- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.181
Aynen öyle canım, eşim de çok sakin karakter olarak,kkucağında hemen uykuya dalıyor oğlum. Çok şükür vallahi zaten eşim bu kadar destek olmasa ben çok yıpranırdım. Sling yorumunu çok merak ediyorum canim nereden sipariş verdin?Sen baya kotarmışsın canim. Maşallah hem az kalmışlar ,hem de 50 günü devirmişsin.
Eşinin yanında olmasi ve çalışma günleri de çok büyük sans. Bebeğin psikolojik olarak gelişimine de katkisi var bunun. Benim esim de sagolsun cok destek oluyor bana. Iyiki varlar kocisler.
Sling verdim sipariş. Gelsin yazarım sonuçları.
aminn hepimizin ki inşaAllahMasaAllah hayırlı evlat olsun InsaAllah ❣
Ben ilk ogljma yaptirdim. Kızamık asisi gibi dusun. Yaptirsanda yaptirmasanda rota virusu vucuduna girerse hasta olursun ama yaptirdiginda daha kolay atlatiyorsun. 15 gun hastanede yatan var rota virusu yuzunden. Malum ishal de bebeklerde cok daha tehlikeli. 2.ve 4.ayda yapiliyor cnm ama ben 3. Ve 5.ayda yaptiracagim. Cunku 3ve 5te asi yok ya besli karma asisi zaten yeterince agir bir de rotayi eklemeyeyim ustune dedim. Yani ilk oglumda ooyle yapmistim bunda da oyle yapcam. 2.5 yil once 160 liraydi simdi ne kadar oldu acaba rotaAblam hemşire kendi oğluna yaptırmadi ama sonra rota olunca çok zor geçti, keşke yaptırsaydım dedi. Bana da yaptir mutlaka demisti. Ne zaman yapılıyor canım?
Bugün yaptı canım çok şükür. Belinden aşağısını hafif sıcak bir suya sokup karnına masaj yaptım bir de poposunun deliğine zeytinyağıyla masaj yaptım. Bunlar iyi geldi sanırım.ruhum_mavi kaka yaptmı canım bizim 4.gün yapmadı
canım dil bağını kim fark etti? nasıl kestiler? ağlamadı mı? narkoz verdiler mi?Bugün 3.işitme testinden geçtik nihayet. İyice stres olmuştum ilk ikisinden geçemeyince.
Bir de doğumdan beri dil bağımız vardı. Onu kestirdik bugün. Çok şükür sorunsuzca atlattık.
Çok geçmiş olsun öncelikle,İnşAllah bu sefer evladınızı sağlıkla alırsınız kucağınızaÇok Teşekkür ederim arkadaşlar. Yarına randevu aldım tıbbi genetik bölümüne. Allah hayırlısıyla kuzularımıza kavuştuğumuz günleri gösterir inşAllah. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Canım kim demişti hatırlamıyorum ama senin günlerinde kötü koku olur normal demişti bi arkadaşımız27 günlük olduk hafif kanamam devam ediyor ama çok afedersiniz kötü kokulu olmaya başladı kaşıntı falan yok normalmi yoksa başka bişeymi bilemedim aynı sorunu yaşayan varmı acaba
Doğduğu anda doktor farketti canm. Zaten çok belli oluyordu. Biz de görüyorduk. Fısfıs gibi birşeyle uyuşturdular. Ağlamadı. Hissetmedi bile. Zaten bir siniri kesiyorlarmış orda. Sonrasında da ağrısı falan olmaz dedi doktor.canım dil bağını kim fark etti? nasıl kestiler? ağlamadı mı? narkoz verdiler mi?
Bayılıyorum sana ya :))) allah yardımcımız olsun canım hepimiz aynıyız valla. Şu 1-2 ay geçsin düzelcek herşey diye ümit ediyorum :)Ben hic oyle dusunmiyorum lohusa depresyonu doye bisey yok bence.insanlar cok fena her gelen soyle yap boyle yapma derse kv ler sutun az deyip bizi eksik hissettirirlerse haliyle moralimiz bozulur
Zaten gogus yaralari bi yandan dikisler bi yandan uykusuzluk bi yandan..
yeni bebekli hayata alismak kolay mi cok zor.
Benim kv hastanede beni deli etti.mamayi cocuga tikistirir gibi veriyodu dikislerimden benim elimden bisey gelmiyordu.ben de yeter artik verme mama dedim aldim elinden.bana kusmus.defolsun.oh iyi oldu.bana ilk gunden kucaga alistirma diye kadin 2 3 yasina kadar kiziyla yatmis.
Daha sonra annem gitti hemen geldi.hic bisey olmamis gibi davrandi.oglu anne kal dedi agzimi acmadim.kalmadi.kal desem kalacak.ama beceriksiz bi kadin yemek yapsa yemekleri guzel degil.bebegome daha mama yediremeyen bi kadina bebegimi asla birakmam ben bakarom.e kalmasina da gerek yok haliyle.anca benim sutumu azaltir.
Buyukse buyuklulerini bilcekler bu kadin lohusa az lafima sozume dikkat edik.dicekler demiceklerse cevaplarini alirlar.
bi de bana her gelen ye ye zayiflamissin diyo.e oyle demekle olmuyo getir de yiyim.tavalete gitmeyi unuttum.kangiruya takiypeum bebegimi oyle hazirliyorum yemek.bulasik camasir hic bitmiyo.evi b.k goturuyo supuremiyorum hic vakit yoo bebegi kicaktsn indirdigim an basiyo cigligi.
Dik supurge alicam slingimi takip evimi supurcem.
Ben de aynı fikirdeyim kendimiz bakalım kimse gelmesin karışmasın. Sizin kv ler çektiriyo. Kv dersin geçersin Benin annem yapıyor. Yanlış anlıcak alıncak diye napcağımı şaşırdım herşeye alınganlık herşeye trip. Herşeye karışıyo onun dediğini kabul etmiyim ya da hayır anne böyle yapalım diyim tamam Özge naparsan yap deyip odayı terkediyor herşey onun istediği gibi olcak. Ya sen tecrübeli olabilirsin ama ben bu çocuğun annesiyim . Bu sefer kavga etcez küscez aklım onda kalcak da sütüm kesilcek diye korkuyorum. Yarı kırkım çıksın göndercem evine. Yalnız kalmak istiyorumEvi uyuduğu an üstten temizleyiveriyorum ama kendime bakamıyorum bende. Eşim uyurken yanında durursa bi duş alıyorum o kadar. Eşim kardeş gözüyle bakacak diye korkuyorum bende. Kuaföre gitmem lazım ama hiç yardım edenim yok. Kv bi hafta kaldı. Annemde doğum yaptığım gece kaldı sadece. O zamandan beri tek başıma bakıyorum. Aman, ne baksınlar ne kafa şişirsinler. Uykusuz yorgun öleyim ama kimse gelipte bakmasın. Deli ediyolar yaa. Sanki bi tek onlar biliyo doğruyu iyiyi. Bu çocukların anneleri biziz. Herkesten çok iyi olmalarını biz isteriz. Senin mama olayını okumuştum önce, deli olduydum. Bizimkide doğar doğmaz tuzlayacak oldu. Asla vermem dedim. Bi saat inatlaştı. Doğunca yıkarız tuzlarız dedi. Çıkıştım bende ne tuzlaması diye. Göbek düşmeden yıkamam bile dedim. 21 günlük şu an. Göbeğinde sıkıntı vardı tam iyileşemedi bile ve daha yıkamadım. Bide tuzlanacakmış. Aslında bütün iş eşlerde bitiyo. Onların lafı vermesi lazım. Allaha şükür benim eşim hep arkamda. Onunda kafasını karıştırıyo kv görümce ama ben iyice anlatıyorum. Kadın hemşire olduğum halde bana bilmişlik taslıyo iddialaşıyo.
Minies bez kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Bisey yapmiyorum canim bunye meselesi biraz kizimdada oyleydi masallah bunda da ayni. Hamilelikte suyu daha fazla bile iciyordum. 2 ogun anca yiyorum. Yaptigim hic ozel bisey yok genelde 2 saatte bir emer bazen uykuya dalmak icin daha sık emer hatta cok da kusan bir bebek.Sen neler yapıyorsun maşallah. Ne yiyip iciyorsun ne sıklıkta emzirip uyutuyorsun.
Ben memnun kalmadim lastik yerleri falan kizardiMinies bez kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Ben kullanıyorum canm çok memnunum. Pişik de yapmadı sızdırma da yapmadı. Dokusu çok güzel emiciliği de çok iyi.Minies bez kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
Bakalım bizim doktor ne diyecek rota aşısına.Ben memnundum ama bugün çişini taşırdı ilk defa.
Rota virüs aşısını doktor 3. Ay da mutlaka yaptırın çok önemli bir aşı dedi.
Canım yalnız kalmak çook daha iyi. İnsan ne olduğunun farkına varıyor. Benim psikolojim çok kötüydü. Ağlayıp duruyordum. Yalnız kalınca geçti. Anne olunca iş daha da değişiyodur tabii. Üzmek istemezsin. Yardımcı olmak istiyodur ama böyle yapınca daha çok zararları oluyo ama anlayamıyolar kuzum.Ben de aynı fikirdeyim kendimiz bakalım kimse gelmesin karışmasın. Sizin kv ler çektiriyo. Kv dersin geçersin Benin annem yapıyor. Yanlış anlıcak alıncak diye napcağımı şaşırdım herşeye alınganlık herşeye trip. Herşeye karışıyo onun dediğini kabul etmiyim ya da hayır anne böyle yapalım diyim tamam Özge naparsan yap deyip odayı terkediyor herşey onun istediği gibi olcak. Ya sen tecrübeli olabilirsin ama ben bu çocuğun annesiyim . Bu sefer kavga etcez küscez aklım onda kalcak da sütüm kesilcek diye korkuyorum. Yarı kırkım çıksın göndercem evine. Yalnız kalmak istiyorum
Benimde çok kötü kokuyordu ne alaka bilmiyorum ama terim ve idrarımda acayip pis kokuyordu hergün banyo yapıp üst değiştim 2 gündür geçti çok şükür bugünde kırkım çıktı ondan geçti artık galiba27 günlük olduk hafif kanamam devam ediyor ama çok afedersiniz kötü kokulu olmaya başladı kaşıntı falan yok normalmi yoksa başka bişeymi bilemedim aynı sorunu yaşayan varmı acaba
Bende banyo yaptırdım banyodan sonra masaj yaptım karnına gaz çıktı kaka yine Yok poposunu yağ ile her alt açmamda uyarıyorum zaten 4. Bugün yaBugün yaptı canım çok şükür. Belinden aşağısını hafif sıcak bir suya sokup karnına masaj yaptım bir de poposunun deliğine zeytinyağıyla masaj yaptım. Bunlar iyi geldi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?