2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok günde en az 3 kere misafir ağırlıyorum konu komşu müsaitmisiniz diye sormuyoki yada kayinvalidem yanimda diye onu ariyolar geliyolar. Dün gece yine hiç uyumadik bugun sabah 11 de uyudum 12de kapi caldi bende kalkmadım 5-6 kere basınca mecbur kalktim duymadim dedim ağırladım bide arkamdan kusmüsler ben surat yapmısım. Ve bu gelen 2.ye geliyo bebek görmeye maalesef cok düsüncesizler. Ben artik misafire alıstim ama bari hasta çocuk getirmeyin. Birine birakta gel bari illa gelcem diyosan

Kaşığı denedik hem genzine kaçırıyor hem de süt buz gibi oluyor o bitirene kadar.Yavrum kolik olduğundan sürekli aç hissediyor ve doymuyor ama uğraşmaya devam
Bem sağdıgım sutü alıstirma bardagiyla veriyorum. Ilk baslarda çok genzine kaçırdi diye birakmistim yazmadim burayada ama şimdi oda bende alıstik :) aklinda bulunsun

O zamn korkmym keyfini ckrtym

Bu uykular ne zaman düzene girecek ya. 1 ay oldu şimdiden bıktım aylarca böyle olacak diye çok gözüm korkuyor. Arkadaşın bebeği 1 yaşında, 3 saat kesintisiz uyumadım 1 yıldır diyor

Kızlar, küvetimizin filesini pek sevmedik sağlam değil gibi. Yeni sünger tarzı bişey almayı düşünüyoruz .siz ne kullanıyorsunuz?

Benimki kendi uyanıyor 2 saatte bir, mama versem de 2.5 saatte uyanıyor hiç 4 saati bulmadı keşke uyusa

Anne sütü alırken takviye olarak mı veriyorsun mamayı.Ben sütümü sağarak biberonla veriyorum gece de bir kez keçi sütü maması.Herkes mama verme diyor ama benimki de uyumuyor gazdan

Saol cnm allah razı olsun inş gerek kalmaz da olurda öyle birşey olursa doğru diyosun sünnette olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…