2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tabi canım yeterki yapsınlar rahatlasınlar :) tamam haber veririm inşallah

Kızlar bebeğimin burnu tıkandı sanırım ama bana gribal değilde odanın kuruluğundan gibi geliyor eşim buhar makinası alacak şimdi. Ankaradayız çünkü havada kuru kaloriferide çok yakıyoruz evde çok kuru geliyordu zaten bana.

Ne kadar kilo almış canım? Benimki de memede durmak istiyor durmayınca uyumuyor akşam 6-12 arası. İki gündür ayaklarım ağrıdı evde yürümekten. Artık memede uyusun ben de kıpırdamadan durayım diyorum. Belki kilo alımı da artar

500 gram en az alması gereken limit aslinda benim hatam sağım ile desteklememek. Çünkü 2 kilo beben ne kadar iyi emebilir ki. Onu da yapmak için birisi olacaktı yanimda yoktu ama neyse hayırlısı artık

500 gram en az alması gereken limit aslinda benim hatam sağım ile desteklememek. Çünkü 2 kilo beben ne kadar iyi emebilir ki. Onu da yapmak için birisi olacaktı yanimda yoktu ama neyse hayırlısı artık
Buyudukce emme gucu artacak insallah. Cook farkediyor inan ki. Ablamin bebegi memeyi somuruyor resmen yutma sesleri bile insanin hhosuna gidiyor. Benimki iki emiyor duruyor bekliyor memeyi atiyor sonra tekrar ariyor yoruluyor filan.

Benim bebeğim de 2 gündür ishal gibi ya. Allah Allah niye oluyor acaba
canım gaz giderici ilaç kullanıyor musun? biz nurse harveys kullandığımızdan beri daha cıvık ishal gibi cort birden yapıveriyor gazla birlikte =)

Tamam canım 14 ünde kontrolümüz var gidince sorarım doktora farklı bişey derse söylerim ben anason çayı aldım mamasına karıştırıp veriyorum biraz iyi geldi
ben mama vermiyorum canım ve ek bir şey kimyonlu su bile veremiyorum. görümcemin kızına verdiler kusmaktan bir hal oldu çocuk midesine ağır geldi başıma gelir diye ödüm patladı o yüzden şimdilik hiçbir şey vermiyorum

canım gaz giderici ilaç kullanıyor musun? biz nurse harveys kullandığımızdan beri daha cıvık ishal gibi cort birden yapıveriyor gazla birlikte =)
AA evet kullanıyorum canm. Onunla mi ilgisi var acaba. Sab simplex kullanıyorum.

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracaksınız demi?

Kızlar gaz için neler yapıyosunuz, neler kullanıyosunuz. Önerebileceğiniz bişey var mı? Nurse harvey's almayı düşünüyoruz tavsiye ediyo musunuz? Zararı var mı?

Bana da derlerdi hamileliği ararsın diye İnan güm oluyor 1 saatlik uykuyla oluyorum ama yinede aramıyorum o günleri kusup uykusuz geceleri o kokuları son ay mide yanmalarını yavrularımız sağlıklı olsun yeter bende yanımda yatırıyorum yatağında uyumuyor çok istiyorum ama deneyecem yine

Kızlar gaz için neler yapıyosunuz, neler kullanıyosunuz. Önerebileceğiniz bişey var mı? Nurse harvey's almayı düşünüyoruz tavsiye ediyo musunuz? Zararı var mı?
Oğlumun doktoru çok mecbur kalmadıkça kullanmayı önermedi bağırsakta tembellik yapıyormuş ve kusmaya sebep oluyor dedi bizde masajlarla cikartiyoruz

Anneler bebegimi gögüs yarama ragmen dün biraz emzirmeye çalıştım sagıp biberonla veriyorum 2 3 saatte bir 80 ml süt içiyor az mı sizce yoksa iiy mi

Aynilarini bende yasadim cnm malesef kv sutun yok dedi durdu bana geldiginde de zirt bort sorar emzirirken emiyo mu diye.bi tersledim iyi oldu kalmadi bende hic annem kaldi.daha neler neler cnm.nese ki atlattim ama kv demden nefret ediyorum resmen bebegimi kucagina almasini bile istemiyorum
Insallah kiralayabikirim cnm.2.el aldim aslinda lansinoh ama elle sagdigimda ikisi 50 cikarken onda damla damla geliyordu vakumladigini hissetmiyodum.bozuk urun sattilar sanirim.mecbur kiralicam.ins benimki de cok cok cikar da mamayi birakirim.
Ben de meme doluyken bebek daha rahat alir saniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…