2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hamişler günlük ev işi yaparken nelere dikkat ediyosunuz oturuo kalkerken falan. Ben ayakta fazla kalınca kasiğıma ağrı giriyo bazen siz nasılsınız günlük hayatta???
Ayakta biraz kalınca belime acı giriyor. Kasığım da günde bir iki zonkluyor hayrolsun inşallah. Ev işi yapmıyorum açıkçası oturarak çalışıyorum evde de pek bişi yapmıyorum :)))

Hamişler günlük ev işi yaparken nelere dikkat ediyosunuz oturuo kalkerken falan. Ben ayakta fazla kalınca kasiğıma ağrı giriyo bazen siz nasılsınız günlük hayatta???
Ağır şeyleri kaldırmıyorum, çekyatın altını açmıyorum, bazayı kaldırmıyorum. Koltukları itmiyorum temizlik yaparken, bir de yüksekteki bi eşya ya uzanmıyorum. Onun dışında okulda ayakta kaliyorum mecburen, ortalama 4 saat kesin ayaktayım sanırım

Evet cnaim bende kasığıma ağrı giriyo bazen korkuyom ondan dinleniyorum bol bol uzaniyorum

Ben bu gün koltukları çektim süpürdüm sildim şimdi de ağrım var

Canim igneyi vurduktan sonra bi muddet pamukla bastir hem morarmaz hemde sis kalmaz.bende ilk hamileligimde acemiyken morluktan ve sislikten igne vuracak yer bulamiyordum sonra ogrendim iste.su an karnimda sadece minik igne izleri oluyor

Canim igneyi vurduktan sonra bi muddet pamukla bastir hem morarmaz hemde sis kalmaz.bende ilk hamileligimde acemiyken morluktan ve sislikten igne vuracak yer bulamiyordum sonra ogrendim iste.su an karnimda sadece minik igne izleri oluyor
Ya bişey sorcam karından iğne neyin nesi çok cahilim

Devlet hastanesi mi özele mi gittin canım. Ben yarın devlete gideceğim nasipse 6+6 olacağım. Özelde geçen hafta keseyi gördük bu hafta devlette kalp atışını duyar mıyım acaba çok heyecanlıyım
Cnm ben yurt disinda oldugum icin burda devlet ozel ayrimi yok simdilik dakikada ort 118 atiyo sende duyarsin insallah cinsiyetinide ogrenseydik

Ayakta çalışıyorum çok sukur suan bel ağrım yok ama gün boyu sol kasigimda ağrı giriyo arada oturuyorum inş böyle devam eder kızım çok Zahmetsiz di bakakim 2
de neler yasicam

Kizlar bizim burada 5-6 haftalikken kan testi ile cinsiyeti soyluyolar ama her dr yapmiyo sabah aradim sekteri cikti dr un en erken 3 ay sonraya randevu veriyo

Ben hamile kalinca burnum çok fazla koku alıyor ve kasigim ağrıyor . Herkeste farklı şeyler oluyor canım.

Benm ilk öğrendgm zamanlar öleydi iş yapamyrdm şimdi öle değil şükür geçti:)sennde geçer ama ynede dikkat edyrm

Ben bu gün koltukları çektim süpürdüm sildim şimdi de ağrım var
Canım kötüyü getirme aklına ama tedbirini de al. Ablam da 3 yıl 3 kez tüp bebek denedi olmadi, sonra normalden olmuş ama o sıra annemin evini taşımaya temizlemeye yardım etmişti döşek falan taşıdı hatta şimdi 3 buçuk yaşında yeğenim, Rabbim esirgiyor...

Ben hamile kalinca burnum çok fazla koku alıyor ve kasigim ağrıyor . Herkeste farklı şeyler oluyor canım.
Benim de ağrıyor ama sürekli değil, akşamları oluyor daha çok. Koku konusunda da aynıyız. Sabah yeni diş macununu açtım hemen kokusu burnuma geldi normalde de koku hassasiyetim vardı biraz şimdi tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…