2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlk geçen oydu ama sağlıklı olsunda önemli değil cnm:)
Valla bende eşimde kız istiyoruz :) az önce ablam babama söylemiş hamile olduğumu ve videoya cekmis babam hayırlı olsun cinsiyeti ne dedi hemen babam, ablamda daha küçük bilmiyoruz dedi babamda erkek olsun erkek diyor ablamda AMA baba on lad kız istiyor dedi

Bu arada canim bende nefes darlığı başladı şimdiden, yani ben kiloluyum ve daha önce sahada kiloluyken bile nefesim kolay kolay daralmazdı şimdi 2 adımda nefesim daralıyor

Canm birncisi kilolu gbi değilsin fotolrda bence deme kendine kiloluyum:)
Haha direk cinsiyet sormuş baban şoktan herlde ne kdar komiktir:)
Ayy inş anasına benzeyen bir kızın olur cnm ilk önce tabki sağlık

Canm birncisi kilolu gbi değilsin fotolrda bence deme kendine kiloluyum:)
Haha direk cinsiyet sormuş baban şoktan herlde ne kdar komiktir:)
Ayy inş anasına benzeyen bir kızın olur cnm ilk önce tabki sağlık
:) yok kız ben bildigin kilolu biriyim ama yüzüm hep zayıf ve küçüktür ama kilom bütün vücuduma eşit şekilde dağılmış :) . Aynen soktan hemen kız mi erkek mi diye sormuş hahaha

Gunaydin kizlar :)
Beni dun acile yatirdilar sabahtan beri 5 kez kustum idrar tahlili istedi midem asiri asidik kusmaya megilli cikti serum taktilar simdi iyiyim

Valla bende de aynı şey var ama normalde de çocuklara çok kızıyordum 3.sınıf lar ama hala parmak kaldırarak konuşmayı öğrenememişler maalesef..

Canım ama benim tanıdığım çoğu herkeste böle oldu mide bulantısız canm erkekmiş genelde kızda bulantı oluyormuş
Değişiyor sanırım kuzum benim ablamlar erkek çocuklarında aşırı bulantı yaşamadı sadece hafifti. Ama küçük ablam kıza hamileyken 2 kilo zayifladi bulantıdan hiçbir şey yiyememişti. Ve benim de şimdi bulantı var, Çin takvimine göre kız yazıyor ama tek duam sağlıklı olması . Bakalım o günler gelirse inşallah ne olacak öğreniriz

Olmaz olur mu somdıden basladım cinsiyet koz olursa adı ne olsun erkek olursa ne koyalım dıye dusunmeye oglumun cınsıyetı 22.haftada anca kesınlestı bu o kadar uzun surmez umarım cok guzel dusunmussun hem yol arkadası oluyolar hem gecen gundunuzun.allah her isteyene nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…