- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.241
Aynen canım. En çok gözümüze batacağı zamanı atlattık. Şimdiden sonra bu kadar zorlamaz heralde. Görmezden duymazdan gelcez yapacak bişey yok. Sen biraz baskın olunca geri çekilir susar inşallahAlistirrmaya cakisiyorum ama yapamiyorum cok asiri agliyo dayanamiyorum ilk 3 sy anne kokusuna ihtiyaclari varmis diye madem boyle istiyor boyke olsun 3 ay sonraya biraktim.ama tabi belli olmaz ara sira denerim hep ama ustelemicem yormicam onu
Kesinlikle kv bi triplere girdi bizde.oglundan falan kiskandi her gun hasta ilgi bekliyo oglundan
Hatta bana sütum olsa da versem demisti hasta ruhlu kv.igrenc.
Cnm bizim aramizda cok mesafe olsaydi bu seferde gelir kalirdi bi kac ay daha kotu olurdu.
Ben kv mi sevmem kafa yapilarimiz ters kinadigim insan tiplerinden.ama nefret etmezdim.oturur konusir sohbetimiz olurdu.ama dedigin gibi dogumdan sonra kadin triplere girdi ben de bi nefret ettim suratini gormek istemiyorum.umarim lohusalik bitince gecer mecbur esimin annesi olunca katlanmk zorundaym
Canım benim de aklımdaydı ama araştırma fırsatım olmadı. Hiç-birşeye vaktim yok ki?!Buhar makinası almayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum keşke daha önce alsaymışız
Linkini atıcam birazdan canım. Çok memnun kaldım dün aldık,önceki gece kızımın nefes sesi belirginleşmişti bide ağlarken hırıltı oluyordu. Sabahına hemen aldı getirdi eşim iki saatte yumuşadı nefesi. Öğlen uykusunda çok rahattı. Havayı temizleme özelliği de var. Otomatik ayarlıyor kendini senin istediğin düzeyde. Nem ve ısı ölçüyor. Bizim için bile uyku kalitesi değişti. Odanın havası çok iyi şuan. 35 metrekare alan içine kadar etkili. Sormak istediğin bişey varsa sor canım :)Canım benim de aklımdaydı ama araştırma fırsatım olmadı. Hiç-birşeye vaktim yok ki?!
Sen ne için aldin hangi marka kullanışlı mi memnun musun azcik anlatsana kuzum?
https://www.hepsiburada.com/weewell...MI6P26moji3wIVxx0YCh2iwAXPEAQYASABEgKBQPD_BwECanım benim de aklımdaydı ama araştırma fırsatım olmadı. Hiç-birşeye vaktim yok ki?!
Sen ne için aldin hangi marka kullanışlı mi memnun musun azcik anlatsana kuzum?
ben yaptırmicam canım ilk doz 2. ay ikinci doz 5.ay veya 3.ay ile 6.ay diye biliyorum yinede sağlık ocağına sorarsın veya doktorunzaKacinci ayda yaptircaksin cnm.ben uaptircam.
Allah'ım yardımcınız olsun canım inşallah cabuk geçer bu halleri.Ağlama uyuyamama krizli bir gecenin sabahı battaniyenin içinde salladık devamlı uykuya dalamadı hep ağladı ne sıkıntısı var anlamadık delircem bir dk uyumadım biryeri ağrısa battaniyenin içindede ağlar napcam ya
Benimde ayniydi annem varken simdi annem gitti kv duruyo yanimda eşim yokken geliyo. Bebegim zaten kolik oldu gece uykumuz hic yok gündüz 10 da yatiyor tek uzun uykusu o oluyo saat 12-1 gibi kalkiyo kv birakiyorum tam yatcam gorumcem geliyo coxuklari okul cikisi direk bize geliyolar ve aksam 7-8 gibi anca gidiyolar o arada kv devamli gorumceme ve cocuklarina hizmet.etmekle mesgul oluyo. Görümcemde cocugumu sarip sarmalamaya calisiyo. Bebegim zaten 1 ayda 1500 gram almis hala evde cocuk gece agladigi icin ac kaliyo ondan agliyo muhabbeti dönüyo. Tam dısarı cikiyim biraz kafa dagitiyim diyorum kv söyliyorum pesine görumcem cagiriyo kvdimi biz gezmeye gitcez cocuklara bak diyo oda kizini tercih ediyo halbuki ben 40 yilin basi bi cikcam baksa olür sanki gorumcemin cocuklari buyuk siz cocuklarla gidin gezin demiyo. Kisacasi bana hamileligimde o kadar.yardimi dokunan gorümcem benle resmen sdik yaristiriyo kv kizina yaranmaya calisiyo evimde 1500 insan dolu yinede kotü olan benim amaAynı dert bende de var kv deli gb o benim o benim modunda ne tutmayı beceriyor kendi annem gb güvensem vercem de ztn sakar ve hiperaktif düşürse söylemez cocuğu nasıl güveniyim hergün lohusa evine mi gelinir gelinin odasına mı dalınır sanıyor ki biz burada keyif yapıyoruz annemle. Geliyor yemek yiyorlar ardına hadi çay hadi kahve duştan çıkmış oluyorum emziriyor oluyorum rahat yok bir gelişleri gece 1 e kadar annem hem bana hem cocuga bakıyor bir de onlara hizmet ediyor
Allah kolaylik versin canımm. Gazdan dolayı bu ağlamaları. Kendi bebeğimden biliyorum. Bikaç hafta önce 4. Günde kakasını yapmamıştı morardı resmen ağlıyordu sürekli gaz çıkardığı halde bitmiyordu resmen. Sonuç yarım fitille çözüldü yap yap bitmedi sanki :) bikaç gün daha o sancı devam etti rahatlayana kadar. Doktorumuz kakasını yapmaması normal diyip bişey vermiyor ama ben biogaia aldım gazını eskisine göre daha iyi çıkarıyor. Tabi kriz saatleri hala varAğlama uyuyamama krizli bir gecenin sabahı battaniyenin içinde salladık devamlı uykuya dalamadı hep ağladı ne sıkıntısı var anlamadık delircem bir dk uyumadım biryeri ağrısa battaniyenin içindede ağlar napcam ya
Dikişler estetik dikiş. Onlar icin dogumdan sonraki 5.gun gittim bitti işi bir sorun yok. 40 çıkında gittiğinden alttan muayene ediyor. Rahme falan bakıcam. Smear testi yapicak.Doktor kontrolu bitti benim coktan 15.gun bi gittim dikislerimin ustundeki bant cikarildi krem suruldu sadece.
Dikislerin gizli dikis degil mi cnm ?
Ben normalde eldivenle alirim yine ole ypcm.
Canm hepatit b ayrı rota ayrı. Rota özel bir aşı sağlık ocağı yapmıyor.Canm kartta hepatit b yazyr o mu rota asisi oluyor benm pek bilgm yokta bizimde 1 aylk olmamiza az kaldi 1 tane igne yazyor hepatit b dye 2 tane mi vurulyr
İki ay sonra gel demişti. Alttan mı muayene ediyorlar sezaryende olsaDikişler estetik dikiş. Onlar icin dogumdan sonraki 5.gun gittim bitti işi bir sorun yok. 40 çıkında gittiğinden alttan muayene ediyor. Rahme falan bakıcam. Smear testi yapicak.
basınç rahatsız edebilir canım deneyimim yok ama tahminim bu yöndeBizimki 28 günlük. Sizde bu kadarlıkken uçak deneyimi olan var mı? Uslu dururlar mı merak ediyorum
Bizde de dalın yaptı ersağ ürünlerine geçmeyi dusunuyoruzKizlar banyodan sonra bebeğin yuzu vücudu felan kizardi sabun mustela sampuan sebamed aalmistim alerji dedi dr ne kullaniosnz sabun sampuan
Canm hepatit b ayrı rota ayrı. Rota özel bir aşı sağlık ocağı yapmıyor.
Canım bize de alerji diye söylendi sonra egzama olduğu ortaya çıktı sıkı takip et bence biz gereksiz yere zaman kaybettik yayıldı. Anne sütü alıyorsa Senin yediklerinde tetiklemiş olabilir.Kizlar banyodan sonra bebeğin yuzu vücudu felan kizardi sabun mustela sampuan sebamed aalmistim alerji dedi dr ne kullaniosnz sabun sampuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?