2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ikı cocuk annelerı sızde kafanızu cevırınce gızlıce buyuk cocugunuz bebege zarar verıyor mu ? En son kızım kucugun ayagıyla elıne basmaya calısıyordu Allahtan erken farkettım
malesef aynı durumdayız kızım 3 yaşında ve çok kıskanıyor kardeşine. bizde daha kötü canım tekme de atıyor tükürüyor da ben çok şaşkın, üzgün ve çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum

Mustelanın yağını sürüyorum ama bazen de zeytin yağı dr krem filan vermedi şampuanı sordum mustelayı kullan dedi inş geçer de biz de rahat ederiz

geçmiş olsun canım Allah evlatlarımızın acılarını göstertmesin inşaAllah.
bu çayı da dene istersen güzel süt arttırıyor

Ya kızlar moralim çok bozuk bebeğim allerjik atopik dermatit olmuş gaz sorunu uykusuzluk derken bugün fark ettim ki testisinin üst kısmında bir şişlik ama tam testinin hemen üstü baktım netten kist filan yazıyor kafam karıştı ne olduğunu anlayamadım yarın dr gitmeyi düşünüyorum var mı böyle bir sorunu olan yada duydunuz mu hiç çok kafama takıyorum

Offf gercekten senınkı daha fenaymış Allah sabır versın gozunude alamıyorsundur sen ıkısının uzerınden .. benımkı 4 yasını bıtırdı arada cok guzel takıp edıyor aglıyor anne kusmus dıyor sevıyor vs ama hepsı yalanmış

Bende bugun nobetteyim bu gece uyumadi memede uyuyo yerine alinca aciyo gozleri ne var yerlerinde bunlarin cozumu ne. Asiri sirt ve bel agrim olustu. Beyfendi kucakta gezsin yada devamli memede dursun istiyo

Bende bugun nobetteyim bu gece uyumadi memede uyuyo yerine alinca aciyo gozleri ne var yerlerinde bunlarin cozumu ne. Asiri sirt ve bel agrim olustu. Beyfendi kucakta gezsin yada devamli memede dursun istiyo
Benımkıde yavas yavas sızın durumunuza gelıyır cozum olur mu bılmıyorum ama ben kendı kokundan kılık kıyafet mı koysam acaba yanına dıyorum

Mustelanın yağını sürüyorum ama bazen de zeytin yağı dr krem filan vermedi şampuanı sordum mustelayı kullan dedi inş geçer de biz de rahat ederiz
İnşallah canım ama gördüğüm kadarıyla tekrarlayıp duran birşey yediğinden içtiğine kıyafetine oda sıcaklığına kadar dikkat etmek gerekiyor. Ana çok şükür Allah başka dert vermesin yavrularımıza.

Aminnnn cnm tam 6 saatir ayağımda kolumda ayakta her yerdeyiz morarana kadar ağlıyor karnı taş gibi olmuş gazda çıkmıyor zaten testisinde bi tuhaflık var şişlik var kist gibi ona cnm sıkılmıştı şimdi saatlerdir uykusuzum neye üzüleceğimi şaşırdım iyi olsunlar varsın uyumayalım önemli değil

yok büyük kızımda seviyor kustu ağlıyor bak gözlerini açtı diyor seviyor ama nasıl seveceğini bilmiyor çok sert seviyor bende yavaş sev acıtmadan vs diyorum işte o zaman inat ediyor ve ters tepki veriyor malesef.
yok canım yalandan sevme değildir seninki o da seviyor kardeşini amA işte paylaşmayı öğrenecekler anneyi babayı =) sabır başka birşey değil herşey güzel olacak herşey onlar için

Bugün 1ay kontrolümüz var. Bakalim bizim haylaz ne durumda. Doktora humana iyi geceler çayını sorucam bebekler için ne kadar uygun?

Aynen canım. En çok gözümüze batacağı zamanı atlattık. Şimdiden sonra bu kadar zorlamaz heralde. Görmezden duymazdan gelcez yapacak bişey yok. Sen biraz baskın olunca geri çekilir susar inşallah
Ben baskin olmasina olurum da esim anaci olunca istedigim kadar baskin oluyum fayda etmiyo cnm.bebegim olana dek bana soylenen seylere hic ses etmedim hep duymazdan geldim mecburen esim anaci old.icin.ama konu bebegimse susmam yoksa daha cok kariscak belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…