- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.341
hoşgeldn cnm maşallah daha senn ki bir yaşns daha girmemiş inş zor geçmez hamileliğin:)Merhaba herkesın hamılelıklerı hayırlı olsun :) bende temmuz 2017 annesiydim kısmetse 2018 aralık annesı olacagım katılayım aranjza :) ıdrar ve kan testıyle hamılelıgımı ogrendım ama henuz gıtmedım doktora.kısmetse pazartesı gıdecegm umarım hepımız saglıklı sorunsuz hamılelıkler geçiciirrz
Bennn canm var anlamadm erkek mi olcak bir yerde okmştm erkek hormonu salgılandgnda daha asabi oluyrmşsz eşime sinirlenyrm kızıyrm benden çekcek galibaKızlar sizde agresiflik var mi ? Ben çok sinirleniyorum herseye ( normalde de sinirli bir insanimdir ) ama şimdi daha artı sabah uyandım okula gitmek icin hazırlanıyordum o kadar kızgındım ki kendime, anlam veremedim niyeama halsizdim uykum vardı bide. Sizde sinirli olma halleri var mi ?
İnşallah :) ilki cok rahattı hıc anlamadım ama bu şimdiden bulantı kusma basladı ıkıncı fena olcak sanırımhoşgeldn cnm maşallah daha senn ki bir yaşns daha girmemiş inş zor geçmez hamileliğin:)
Al benden de o kadar şimdiden öyle bir çektiriyorum ki adama 8 ay nasıl daha dayanacak bana bilmiyorumBennn canm var anlamadm erkek mi olcak bir yerde okmştm erkek hormonu salgılandgnda daha asabi oluyrmşsz eşime sinirlenyrm kızıyrm benden çekcek galiba
Aynı bendensi kız sonra diyorum hamileyim diyorum susuyorm birşey yapsam hamileym diyrm hiçbirşey demiyorlar kız hamilelik baya güzelmişAl benden de o kadar şimdiden öyle bir çektiriyorum ki adama 8 ay nasıl daha dayanacak bana bilmiyorum
Canm ilki kız erkek bakalm benm başlamadı mide bulantısı böle devam etsin diyorum sık idrara cıkmak var tek o kdar :) baya erken olmş canm daha o tam büyümeden yapmşsnİnşallah :) ilki cok rahattı hıc anlamadım ama bu şimdiden bulantı kusma basladı ıkıncı fena olcak sanırımarayı uzatmadan istiyordum ama bıraz erken oldu nabalım kısmet :)
Hahahha kiz benimki çok sakin hep Altan alıyor sağolsun:) bu arada mide bulantım başlamadı demişsin, benimde başlamadı ama 2 gündür pek iştahım Yok zorla yiyorum ama yiyince sağlam yiyorum :) göğüslerim o kadar hassas ki yürürken sallanıyor canim acıyor, hele sütyeni çıkardıktan sonra Yok böyle biseyAynı bendensi kız sonra diyorum hamileyim diyorum susuyorm birşey yapsam hamileym diyrm hiçbirşey demiyorlar kız hamilelik baya güzelmiş
Canm çeksinler biz iki can taşıyoruz ee sinirlilik hepsinin olmasıda normal değil mi
Kız benm canm çekiyorsa yiyrm bugün döner öle güzel koktuki yedim hemen bitirdim acıkıyorum hemen :) canm benimde uçlarm agryr birde dolgunluk hassas ama gögsüm aynı cnm sık idrar sende var mı bizim belrtlrrimiz böle olcak galiba bazıları hiçbrşey yaşamyrmş düşünsene hamlemsn değilmsn belli değilHahahha kiz benimki çok sakin hep Altan alıyor sağolsun:) bu arada mide bulantım başlamadı demişsin, benimde başlamadı ama 2 gündür pek iştahım Yok zorla yiyorum ama yiyince sağlam yiyorum :) göğüslerim o kadar hassas ki yürürken sallanıyor canim acıyor, hele sütyeni çıkardıktan sonra Yok böyle bisey
İlki erkek canım kısmetse bunuda allah saglıklı bı kız nasip eder umarım tabı saglıklı olsun gerısı onemlı degıl oğlum cok huysuz bı bebek degıl cok sukur ama gelen ne cıkarsa bahtımızaCanm ilki kız erkek bakalm benm başlamadı mide bulantısı böle devam etsin diyorum sık idrara cıkmak var tek o kdar :) baya erken olmş canm daha o tam büyümeden yapmşsninş yaramaz olmazlarda rahat atlatrsn o dönemi bizim komşu var o da senn gibi yaptı kadn hiç rahat değil kaynanası varda rahat edyr bir yere gidemyr hep uğraşyr:)
Afiyet olsun yarasın bebeğine. Bende de dolgunluk var gogusler de. Sık idrar durumu yok bende galiba bilmiyorum. Çok stres yaptım bu aralar biliyorsun bide üstüne sınavlar çıktı çok gerginim her dakikaKız benm canm çekiyorsa yiyrm bugün döner öle güzel koktuki yedim hemen bitirdim acıkıyorum hemen :) canm benimde uçlarm agryr birde dolgunluk hassas ama gögsüm aynı cnm sık idrar sende var mı bizim belrtlrrimiz böle olcak galiba bazıları hiçbrşey yaşamyrmş düşünsene hamlemsn değilmsn belli değil
Tahmn ettm erkek bebeklerde bulantı olmuyr galba bendede yok kızda cok bulantı olurmş galba bende senn gibi düşünüyorum bu ilk canm ilki 2 yaşına gelsin hamile kalmak istiyorum bende beraber büyüsünler diyorum :) canım ne güzel yardım eden insanlar var o yüzden rahat edersin komşunnda kaynanası olsa zor dayanır kadn da bakıyor . Aynen sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil rabbim şifa versin onlara başka birşey istemiyorum canm çok heyecanlym ben şimdiden cinsiyeti merak ediyorum sendede var mı o :) birde benim isteme sebebim tanıdğım kmse yok burda eşim geç geliyor işi nedeniyle evde cok sıkılıyorum yanıma yol arkadaşı olur diyorum bende onla büyürm işte:)İlki erkek canım kısmetse bunuda allah saglıklı bı kız nasip eder umarım tabı saglıklı olsun gerısı onemlı degıl oğlum cok huysuz bı bebek degıl cok sukur ama gelen ne cıkarsa bahtımızatabı oglumda sonradan ne olur mechul :) zor olucak ama ıkı sene kadar dayanıcam artık :) annem kayınvalıdem yardım ederler ondnada içim rahat. Hayırlısıyla gelsin senınde bebişin saglıkla
Ben böyle seylere inanmıyorum abimin eşi hamileyken kilo verdi mide bulantısından iştahsızlıktan ve sonra çok güzel bir erkek evladımız oldu :)Tahmn ettm erkek bebeklerde bulantı olmuyr galba bendede yok kızda cok bulantı olurmş galba bende senn gibi düşünüyorum bu ilk canm ilki 2 yaşına gelsin hamile kalmak istiyorum bende beraber büyüsünler diyorum :) canım ne güzel yardım eden insanlar var o yüzden rahat edersin komşunnda kaynanası olsa zor dayanır kadn da bakıyor . Aynen sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil rabbim şifa versin onlara başka birşey istemiyorum canm çok heyecanlym ben şimdiden cinsiyeti merak ediyorum sendede var mı o :) birde benim isteme sebebim tanıdğım kmse yok burda eşim geç geliyor işi nedeniyle evde cok sıkılıyorum yanıma yol arkadaşı olur diyorum bende onla büyürm işte:)
Sağol kuzumAfiyet olsun yarasın bebeğine. Bende de dolgunluk var gogusler de. Sık idrar durumu yok bende galiba bilmiyorum. Çok stres yaptım bu aralar biliyorsun bide üstüne sınavlar çıktı çok gerginim her dakika
Canım ama benim tanıdığım çoğu herkeste böle oldu mide bulantısız canm erkekmiş genelde kızda bulantı oluyormuşBen böyle seylere inanmıyorum abimin eşi hamileyken kilo verdi mide bulantısından iştahsızlıktan ve sonra çok güzel bir erkek evladımız oldu :)
Erkek mi istiyorsun sen canim ?Canım ama benim tanıdığım çoğu herkeste böle oldu mide bulantısız canm erkekmiş genelde kızda bulantı oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?