2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ama benim tanıdığım çoğu herkeste böle oldu mide bulantısız canm erkekmiş genelde kızda bulantı oluyormuş
Canim o tez ben ve annemde hatta ablamda curumus oldu o zmn annemin 3 kizi var hic belirtisi olmamis benim ve ablamin da kizi var hic midemiz bulanmadi

Canim o tez ben ve annemde hatta ablamda curumus oldu o zmn annemin 3 kizi var hic belirtisi olmamis benim ve ablamin da kizi var hic midemiz bulanmadi
BEn de oğlanlarda doğuma bile çıkara çıkara gittim ameliytta bile çıkardımZ Hiç geçmedi bir gün bile 9 ay kaç kere serum bağlandı. Kızımda rahattım. Bunda da o kadar şiddetli değil sanırım kız diyorum.

Bende de bulantı yok gibi diyebilirim oğlumda 9 ay kustum ben de öyle tahmin ediyorum kız diye ama rabbim hayırlısını bilir bu arada neden koltuk falan çekip temizlik yapıyorsun arkadaşım valla ben geçen hafta kıyafetleri yazlık kışlık degistirdim baza altlarına gir çık akşamına lekelenme oldu ertesi gün de kafa gitti tansiyon düştü yani vücudumuz bi değişim içinde ve ağır işleri kaldıramıyor dikkat edelim kendimize

Bilmem aşka geldim durduramadım kendimi acısını baya çektim akşam iyiyim artık çok şükür

Canim bende inanamiyorum ama benimki istemedigim bi anda olmasindan heralde.

ben inanamıyorum ,
iki düşükten sonra,
önceki düşüğümde belirtiler aniden kayboldu onuncu haftada,
ne göğüs ağrısı ne ateş basası ne bişey hepsi pat diye gitti, hemen dr a gititm kalp atışı görmedi
şimdi de belirtiler gitti sanki of ne zor yaaa
ben hiç kendi bebeğimi öpemedim artık çok sitiyorum ben de.. ama bilemyiorum aşırı strelsi de bi r hayatım var belki ondan düşüyorlar.........

Ah canım benim anlatsak roman olur stres mi dersin çoğu insan dertli ve maskeli mutlu görünme çabasında öyle düşünme ben de bi bebeğimi kaybettim ve coook korkuyorum ama için de öyle kötü bi his yok bu sefer Allahım izniyle koklayacağız onlari

Canm tadilat yapsmz ev sahbyle konşn olmadı bendede aynı durum ne dcm blmyrm bizde napcz bilmyrm kiralsr uçmş burası uygn ama işte ev kötünoff
konustuk ilk defa sizde oldu diyor surekli cam sciyorum bide ilaci varmis surup ustunu biyuyorlarmis oglu bu isi yspiyo musait oldumu gelecek inslh tekrarlamaz sende inslh guzel uygun ev bulursun kiralar gercekten cok ucuk nerde oturuyorsun

seni okadar iyi anlıyorum ki canım benim de üç kaybım var bunda ilk kez kalp atışlarını duydum midem devamlı bulanıo kusuyorum gögüs acım falan yok aşırı uyuyorum bişey bigün olmayınca acaba bişey mi oldu bebeğime diyorum benimde hiç çocugum yok rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…