2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İki gün sonra tekrar kan tahlili istedi 1100lerde mi olması gerekiyor? Kese görülebilir mi acaba? İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyordumdur.
Hepimizde aynı kaygılar var minik toz kadar hücrelerin Allaha emanet olduğunu unutmamak lazım yoksa kafayı yeriz

İki gün sonra tekrar kan tahlili istedi 1100lerde mi olması gerekiyor? Kese görülebilir mi acaba? İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiriyordumdur.
Canım ben ilk gittiğimde değerim 1700 civarlarındaydı kese gözükmüştü sanırım 1500 ü geçince gözüküyor ama çokta emin değilim

Merhaba anneler. Bugün 6+6 yım. En son özelde kesenin büyüdüğünü öğrenmiştik geçen hafta. Devlet hastanesine geldim bugün be hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını gördüm :) cihazda sıkıntı olduğu için sesini duyamadım ama cihazda in kalp hareketini gördüm :) çok duygulandım ya ağlamamak için zor tutuyorum kendimi :) kan ve idrar tahlili de verdim öğleden sonra sonuçlara bakalım dedi.

strongirl Sen içini ferah tut sağlıklıdır inşallah bebeğin. Değerin düşük dememiş doktor, sınırda bir artış var demiş. Benim doktorum daha ilk görüşmemizde ilk 3 ay içinde bebeğini kaybedersen üzülme çünkü genetik olarak bir sıkıntısı vardır dedi. Biraz da bu açıdan bakabilmek lazım. Alacağı nefes varsa zaten ne olursa olsun doğar. Sen içini ferah tut.

Gözün aydın canım duygulanmamak elde mi masallah

:) yok kız ben bildigin kilolu biriyim ama yüzüm hep zayıf ve küçüktür ama kilom bütün vücuduma eşit şekilde dağılmış :) . Aynen soktan hemen kız mi erkek mi diye sormuş hahaha
Hım anladım canm benm babam hiç öğrendgnde sormadı hayrlısı olsn dedi sadece senn kask agrn var mı canm çok acıdı çok korktum

İşte bak dediğim teori doğru cnm:) mide bulantn başladımı cok kötü inş bende yaşamam çin takvmnde bende de erkek diyr senn ikinci çocktu deme cnm

Kız düşün bebek mağazasına girdim hepsini alasım geldim tuttum cinsiyet belli değil dedim ama o kadar tatlı şeyler var birde kızlarnda böle küçük kabarık elbiseler ne güzel şeyler yapmışlar:)
Olsun cnm gecem gündüzüm olsn razym eveme neşe gelsn istyrm öbür türlü ev sessiz gibime gelyr

Canim o tez ben ve annemde hatta ablamda curumus oldu o zmn annemin 3 kizi var hic belirtisi olmamis benim ve ablamin da kizi var hic midemiz bulanmadi
Evet ama benm çoğu tandgm hep böle olmuş kız bulantı yapıyor diye duymştm ama değişti teori cnm napalm sağlıklı olsnlarda bekleriz cinsiyeti hayrlısıyla:)

Benim de şimdiye kadar hafif bulantılar oluyordu ama sabah namazına kalktığımda felaket bulantım oldu namazı zor kıldım. Cam açtım hava aldım biraz sonra yattım tekrar geçti çok şükür. Ramzi teorisine göre erkek oluyor bizim de :) zaten eltilerim de toplam 5 erkek var sonuncu kız oldu birinde. Erkek bekliyorum bakalım sağlıklı hayırlı evlatlar olsun önceliğimiz bu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…