2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şampuanla yıkayamazsın canım tek başına. Ancak lavabon müsaitse ve sıcak suyun dercesinin değişmeyeceğine Eminsen akan suyun altında belki.. ama. Normal kovayla odada yıkayacaksan hele ilk yıkaman imkansız diyorum. Yapan varsa helal olsun. Ama çocuk bi ferahlasın şampuansız küvetine suyunu doldur yavaş yavaş sok içine 1 Dk beklet bi elinle masaj yapar gibi yap . Onu yapabilirsin. Banyo yaptırmadan önce muuuuuutlaka tümmmm kıyafetlerini iki tane havlusunu hazırlamış ol. Bir havluya sarıp çıkarıyorsun sonra ikinci havluya alıyorsun üstünü giydirirken alt kısmını altını giydirilen üst kısmını örtersin çıplak kalmasın

Tamam canım benim çok teşekkür ederim. İyiki söyledin
rica ederim canım. birde bebeğini banyodan sonra giydirmek için yatağa veya nereye koyacaksan alyına mutlaka alt değiştirme örtüsünü koy mutlaka kaka çiş yapıyorlar =) tekrar sana iş olmasın annesi =) kendine güven sen yaparsın

Tamam canım benim çook teşekkür ederim. Eşimin işi uzadı. Gelince beraber yıkıcaz. Tamam derse şampuanlıcam. Büyük ihtimal hayır demez. Bakalım kuzum sağol

Çookkk teşekkür ederim canım yapar valla onu da hazırlayayım. Güvenim geldi sayenizde kuzum çok sağool  yapıcam inşallah

Elinle sağdım dediğin elle mi manuel pompayla mı

Canım kilo problemi şu an için yok. 15 günde 300 gr alması yeterliydi 450 gr almış doktor çok iyi dedi. Kilo alıyo emiyo zaten emmede sorun yok ama ağlaya sğlaya sorunlu bi emzirme oluyo. O anın huzuru olmuyo yanı. Benim sütüm var ama çektikçe geliyo meme vıcık vıcık dolu değil. Kızım dolu olsun istiyo ağlıyo beğenmeyip şöyle iştahli iştahlı emmiyo. Çok kriz geldiği anlarda sağdığım sütü biberonla veriyorum melek gibi uyuyo

Benimde çok canımı sıkıyo kuzum bu durum ama yapacak bişey yok. Erken doğum riskim vardı hep yattım. Eşim izin aldı çoğu zaman. Eşim işteyken su verenim bile yoktu. Doğumdan sonra hiç kalmadı. Sadece doğumda çağırdım da geldi. Çok sağol kuzum annen gelmiş gibi oldu. Kaçarak evlendim bişey diyemiyorum o yüzden. Ses çıkaramıyorum. Videoları izledim, bakalım yapabilecek miyim.

Canim kilo aliyorsa sütüm yetmiyor diye düşünme. Ac kalmıyordur merak etme, doyduklarini anlamiyorlar. Bak benim bebegim ilk ay kilo alamadı açlıktan uyumuyormus meğerse, yine de doktora danismadan mama verme taraftari olmadim, sutun yetmiyorculara kulak tikadim kilosundan belli olur doktora danismadan olmaz dedim ama onlar hakli çıktı. Artik sut meselesine kafami yormak istemiyorum ilk cocugumda da aynisi olmustu, sut arttırıcı ne varsa kullandim sutum yetmiyor mu düşüncesini kafamdan sildim sürekli emzirdim ama işe yaramadı olmuyorsa olmuyor malesef. Lohusalik zor geciyor benim duygusal açıdan ve meme ucu yaralari etkiliyordur belki. Ama yine de pes etmem, mama takviyesine baslayinca su son 10 gunde kilo alışını iyi buldu doktor mama miktarini arttırmadık doymasa bile surekli emziriyorum. Mamadan cok anne sütü alsın memeye düşkün olsun yeter bana.

3 gündür yine kaka yapmadı en son fitille yapmıştı ne olacak böyle

Ben çocuk doktoruna sordum kesinlikle fitile alıştırma dedi. Bırak kendi yapsın dedi ama b en aglamasından üzülüyorum. En son alt açma serdim bezi çıkardım kulak çöpünü zeytünyagına batırdım poposınun ucuna soktum bir süre bekledüm pnu çıkarmak için ıkındı ıkınmayla kakasını yaptı. Sonra gaz hareketleei yaptır dedi doktor bisikley hareketü falan yaptırdım rahayladı tavsiye ederim kesinlikle

Kızlar 114 arkadaşın tavsiyesiyle hava nemlendirici aldım. Bebeğim hırıltılı nefes alıyordu bazen uyurken, bazen emerken.
Burnu darılamıyordu çok sık.
Çok memnunum. Biz bile rahat uyuduk
ben peteğe ıslak havlu koyuyorum faydası var evet ama soğuk buhar makinası da aklımda. sen hangisini aldın canım? ürünler pahalı da :/

ben peteğe ıslak havlu koyuyorum faydası var evet ama soğuk buhar makinası da aklımda. sen hangisini aldın canım? ürünler pahalı da :/
Canım benim bu konuda çok kafam karışık.bi yandan Peteğin üstüne du koyun odayı kurutmasın nefes alışı kolay olur diyorlar bi yandan evde çamaşır kurutmayın nem yapıyo astım bronşite kadar gider diyolar hangisi doğru

Kızlar sütyeni tamamen hyatımdan çıkarmış durumdayım. Bi misafir geldiğinde kendiliğinden süngerli atlet takıyorım ama o bile eziyet. Bu durum sizde de var mı. Sütyen taktığım an göğüslerim acıyo hem uçları hem de içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…