2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy geçmiş olsun canim. Gerçekten çok korktum. Rabbim korusun yavrularımızi. Peki neden oluyormuş sebebi neymiş? Doktora sordum mu?
Sordum doktora normal dedi sürekli burnundan agzından fışkırır tarzda olmasın dedi solunum için burnundan sürüntü aldılar akcigerlerini dinlediler bogazı falan kontrol edildi kanda aldılar bir sıkıntı çıkmadı ama ben gece boyu uyanıgım

oy canım Allah hepimizden razı olsun çok sevindim

Merhaba kızlar süt içiyor musunuz merak ettim bi yerde günde 3 lt süt için yazmışlar emzirirken yuh dedim ben bir bardak içmiyorum da biraz içsem iyi olacak galiba

Merhaba kızlar süt içiyor musunuz merak ettim bi yerde günde 3 lt süt için yazmışlar emzirirken yuh dedim ben bir bardak içmiyorum da biraz içsem iyi olacak galiba
sağlık ocağında ki hemşire yarım yağlı soğuk olmayacak şekilde bir bardak iç demişti

Çıkardı canım demek hırıltı genizinden geliyor göğüsten olsaydı duyardı bence. Bide arkadaşlar demişti aspiratorle temizledikçe daha çok çıkıyor diye. Sebebi oda olabilir geçer inşallah canım

Bizde aynı durumu akşam 6 dan gece 12ye kadar yaşıyoruz. Evde dolaşmak istiyor kucakta. Oturduğun an sensörlü gibi ağlıyor. Ayaklarım ağrıyor yürümekten artık. Dün biraz kırdık bu durumu gibi inşallah atlatırız. En son yine benim kucağımda uyuyakalıyor. Göğsüme yatırıp pışpışlıyorum ovalıyorum tüm sırtını bu esnada yürüyorum. Bir de yüz üstü rahat yatıp uyanmıyor ama ona da ben korkuyorum basında bekliyorum

Bende sırt üstü yatıramıyorum çocuğun kafası sivri böyle kalacak diye korkuyorum hep sağına yada soluna yatıyor benimki park beşik yatağına meyil verdim başından beri çok korkuyorum kusmasından ki mutlaka kusuyorlar bence sende tekrar meyil ver yatağa rahat oluyor benimkide pek sevmiyor ama yapacak bişey yok hatta kendini kaydıra kaydıra yatağın kenarına getirmiş battaniyede yüzünü örtmüş bende boğuk ağlamasına bi fırladım yüzü örtülmüş bende çok korkmuştum

Bizimkide gece 3 ten öğleden sonra 3 e kadar öyle oluyo canım. Sersem sersem kucağımda pışpışlayarak yürüyorum. Oturtmuyo nasıl anlıyorsa. Tam uykunun yoğun saatlerine geliyo. O uyuyunca da yorgunluktan ben uyuyamıyorum çözüm bulursanız bizlede paylaşın. Yoksa dayanamıcak insan.

Sen çok çekmişsin valla çok zor senin durumun da hayır annen zaten varmış kv ne diye gelmiş koşa koşa bekleseymiş annen gittikten sonra gelseymiş tamam omlarında hakkı bebeği görmek ama yeni Doğum yaptığı zaman insanın psikolojisi kv kaldırmıyor birde dilliyse hiç kaldırmıyor benim annem gelecek 40 kadar kalacaktı tabi kv demiştim siz ondan sonra gelin diye çünkü ev küçük hem kp var benim onu da peşine takıp küçücük evde hepimiz olacaktık bende istememiştim sonra gelin demiştim tabi kv gözü kaldı annem Doğuma bir hafta kala ayağını çatlattı gelemedi kv gün doğdu geldi derdi yardıma gelmek değil gelip kışı geçirmekti kp yanında tabi ben rahat edemedim zaten ameliyatlıydım kalktım yemeğimi kendim yaptım hiç otur ben yaparım yok tabi bi makinaya bulaşık yerleştirdi birde kendilerine kahvaltı hazırladı bana değil ben zaten gece hiç uyumadığım için sabah 11 gibi uyuyup 1 gibi uyanıyordum sürekli söylendi sütün gider bu bebek aç geç kalkma erken kalk bebeğin gece sesi gelmiyor yatıyordu sanırım diye diye beni delirtti inanmıyordu uyumadığına gel bak gece ozaman görürsün demiştim sonra eşimle bir kavga ettik bana demediğini bırakmadı eşim beni suçladı defolup gittiler tabi giderken de bizi postaladılar dedi kv kp ben okadar temizlik yaptırdım ev mis gibiydi geldiklerin de evi afedersin b.. götürdü pislik için de banyo sırıl sıklam basıp odaya geliyorlardı hiç temizlemeden evi bir hafta kaldı kp koltuğuma işedi hadi adam hasta biliyorsun yaptığını kv madem öyle önlemini al ben eşşek miyim habire temizlik yapayım yeni Doğum yapmışım misafir gelecek ev isilik kokuyor kafayı yedim birde gülerek söylüyor kv ben bezle sildim diye bezle silmekle geçer mi idrar kokusu içine işlemiş birde insan bi der böyle hastalığı var altına hasta bezi filan koyardık bu hastalık asla kızmam kv rahatlığına ve vurdum duymazlığjna sinir oldum bilmyorum ya allah görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…