- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.181
canım Kasım annelerinde okudum ve faydasını gören olmuş. emzirme destekleyici sistem sondalı emzirme
izle istersen ve araştır veya Kasım annelerine de sorabilirsin uygulayanlara inşaAllah memeni kabul eder canım
Cnm instagramda falan emzirme danismanlari var mutlaka bi cozumu vardir istersen bir danis arastir daha cok kucuk insallah memeyi alir
Biberondan cekim kolay oldugu icin memeyi reddetmistir kaşikla ya da başka alternatif şeylerle ver sonra yavas yavas memeyi dene
Yok günde en az 3 kere misafir ağırlıyorum konu komşu müsaitmisiniz diye sormuyoki yada kayinvalidem yanimda diye onu ariyolar geliyolar. Dün gece yine hiç uyumadik bugun sabah 11 de uyudum 12de kapi caldi bende kalkmadım 5-6 kere basınca mecbur kalktim duymadim dedim ağırladım bide arkamdan kusmüsler ben surat yapmısım. Ve bu gelen 2.ye geliyo bebek görmeye maalesef cok düsüncesizler. Ben artik misafire alıstim ama bari hasta çocuk getirmeyin. Birine birakta gel bari illa gelcem diyosanCanım misafir kabul etme ben etmiyorum canı isteyen küser müsait olunca ben haber veririm bebeğim çok huysuz Yorgunum diyorum misafirin de yakınlık dereceleri var tabi eltimler falan aradığında soruyorum hastaysanız gelmeyin hasta değilseniz tabiki buyurun diyorum çok anlayışlı davranıyorlar oğlumun öğretmeni falan haber bekliyor benden kadına soramıyorum hastamızınız diye tabiki müsait değilim diyorum yazın kabul edicem misafir kimsem Yok valla oğluma bir rulo pasta yapıyım dedim bebek yüzünden 5 dk da çırpacağım hamuru bir saatte yaptım 10 kere mikseri kapatmışımdır eltimler gidince odayı havalandırıp sirkeli suyla siliyorum ne olur ne olmaz
Bem sağdıgım sutü alıstirma bardagiyla veriyorum. Ilk baslarda çok genzine kaçırdi diye birakmistim yazmadim burayada ama şimdi oda bende alıstik :) aklinda bulunsunKaşığı denedik hem genzine kaçırıyor hem de süt buz gibi oluyor o bitirene kadar.Yavrum kolik olduğundan sürekli aç hissediyor ve doymuyor ama uğraşmaya devam
O zamn korkmym keyfini ckrtymCanım Bizimkiside rahatlayınca 4-5 saat uyuyo. Uyanmıcak gibi olursa gidip yanına konuşuyorum öyle uyandırıyorum bazen. Yatağında uyanmaya alışsın diye. Bazen kendisi kalkıyor. Önce çok tedirgin olup hemen kaldırıyordum ama bi haftadır falan kaldırmıyorum. Ayakta çok kalıyo zaten :) yoruluyo. Büyümesi için uyku da şart. Huzursuz etmek istemiyorum. Sarılığı olmadıktan sonra kaldırmam. :)
Bizimde ayda 2 kez yapiliyomus birinden birine cagiracaklar bakalimSağlık ocağı 2 aylık aşımızı 2 ayı 15 gün geçince gün verdi başka gün Yok ogün açılacak aşı dedi niye acaba geceniz nasıl dı canım ateş yaptımı
Bizimde cikmisti 2 3 haftada anca gecti cnmRezene iciomusunz faydasi varmi nasil yapilii gunde kac kez icilio.bi de bebegin yuzunden sivilce gibi seyler cikti gecermu acaba
Normalde kusmuyo muydu canımKizlar selam. Benim bebisim bugun ne zaman emdiyse kustu. Uykusuda cok huzursuz. Atesini olctum normal varmi boyle bi durum yasayan
Benimki kendi uyanıyor 2 saatte bir, mama versem de 2.5 saatte uyanıyor hiç 4 saati bulmadı keşke uyusa
Bem sağdıgım sutü alıstirma bardagiyla veriyorum. Ilk baslarda çok genzine kaçırdi diye birakmistim yazmadim burayada ama şimdi oda bende alıstik :) aklinda bulunsun
Kusuyo ama bu sefer 4 5 kere her yedigini kustuNormalde kusmuyo muydu canım
Benimkide oyle oluyo bekliorum gecmesse kiyamayip kucagima aliyorumKızlar benim bebeğim uyurken bazen rüya görür gibi ağlıyor.yüz şekli ağlar gibi oluyor yani. Sizinkilerdede oluyor mu
Saol cnm allah razı olsun inş gerek kalmaz da olurda öyle birşey olursa doğru diyosun sünnette olsun bariCanim cok gecmis olsun. Aklinda bulunsun ameliyat olacak derlerse anestezi almisken sunnetini de yaptir mutlaka. Arkadasim oyle yaptirdi en azindan bi de sunnet icin icin anestezi almamis olur. İnsallah ggerek kalmaz kendiliginden duzelir de yine de aklinda bulunsun derim
Cnm bana dr perhiz verdi süt süt ürünleri yumurta bildiğin aç geziyorum yiyecek birşey pek kalmıyor özellikle sabahlarıKızlar ne yiyip içiyosunuz? Gaz yapıyo diye hiç bişey yiyemiyorum. Tavuk balık etten tiksindim resmen. Siz ne yapıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?