2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar sunnet yaptiran yaptircak var mi nasil gecer korkuyorum esimde israr ediyo yaptiralim diye.
Cnm ben yaptırmak istiyorum sordum da eşime kalsa 1 yaşında olsun diyo da ben hemen olsun çok istemiştim nasip olmadı 40 lıyken yaptırmak ama daha fazla büyümeden yaptıracam sordum hastaneye iğneyle 400 anesteziyle 800 dedi zaten anestezi istemiyorum evet biraz ağlayacak iğneli olunca ama anestezi almasından iyidir sen de bir araştır iyileşme sürecinde de bezine vazelin sürüyorsun azıcıkta ucuna iyileşiyor bir haftada yani inş bizim de iyileşir

AA evet kullanıyorum canm. Onunla mi ilgisi var acaba. Sab simplex kullanıyorum.
sende benim gibi aynı günde başladın gaz giderici ilacı ben onu fark ettim yani. ilaç bağırsakları çalıştırıyor ya ondandır =) sende fayda etti mi sab simplex merak ettim şimdi

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracaksınız demi?
ben yaptırmicam canım tüm çevremdeki yaptıran çocukların her kış her mikrobu alıyor hasta oluyor daha hassaslar benim gözlemlediğim kadarı ile

Yok kuzum doluyken alamıyo. İnşallah kiralarsın sütün bol olur. Benim iki gündür az geliyo, sağınca az çıkıyo. Niye torunlarının annelerine böyle davranıyor bizi etkiliyolar anlamıyorum. İnşallah bizde ilerde onlar gibi olmayız. Sen yine tersleyebilmişsin. Ben ağzımı açıp tek kelime diyemem. Soğuk davrandım hiç yardım istemedim. Eşime ben yardıma geldim niye bişey istemiyo çok sinirli demiş. Bi hafta kaldı gitti. Lohusalıktan mı ne herşeyden etkileniyo, herşeye kızıyoruz

Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracaksınız demi?
Ablam hemşire kendi oğluna yaptırmadi ama sonra rota olunca çok zor geçti, keşke yaptırsaydım dedi. Bana da yaptir mutlaka demisti. Ne zaman yapılıyor canım?

Kızlar gaz için neler yapıyosunuz, neler kullanıyosunuz. Önerebileceğiniz bişey var mı? Nurse harvey's almayı düşünüyoruz tavsiye ediyo musunuz? Zararı var mı?
biz iki gündür nurse harveys kullanıyoruz aynı saatinde ve faydasını gördüm şimdilik canım

Kaç günlük canım seninki, kaç kilo

Amaan cok da israr etmicem ama bana bagli olsun kizim.zaten ilerde bizimle yatmak istemicekler.ama denicem tabi bende.ama o kadar yorgunum ki hic goze alamiyorum su siralar besigini ogretmeyi.

Teşekkür ederim canım. Seninki baya kıvranıyodu demi
evet =) ama ona alışır diye de korkuyorum. sabah vermedim uyuduk saatinde vermek gerekir ya bende hiç vermedim. kendime rezene çayı yaptım bir çay kaşığı ona da verdim şimdilik iyiyiz bakalım =) sanırım ben nurse harveysi akşamları verecem.

İnşallah ona gerek kalmaz canım. Bende bağırsaklarının alışması olayından korktum. Almıcam sanırım. Altını açıp açıp beklicem, masaj yapcam

Ben hic oyle dusunmiyorum lohusa depresyonu doye bisey yok bence.insanlar cok fena her gelen soyle yap boyle yapma derse kv ler sutun az deyip bizi eksik hissettirirlerse haliyle moralimiz bozulur
Zaten gogus yaralari bi yandan dikisler bi yandan uykusuzluk bi yandan..
yeni bebekli hayata alismak kolay mi cok zor.
Benim kv hastanede beni deli etti.mamayi cocuga tikistirir gibi veriyodu dikislerimden benim elimden bisey gelmiyordu.ben de yeter artik verme mama dedim aldim elinden.bana kusmus.defolsun.oh iyi oldu.bana ilk gunden kucaga alistirma diye kadin 2 3 yasina kadar kiziyla yatmis.
Daha sonra annem gitti hemen geldi.hic bisey olmamis gibi davrandi.oglu anne kal dedi agzimi acmadim.kalmadi.kal desem kalacak.ama beceriksiz bi kadin yemek yapsa yemekleri guzel degil.bebegome daha mama yediremeyen bi kadina bebegimi asla birakmam ben bakarom.e kalmasina da gerek yok haliyle.anca benim sutumu azaltir.
Buyukse buyuklulerini bilcekler bu kadin lohusa az lafima sozume dikkat edik.dicekler demiceklerse cevaplarini alirlar.
bi de bana her gelen ye ye zayiflamissin diyo.e oyle demekle olmuyo getir de yiyim.tavalete gitmeyi unuttum.kangiruya takiypeum bebegimi oyle hazirliyorum yemek.bulasik camasir hic bitmiyo.evi b.k goturuyo supuremiyorum hic vakit yoo bebegi kicaktsn indirdigim an basiyo cigligi.
Dik supurge alicam slingimi takip evimi supurcem.

Bugun bızde dr ye gıttık bıogaıa yazmıs dr . Senın bebegın nekadarlık

İnşallah ona gerek kalmaz canım. Bende bağırsaklarının alışması olayından korktum. Almıcam sanırım. Altını açıp açıp beklicem, masaj yapcam
inşaAllah gerek kalmaz gaz giderici ilaç kullanmayı. evet altını açınca daha güzel gaz çıkartıyor. masaja müsade etmiyor çok ıkınıyor kasıyor kendini. bu günlerde geçecek inşaAllah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…