- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.141
Cnm ben yaptırmak istiyorum sordum da eşime kalsa 1 yaşında olsun diyo da ben hemen olsun çok istemiştim nasip olmadı 40 lıyken yaptırmak ama daha fazla büyümeden yaptıracam sordum hastaneye iğneyle 400 anesteziyle 800 dedi zaten anestezi istemiyorum evet biraz ağlayacak iğneli olunca ama anestezi almasından iyidir sen de bir araştır iyileşme sürecinde de bezine vazelin sürüyorsun azıcıkta ucuna iyileşiyor bir haftada yani inş bizim de iyileşirKizlar sunnet yaptiran yaptircak var mi nasil gecer korkuyorum esimde israr ediyo yaptiralim diye.
sende benim gibi aynı günde başladın gaz giderici ilacı ben onu fark ettim yani. ilaç bağırsakları çalıştırıyor ya ondandır =) sende fayda etti mi sab simplex merak ettim şimdiAA evet kullanıyorum canm. Onunla mi ilgisi var acaba. Sab simplex kullanıyorum.
ben yaptırmicam canım tüm çevremdeki yaptıran çocukların her kış her mikrobu alıyor hasta oluyor daha hassaslar benim gözlemlediğim kadarı ileKızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracaksınız demi?
Yok kuzum doluyken alamıyo. İnşallah kiralarsın sütün bol olur. Benim iki gündür az geliyo, sağınca az çıkıyo. Niye torunlarının annelerine böyle davranıyor bizi etkiliyolar anlamıyorum. İnşallah bizde ilerde onlar gibi olmayız. Sen yine tersleyebilmişsin. Ben ağzımı açıp tek kelime diyemem. Soğuk davrandım hiç yardım istemedim. Eşime ben yardıma geldim niye bişey istemiyo çok sinirli demiş. Bi hafta kaldı gitti. Lohusalıktan mı ne herşeyden etkileniyo, herşeye kızıyoruzAynilarini bende yasadim cnm malesef kv sutun yok dedi durdu bana geldiginde de zirt bort sorar emzirirken emiyo mu diye.bi tersledim iyi oldu kalmadi bende hic annem kaldi.daha neler neler cnm.nese ki atlattim ama kv demden nefret ediyorum resmen bebegimi kucagina almasini bile istemiyorum
Insallah kiralayabikirim cnm.2.el aldim aslinda lansinoh ama elle sagdigimda ikisi 50 cikarken onda damla damla geliyordu vakumladigini hissetmiyodum.bozuk urun sattilar sanirim.mecbur kiralicam.ins benimki de cok cok cikar da mamayi birakirim.
Ben de meme doluyken bebek daha rahat alir saniyodum
Ablam hemşire kendi oğluna yaptırmadi ama sonra rota olunca çok zor geçti, keşke yaptırsaydım dedi. Bana da yaptir mutlaka demisti. Ne zaman yapılıyor canım?Kızlar rota aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıracaksınız demi?
biz iki gündür nurse harveys kullanıyoruz aynı saatinde ve faydasını gördüm şimdilik canımKızlar gaz için neler yapıyosunuz, neler kullanıyosunuz. Önerebileceğiniz bişey var mı? Nurse harvey's almayı düşünüyoruz tavsiye ediyo musunuz? Zararı var mı?
Kaç günlük canım seninki, kaç kiloAynilarini bende yasadim cnm malesef kv sutun yok dedi durdu bana geldiginde de zirt bort sorar emzirirken emiyo mu diye.bi tersledim iyi oldu kalmadi bende hic annem kaldi.daha neler neler cnm.nese ki atlattim ama kv demden nefret ediyorum resmen bebegimi kucagina almasini bile istemiyorum
Insallah kiralayabikirim cnm.2.el aldim aslinda lansinoh ama elle sagdigimda ikisi 50 cikarken onda damla damla geliyordu vakumladigini hissetmiyodum.bozuk urun sattilar sanirim.mecbur kiralicam.ins benimki de cok cok cikar da mamayi birakirim.
Ben de meme doluyken bebek daha rahat alir saniyodum
Teşekkür ederim canım. Seninki baya kıvranıyodu demibiz iki gündür nurse harveys kullanıyoruz aynı saatinde ve faydasını gördüm şimdilik canım
Amaan cok da israr etmicem ama bana bagli olsun kizim.zaten ilerde bizimle yatmak istemicekler.ama denicem tabi bende.ama o kadar yorgunum ki hic goze alamiyorum su siralar besigini ogretmeyi.Bana da derlerdi hamileliği ararsın diye İnan güm oluyor 1 saatlik uykuyla oluyorum ama yinede aramıyorum o günleri kusup uykusuz geceleri o kokuları son ay mide yanmalarını yavrularımız sağlıklı olsun yeter bende yanımda yatırıyorum yatağında uyumuyor çok istiyorum ama deneyecem yine
Amin cnm insalahCanim insallahhh kiraliyabilirsin bence cok fark edicek
evet =) ama ona alışır diye de korkuyorum. sabah vermedim uyuduk saatinde vermek gerekir ya bende hiç vermedim. kendime rezene çayı yaptım bir çay kaşığı ona da verdim şimdilik iyiyiz bakalım =) sanırım ben nurse harveysi akşamları verecem.Teşekkür ederim canım. Seninki baya kıvranıyodu demi
32 gunluguz cnm.giysilerle 3800Kaç günlük canım seninki, kaç kilo
İnşallah ona gerek kalmaz canım. Bende bağırsaklarının alışması olayından korktum. Almıcam sanırım. Altını açıp açıp beklicem, masaj yapcamevet =) ama ona alışır diye de korkuyorum. sabah vermedim uyuduk saatinde vermek gerekir ya bende hiç vermedim. kendime rezene çayı yaptım bir çay kaşığı ona da verdim şimdilik iyiyiz bakalım =) sanırım ben nurse harveysi akşamları verecem.
Aylık kaç kilo aldı canım. Sütünün yetip yetmediğini nerden anlıyosun32 gunluguz cnm.giysilerle 3800
3 kat giydirmistim saglik ocagina giderken kar yagiyordu
Hemsire 3600 dedi o yuzden
Canım o kadar gün yapmaması normal mi ki? Mama kullanıyo muydunruhum_mavi kaka yaptmı canım bizim 4.gün yapmadı
Ben hic oyle dusunmiyorum lohusa depresyonu doye bisey yok bence.insanlar cok fena her gelen soyle yap boyle yapma derse kv ler sutun az deyip bizi eksik hissettirirlerse haliyle moralimiz bozulurYok kuzum doluyken alamıyo. İnşallah kiralarsın sütün bol olur. Benim iki gündür az geliyo, sağınca az çıkıyo. Niye torunlarının annelerine böyle davranıyor bizi etkiliyolar anlamıyorum. İnşallah bizde ilerde onlar gibi olmayız. Sen yine tersleyebilmişsin. Ben ağzımı açıp tek kelime diyemem. Soğuk davrandım hiç yardım istemedim. Eşime ben yardıma geldim niye bişey istemiyo çok sinirli demiş. Bi hafta kaldı gitti. Lohusalıktan mı ne herşeyden etkileniyo, herşeye kızıyoruz
Bugun bızde dr ye gıttık bıogaıa yazmıs dr . Senın bebegın nekadarlıkben saraçoğlunun kimyon çayını yaptım ve korkarak bir çay kaşığı verdim bebeğime işe yaradı ama işte alerji yapar diye nurse harveys aldım onu veriyorum 2 gündür ve bizde baya işe yarıyor sadece çok ıkınıyor gazı çıkartmak için ve bundan dolayı kusuyor :/
inşaAllah gerek kalmaz gaz giderici ilaç kullanmayı. evet altını açınca daha güzel gaz çıkartıyor. masaja müsade etmiyor çok ıkınıyor kasıyor kendini. bu günlerde geçecek inşaAllah =)İnşallah ona gerek kalmaz canım. Bende bağırsaklarının alışması olayından korktum. Almıcam sanırım. Altını açıp açıp beklicem, masaj yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?