2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saol canim annem olucak yanimda zaten. Basinctan etkilendimi? Iniste ve kalkista emzir diyolar o sira emmek istemesse diye cok korkuyorum

Ozman pırasa al onu kavur börek yap ama böreğe süt yoğurt koyma tavada pişir çok güzel oluyor bu arada annemler erişte yapmışlardı bana da verdiler her sene yaparlar ben yapıp yedim valla
Canım pırasa felaket gaz yapıyor. Eşime yaptım biraz önce kendim yemedim. Kek falan yapıyorum. Atıştırıveriyorum. Hamur işine sarıyorum. Simit, poğaça falan yapıyorum

Canım peki sen nasıl yapacaksın. Burda yazanları mı? Ben hiç bişey bilmiyom yaa. Teyzem banyo yaptırılır , 41 tane de kayadan taş kırılır dedi. Başka da hiçbir şey duymadım

Canım peki sen nasıl yapacaksın. Burda yazanları mı? Ben hiç bişey bilmiyom yaa. Teyzem banyo yaptırılır , 41 tane de kayadan taş kırılır dedi. Başka da hiçbir şey duymadım
Canım batıl ama ben anahtar nazar boncuğu gül yaprakları para koydum suyuna tabi anahtarı ve parayı iyice yıkadım deterjanla. Alyans i unutmuşum, normal banyo yaptırdım en sona doğru önce sag elini sonra solu, sağ ayak sol ayak maşrapanın içine batırıp en son üstüne bi su döktüm

Oy kuzuma maşallah nasıl yaptın annesi bende düşünüyorum ama bıngıldaktan korkuyorum bizimde üstler döküldü yanlar kaldı dede gibi oldu oğluşum
Teşekkür ettikk valla kızlardan alıştım ben eşimin sakal makinasıyla kestim zor değil yeterki bebekler dursun birde arkasına banyo yaptırdım yoruldumu ne kalkıp emip uyuyo baya oldu maasallahben tek yaptım sen eşinle yapabilirsin bıngıldağa bişey olmaz korkma orda kemik yok evet ama kalın bir deri var sonuçta

Taşların her birine bir ihlas okuyup suyuna atcam suyun içine alyans anahtar nazar boncuğu ve 40 tane pirinç atcam o suyla yıkıcam sonra kalan suyla da kendim yıkancam canım

Bunu yapmanızın bi sebebi var mı canım

Kızlar bebeğimin kafasında konak varmışş? Evet saçın bolluğundan fark edememişim oysa hep okşar severim elimede gelmedi hiç görünce iyiki saçı kestim zeytinyağıyla yağlar daha kötü olmasını engellerim inşallah sizde kontrol edin bence varmı yokmu die

Canım benimki bir kaka yaptı ensesine kadar mecbur yıkadık az önce eşimle. Eşimle yıkarken farkettim ki tek yıkayamıcam bi kez daha anladımm haksızlık olmasın söyleyim dedim :)) yarın akşam yine eşimle yıkıcaz

Bunu yapmanızın bi sebebi var mı canım
Birsürü aslında ilki sünnet oluşu ikincisi ilk saçı kesmek gözede iyi geliomuş birde zaten dökülüyor çirkin görünüyor aynı anda büyüsün.Amerikadada araştırılmış ilk saçı kesmek göze iyi gelio die biraz araştır istersen

Çok fena grip oldum maske ile emziriyorum. Ihlamur çorba falan içiyorum ama nasıl daha hızlı geçer bilgisi olan var mı? Korkuyorum kızıma geçer diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…