2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canm. Daha çok küçük oldugu için sırt üstü yatirinca da insan kusar diye korkuyor ya.
Akşamları olmasada gündüzleri yatırmak lazım doktorda sağlıklı yatış şekline düz yatış dedi öyle yatır ısrarla yanlardan sert bişeylerle destekle dedi

Ben ankaralıyım canım samsuna gelin geldim kimsem yok annem vardı gitti arkasından ağla ağla bittim oğlumu yıkamam lazım banyoya giremiyorum bişey yapmak için eşimi bekliyorum öyle çaresizimki
Cnm ben kizimda evde bebek arabasi kullaniyodum travel olandan ona binipte evde gezdirince uyuyodu bi dene istersen

Ikı cocuk annelerı sızde kafanızu cevırınce gızlıce buyuk cocugunuz bebege zarar verıyor mu ? En son kızım kucugun ayagıyla elıne basmaya calısıyordu Allahtan erken farkettım

Kızlar gnlük bi defa sağım yapıyordum. Emzirdiğim memeden 200-250 cc arası çıkıyordu. 3-4 gündür 70-100 cc çıkıyor bebeğim emerken fışkırıyo ama. Sizce niye böyle olmuştur
Canım zamanla göğüsler terbiye olur bebeğin ihtiyacı kadar süt üretimi olur demişti ablam.

Bu düz kafa yastığıymış bizim gibi kafasının arkası sivri olanlar içinde çözüm olurmu acaba bu yastıkta da kafasını gene sağa sola yatırırmı ki yoksa düz yatmasını sağlar mı

Eklentiler

• 8F58ACB9-DFED-44F7-A034-B40E8CA0A4DD.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar gnlük bi defa sağım yapıyordum. Emzirdiğim memeden 200-250 cc arası çıkıyordu. 3-4 gündür 70-100 cc çıkıyor bebeğim emerken fışkırıyo ama. Sizce niye böyle olmuştur
Canım yine de çok iyi maşallahı var sütünün aman nazar değmesin. Benim bir göğsümden 30-40 anca geliyo

Dogumdan beri giremedim kizlar herkes dogum yapmistir tabi öncelikle gozunuz aydin allah anali babali buyutsun insallah. Bizim cok zor bir surec oldu bebegim yogun bakimda kaldi neyseki atlattik. Tek derdimiz suan emmek. Aslinda tavsiye vermek icin yaziyorum. Sanirim sutu az olan arkadaslar var. Benim yogun bakim süreci falan sutum epey azalmisti yemedigim icmedigim sey kalmadi faydasi olmadi hicbirinin en son 60 cc cikiyordu malt icecek iciyorum iki gundur sadece 3 kutuyla 80 e cikti. denemek icin aldik 5 tane simdi kasayla alicam sutum oturana kadar. Ozellikle gece iyice azaliyordu sutum suan oyle bir sorun da kalmadi sukur. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Malt içeçek dediğin ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…