makine alıp sağıp biberonla verebildiğim kadar veririm.
Canım sütun varken sagip saklamani tavsiye ederim. Allah korusun ya kesilirse sütun? Hiç belli olmuyor birgün var birgün yok süt. Çok değişken ve herşeyden etkileniyor süt üretimi. Kalsin dolapta yada buzlukta zararindan cok faydasi olur.
Bende arada mama versem mi diyorum. Aslında demiyorum hatta bunu diyenlerle kavga ediyorum ama aklımda deli sorular. Çünkü sürekli memede bebeğim. Wc ye bile zor gidiyorum.

Kızlar uykudan ac ve çığlıkla ağlayarak uyanıyor bebeğim. Hemen alıyorum altina bakmama firsat bile vermiyor memeyi açıp ağzına verene kadar da ağlıyor. Emerken bile iç çekiyor bazen. Kedi gibi miyikliyor.
Var mı böyle olan?
Üstüne sürekli memedeyiz. Ya emiyor yada bayılıyor memede uyumaya. Bıraktığım yada yatağına aldığım anda ağlıyor ve uyanıyor yine. Bu durum özellikle gündüzleri. Bunu görenler ise başlıyor bu çocuk ac sütun yetmiyor mama ver çok alistirmissin memeye demeye. Tartışıp kızıyorum bunu her söyleyene ama bir yandan da mama arada versem mi diyorum.
Uykuya dalmada da sikintisi var oglumun? 1 ay kontrolümüz yeni oldu sıkıntı cikmadi kilo alımında.

Benimkide aynen boyle. Ufacik bebekler tabiki devamli emicek ve memede uyumak isticekler.cocuk doymasa aglar zaten birak millet ne derse desin hic kafana takms. Bizimde her uyanisimiz sizinki gibi.hele geceleri daha bi fena altina bakmsyi gectim gozumu acmadan firliyorum :) birde son uyanisinda asla yerine birakamiyorum hep kucagimda :) meme senin sut evladinin. Ver cevabini kim ne diyosa

Kalça ultrasonu için gitçez ozaman konuşcam doktorla

Aynıyız canım memede durmak istiyor açlıktan değil rahatlıyor kilo alımı bizimde iyi milleti boşver emzir

Bu bebişler uykusu olduğu halde sıkıntısızken niye uyumazlar. Geceden beri gözleri kıpkırmızı, esneyip duruyor ama uyumuyo. İlla kucağımda olacak saatlerce. Sizinkide öyle mi

Benim bebeğim de 2 gündür ishal gibi ya. Allah Allah niye oluyor acaba

Canım ishal olduğunu nerden anladın? Bizimkinin kakası hep ishal görünümlü. Sizinki katı gibi mi oluyodu ki
Ya önceki bezdeki kakalara bakaraktan daha sulu canm. Belli oluyor yani. Belki de sıkıntılı Bi durum degildir ama ishal gibi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…