2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen öyle canım, eşim de çok sakin karakter olarak,kkucağında hemen uykuya dalıyor oğlum. Çok şükür vallahi zaten eşim bu kadar destek olmasa ben çok yıpranırdım. Sling yorumunu çok merak ediyorum canim nereden sipariş verdin?

Ablam hemşire kendi oğluna yaptırmadi ama sonra rota olunca çok zor geçti, keşke yaptırsaydım dedi. Bana da yaptir mutlaka demisti. Ne zaman yapılıyor canım?
Ben ilk ogljma yaptirdim. Kızamık asisi gibi dusun. Yaptirsanda yaptirmasanda rota virusu vucuduna girerse hasta olursun ama yaptirdiginda daha kolay atlatiyorsun. 15 gun hastanede yatan var rota virusu yuzunden. Malum ishal de bebeklerde cok daha tehlikeli. 2.ve 4.ayda yapiliyor cnm ama ben 3. Ve 5.ayda yaptiracagim. Cunku 3ve 5te asi yok ya besli karma asisi zaten yeterince agir bir de rotayi eklemeyeyim ustune dedim. Yani ilk oglumda ooyle yapmistim bunda da oyle yapcam. 2.5 yil once 160 liraydi simdi ne kadar oldu acaba rota

Bugün 3.işitme testinden geçtik nihayet. İyice stres olmuştum ilk ikisinden geçemeyince.

Bir de doğumdan beri dil bağımız vardı. Onu kestirdik bugün. Çok şükür sorunsuzca atlattık.
canım dil bağını kim fark etti? nasıl kestiler? ağlamadı mı? narkoz verdiler mi?

Çok geçmiş olsun öncelikle,İnşAllah bu sefer evladınızı sağlıkla alırsınız kucağınıza
genetik sonuçlarınız teizmi çıktı,kayıpların nedeni belli oldu mu,bende sizinle aynı durumdayım şu anda

27 günlük olduk hafif kanamam devam ediyor ama çok afedersiniz kötü kokulu olmaya başladı kaşıntı falan yok normalmi yoksa başka bişeymi bilemedim aynı sorunu yaşayan varmı acaba

27 günlük olduk hafif kanamam devam ediyor ama çok afedersiniz kötü kokulu olmaya başladı kaşıntı falan yok normalmi yoksa başka bişeymi bilemedim aynı sorunu yaşayan varmı acaba
Canım kim demişti hatırlamıyorum ama senin günlerinde kötü koku olur normal demişti bi arkadaşımız

canım dil bağını kim fark etti? nasıl kestiler? ağlamadı mı? narkoz verdiler mi?
Doğduğu anda doktor farketti canm. Zaten çok belli oluyordu. Biz de görüyorduk. Fısfıs gibi birşeyle uyuşturdular. Ağlamadı. Hissetmedi bile. Zaten bir siniri kesiyorlarmış orda. Sonrasında da ağrısı falan olmaz dedi doktor.

Bayılıyorum sana ya :))) allah yardımcımız olsun canım hepimiz aynıyız valla. Şu 1-2 ay geçsin düzelcek herşey diye ümit ediyorum :)

Ben de aynı fikirdeyim kendimiz bakalım kimse gelmesin karışmasın. Sizin kv ler çektiriyo. Kv dersin geçersin Benin annem yapıyor. Yanlış anlıcak alıncak diye napcağımı şaşırdım herşeye alınganlık herşeye trip. Herşeye karışıyo onun dediğini kabul etmiyim ya da hayır anne böyle yapalım diyim tamam Özge naparsan yap deyip odayı terkediyor herşey onun istediği gibi olcak. Ya sen tecrübeli olabilirsin ama ben bu çocuğun annesiyim . Bu sefer kavga etcez küscez aklım onda kalcak da sütüm kesilcek diye korkuyorum. Yarı kırkım çıksın göndercem evine. Yalnız kalmak istiyorum

Sen neler yapıyorsun maşallah. Ne yiyip iciyorsun ne sıklıkta emzirip uyutuyorsun.
Bisey yapmiyorum canim bunye meselesi biraz kizimdada oyleydi masallah bunda da ayni. Hamilelikte suyu daha fazla bile iciyordum. 2 ogun anca yiyorum. Yaptigim hic ozel bisey yok genelde 2 saatte bir emer bazen uykuya dalmak icin daha sık emer hatta cok da kusan bir bebek.
Minies bez kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Ben memnun kalmadim lastik yerleri falan kizardi

Canım yalnız kalmak çook daha iyi. İnsan ne olduğunun farkına varıyor. Benim psikolojim çok kötüydü. Ağlayıp duruyordum. Yalnız kalınca geçti. Anne olunca iş daha da değişiyodur tabii. Üzmek istemezsin. Yardımcı olmak istiyodur ama böyle yapınca daha çok zararları oluyo ama anlayamıyolar kuzum.

Benimde çok kötü kokuyordu ne alaka bilmiyorum ama terim ve idrarımda acayip pis kokuyordu hergün banyo yapıp üst değiştim 2 gündür geçti çok şükür bugünde kırkım çıktı ondan geçti artık galiba

Bugün yaptı canım çok şükür. Belinden aşağısını hafif sıcak bir suya sokup karnına masaj yaptım bir de poposunun deliğine zeytinyağıyla masaj yaptım. Bunlar iyi geldi sanırım.
Bende banyo yaptırdım banyodan sonra masaj yaptım karnına gaz çıktı kaka yine Yok poposunu yağ ile her alt açmamda uyarıyorum zaten 4. Bugün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…