- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.121
Tabi canım yeterki yapsınlar rahatlasınlar :) tamam haber veririm inşallahOyy onun çişinden nolacak annesi. Yapsın varsın yeter ki rahatlasınlar.
Ben biraz pimpirikliyim canim bezlerin bile icerigini didikliyorum. Can bebe yi bende cok duydum memnun olan cok. kullanınca yorumlarını bekliyorum canim. Bakalım memnun kalacak mısınız?
Ne kadar kilo almış canım? Benimki de memede durmak istiyor durmayınca uyumuyor akşam 6-12 arası. İki gündür ayaklarım ağrıdı evde yürümekten. Artık memede uyusun ben de kıpırdamadan durayım diyorum. Belki kilo alımı da artarKızlar uykudan ac ve çığlıkla ağlayarak uyanıyor bebeğim. Hemen alıyorum altina bakmama firsat bile vermiyor memeyi açıp ağzına verene kadar da ağlıyor. Emerken bile iç çekiyor bazen. Kedi gibi miyikliyor.
Var mı böyle olan?
Üstüne sürekli memedeyiz. Ya emiyor yada bayılıyor memede uyumaya. Bıraktığım yada yatağına aldığım anda ağlıyor ve uyanıyor yine. Bu durum özellikle gündüzleri. Bunu görenler ise başlıyor bu çocuk ac sütun yetmiyor mama ver çok alistirmissin memeye demeye. Tartışıp kızıyorum bunu her söyleyene ama bir yandan da mama arada versem mi diyorum.
Uykuya dalmada da sikintisi var oglumun? 1 ay kontrolümüz yeni oldu sıkıntı cikmadi kilo alımında.
500 gram en az alması gereken limit aslinda benim hatam sağım ile desteklememek. Çünkü 2 kilo beben ne kadar iyi emebilir ki. Onu da yapmak için birisi olacaktı yanimda yoktu ama neyse hayırlısı artıkAyda 500 gr cok az. Benim bebegim 3040 dogdu 34.gun 4400 olmustu. Ben az almis dedim ablamin bebegi 3450 dogdu bir ayin sonunda 5450 idi. O erkek belki fark ordan ama o kendine cok iyi bakiyor biliyorum. Sutunu artirmaya calis bence daha cok kilo alacak insallah. Ben de artirmaya calisiyorum insallah kilo alir bebegim
Aynen fazla degil ortalama bir kilo. Ablam okadar iyi bakiyor ki kendine ondan sutu fazla ben okdar dikkat edemiyorum.Fazla degil canim 1kg ortalama normal
Buyudukce emme gucu artacak insallah. Cook farkediyor inan ki. Ablamin bebegi memeyi somuruyor resmen yutma sesleri bile insanin hhosuna gidiyor. Benimki iki emiyor duruyor bekliyor memeyi atiyor sonra tekrar ariyor yoruluyor filan.500 gram en az alması gereken limit aslinda benim hatam sağım ile desteklememek. Çünkü 2 kilo beben ne kadar iyi emebilir ki. Onu da yapmak için birisi olacaktı yanimda yoktu ama neyse hayırlısı artık
canım gaz giderici ilaç kullanıyor musun? biz nurse harveys kullandığımızdan beri daha cıvık ishal gibi cort birden yapıveriyor gazla birlikte =)Benim bebeğim de 2 gündür ishal gibi ya. Allah Allah niye oluyor acaba
direk sürmüştüm. ama riske girip tekrardan süremem kıyamıyorum valla içim gidiyorDirek mi sürdün tavada biraz ısıtıp soğutup sürüyorum ama tabii herkese fayda etmiyor demekki. Geçmiş olsun canım düzelir inşallah.
Benim bebis de ablaninki kadar almis cnm masallah.Aynen fazla degil ortalama bir kilo. Ablam okadar iyi bakiyor ki kendine ondan sutu fazla ben okdar dikkat edemiyorum.
ben mama vermiyorum canım ve ek bir şey kimyonlu su bile veremiyorum. görümcemin kızına verdiler kusmaktan bir hal oldu çocuk midesine ağır geldi başıma gelir diye ödüm patladı o yüzden şimdilik hiçbir şey vermiyorumTamam canım 14 ünde kontrolümüz var gidince sorarım doktora farklı bişey derse söylerim ben anason çayı aldım mamasına karıştırıp veriyorum biraz iyi geldi
AA evet kullanıyorum canm. Onunla mi ilgisi var acaba. Sab simplex kullanıyorum.canım gaz giderici ilaç kullanıyor musun? biz nurse harveys kullandığımızdan beri daha cıvık ishal gibi cort birden yapıveriyor gazla birlikte =)
Sen neler yapıyorsun maşallah. Ne yiyip iciyorsun ne sıklıkta emzirip uyutuyorsun.Benim bebis de ablaninki kadar almis cnm masallah.
Bana da derlerdi hamileliği ararsın diye İnan güm oluyor 1 saatlik uykuyla oluyorum ama yinede aramıyorum o günleri kusup uykusuz geceleri o kokuları son ay mide yanmalarını yavrularımız sağlıklı olsun yeter bende yanımda yatırıyorum yatağında uyumuyor çok istiyorum ama deneyecem yineAynem cnm napalim biz bunyemizde boyle demekki.hic sorma hamileligini ararsin diyenler o ladsr coktu ki asla ama asla aramiyorum.uykusuz kalirim daha iyi.sanki hamileyken de uyuyamiyodumki.herseyin basi saglik.zaten emzirirken falan uyuyakaliyorum bazen 10 dk falan daliyorum oyle iyi geliyo ki.ama 3 4 saat uyudugum gun uyudkca uyuyasim geliyo.sabah 10 11 12 gibi bana bi agirlik cokuyo ki sarhos gibi oluyorum.benim minik yeni uykuya dalsi unarim uyanmaz.yanimda yatiriyorum bugun de.cok agladi bugun gaz sancisi diger gunlere gore cok cok fazlaydi ben de daha fazla aglatmak istemedim.iyi bi gunumuzde besigine yatirma calismalarim olcak insalah
Oğlumun doktoru çok mecbur kalmadıkça kullanmayı önermedi bağırsakta tembellik yapıyormuş ve kusmaya sebep oluyor dedi bizde masajlarla cikartiyoruzKızlar gaz için neler yapıyosunuz, neler kullanıyosunuz. Önerebileceğiniz bişey var mı? Nurse harvey's almayı düşünüyoruz tavsiye ediyo musunuz? Zararı var mı?
Teşekkür ederim canım. O zaman çok zorlamadıkça almayayımOğlumun doktoru çok mecbur kalmadıkça kullanmayı önermedi bağırsakta tembellik yapıyormuş ve kusmaya sebep oluyor dedi bizde masajlarla cikartiyoruz
Canim insallahhh kiraliyabilirsin bence cok fark edicekYa aynisini aile hekimine sordum bana cok fark etmez deyince uzulmustum demekki sutum az diyordum hemen kiralicam cnm insallah hastanede vardir
Aynilarini bende yasadim cnm malesef kv sutun yok dedi durdu bana geldiginde de zirt bort sorar emzirirken emiyo mu diye.bi tersledim iyi oldu kalmadi bende hic annem kaldi.daha neler neler cnm.nese ki atlattim ama kv demden nefret ediyorum resmen bebegimi kucagina almasini bile istemiyorumBizim buralarda, hastanede olmuyo makine canım inşallah kiralayabilirsin. İnşallah sütünde vardır. Bana sütün inmiyo çocuk aç dedi doğum yaptığım gün kv. Moralim bozulmuştu. O gün başladı depresyon hali. Neyse eve geldik göğüslerim ağrımaya başladı. Eşime dedim manuel pompa al diye. Aldı ama 20 cc bile çıkmadı. Göğüslerim tam şişmişti. Kızım da uyanmıyordu. Uyansa da memeyi almamaya başladı. Kv yine aynı şeyleri diyodu. Ertesi gün doktora gittik. Sarılıktan yatış verdi. Dedim bebeğim uyanmıyo memeyi reddediyo diye. Doktor, bu memeyi nasıl alsın sütten taş gibi olmuş şişmiş sağacaksın dedi. Hemen eşim elektrikli aldı geldi. Sağ sağ bitiremedim. İki gün uğraştım canım. O zaman anladım sütümün bol olduğunu. Moralim düzeldi. Kıyafetlerim sütten sırılsıklam oluyodu. Bana bile sütün yok diyen oldu düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?