- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #43.541
malesef aynı durumdayız kızım 3 yaşında ve çok kıskanıyor kardeşine. bizde daha kötü canım tekme de atıyor tükürüyor da ben çok şaşkın, üzgün ve çaresizim ne yapacağımı bilmiyorumIkı cocuk annelerı sızde kafanızu cevırınce gızlıce buyuk cocugunuz bebege zarar verıyor mu ? En son kızım kucugun ayagıyla elıne basmaya calısıyordu Allahtan erken farkettım
Gaz yapar diye bilirim ben arpayı buğdayı. Gaz sorunun olmuyo mu. Bi De tadı güzel miCanim biz ebebekten aldik farkli markalarda var galiba. Alkolsuz arpa suyu aslinda emzirenler icin internette okudum bende yorumlari cok insan memnun gercekten ise yariyor
Mustelanın yağını sürüyorum ama bazen de zeytin yağı dr krem filan vermedi şampuanı sordum mustelayı kullan dedi inş geçer de biz de rahat ederizCanım bebeysğları tetikliyor egzamayı, zeytinyağı ve atopit dermatit bebekler için nemlendiriciler var. Ben mustela slotepia yaya başladım iyi geldi. Kortizonu 2 gün kullandım. Düzeldi gibi ama tam çözüm değil.
geçmiş olsun canım Allah evlatlarımızın acılarını göstertmesin inşaAllah.Dogumdan beri giremedim kizlar herkes dogum yapmistir tabi öncelikle gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah. Bizim cok zor bir surec oldu bebegim yogun bakimda kaldi neyseki atlattik. Tek derdimiz suan emmek. Aslinda tavsiye vermek icin yaziyorum. Sanirim sutu az olan arkadaslar var. Benim yogun bakim süreci falan sutum epey azalmisti yemedigim icmedigim sey kalmadi faydasi olmadi hicbirinin en son 60 cc cikiyordu malt icecek iciyorum iki gundur sadece 3 kutuyla 80 e cikti. denemek icin aldik 5 tane simdi kasayla alicam sutum oturana kadar. Ozellikle gece iyice azaliyordu sutum suan oyle bir sorun da kalmadi sukur. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Hadi ya bilmyorum ozmaan perhize devamCanim alerji testinde cikmasa da alerjisi olabiliyor. Bebeklerde alerji testi %100dogru sonucu vermeyebiliryor
Yok canım bende bir sorun olmadi bilmiyodum gaz yaptigini. Sulandirilmis pekmez gibi gayet guzel.Gaz yapar diye bilirim ben arpayı buğdayı. Gaz sorunun olmuyo mu. Bi De tadı güzel mi
Amin canim cumlemizin insallah sagol. Bu cayi nerde bulabilirim onu da deniyim malt içecek yeterli olucak gibi ama yeterki sut olsungeçmiş olsun canım Allah evlatlarımızın acılarını göstertmesin inşaAllah.
bu çayı da dene istersen güzel süt arttırıyor
Eki Görüntüle 2224191
aktardan aldım 60 poşet 20tl. veya internetten aratabilirsin.Amin canim cumlemizin insallah sagol. Bu cayi nerde bulabilirim onu da deniyim malt içecek yeterli olucak gibi ama yeterki sut olsun
Allaha şükür bu da iyi canım ama birden bu ddrece azalması korkuttu. Zamanla kesilir mi diye endişelendim. Yetiyo mudur diye düşünür oldumCanım yine de çok iyi maşallahı var sütünün aman nazar değmesin. Benim bir göğsümden 30-40 anca geliyo
Onlarda kendılerınce haklı buyukle eskısı kadar ugrasılmıyor kı kucuk olan hep kucagımızda kuçuk dogunca buyukle olan gezme ısı de bıttı vsbizimkide kucigun elini isiracakri yakaladim allahtan
Offf gercekten senınkı daha fenaymış Allah sabır versın gozunude alamıyorsundur sen ıkısının uzerınden .. benımkı 4 yasını bıtırdı arada cok guzel takıp edıyor aglıyor anne kusmus dıyor sevıyor vs ama hepsı yalanmışmalesef aynı durumdayız kızım 3 yaşında ve çok kıskanıyor kardeşine. bizde daha kötü canım tekme de atıyor tükürüyor da ben çok şaşkın, üzgün ve çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum
Benımkıde yavas yavas sızın durumunuza gelıyır cozum olur mu bılmıyorum ama ben kendı kokundan kılık kıyafet mı koysam acaba yanına dıyorumBende bugun nobetteyim bu gece uyumadi memede uyuyo yerine alinca aciyo gozleri ne var yerlerinde bunlarin cozumu ne. Asiri sirt ve bel agrim olustu. Beyfendi kucakta gezsin yada devamli memede dursun istiyo
İnşallah canım ama gördüğüm kadarıyla tekrarlayıp duran birşey yediğinden içtiğine kıyafetine oda sıcaklığına kadar dikkat etmek gerekiyor. Ana çok şükür Allah başka dert vermesin yavrularımıza.Mustelanın yağını sürüyorum ama bazen de zeytin yağı dr krem filan vermedi şampuanı sordum mustelayı kullan dedi inş geçer de biz de rahat ederiz
Aminnnn cnm tam 6 saatir ayağımda kolumda ayakta her yerdeyiz morarana kadar ağlıyor karnı taş gibi olmuş gazda çıkmıyor zaten testisinde bi tuhaflık var şişlik var kist gibi ona cnm sıkılmıştı şimdi saatlerdir uykusuzum neye üzüleceğimi şaşırdım iyi olsunlar varsın uyumayalım önemli değilİnşallah canım ama gördüğüm kadarıyla tekrarlayıp duran birşey yediğinden içtiğine kıyafetine oda sıcaklığına kadar dikkat etmek gerekiyor. Ana çok şükür Allah başka dert vermesin yavrularımıza.
aynenOnlarda kendılerınce haklı buyukle eskısı kadar ugrasılmıyor kı kucuk olan hep kucagımızda kuçuk dogunca buyukle olan gezme ısı de bıttı vs
yok büyük kızımda seviyor kustu ağlıyor bak gözlerini açtı diyor seviyor ama nasıl seveceğini bilmiyor çok sert seviyor bende yavaş sev acıtmadan vs diyorum işte o zaman inat ediyor ve ters tepki veriyor malesef.Offf gercekten senınkı daha fenaymış Allah sabır versın gozunude alamıyorsundur sen ıkısının uzerınden .. benımkı 4 yasını bıtırdı arada cok guzel takıp edıyor aglıyor anne kusmus dıyor sevıyor vs ama hepsı yalanmış
Ben baskin olmasina olurum da esim anaci olunca istedigim kadar baskin oluyum fayda etmiyo cnm.bebegim olana dek bana soylenen seylere hic ses etmedim hep duymazdan geldim mecburen esim anaci old.icin.ama konu bebegimse susmam yoksa daha cok kariscak belli ki.Aynen canım. En çok gözümüze batacağı zamanı atlattık. Şimdiden sonra bu kadar zorlamaz heralde. Görmezden duymazdan gelcez yapacak bişey yok. Sen biraz baskın olunca geri çekilir susar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?