- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.201
Bizim bugün cıktı csnim. 40 banyosu yaptık. Aklımıza gelen ritüeli yaptik. Adettendir diye.sonra duamızı yaptık. Şimdi de 40 uçurmaya gidiyoruz.40 ı çıkanlar nasıl hissediyorsunuz. Değişiklik oluyor mu? bi de 40.ı günü doldurunca ne yapılıyo ben hiç bilmiyorum.
Hastayken gelen insanları öldüresim geliyo gerizekalı beyinsiz bencil pisliklerKizlar bebegimin kakası dogdugundan beri zaten sulu ama bugun daha bi ishal gibi geldi hafif burun tikanikligida var sık sık emziriyorum aspiratörle burnunu açiyorum. Baska ne yapabilirim. Insallah atesi çikmaz. Bide ustüne bugun misafir geldi bebek gormeye evde tek olunca benegim kucagimdaydi mecbur bebegimle karsiladim. Cocugu hastaymis bebegime dogru öksürdü sinir oldum ya gelme cocugun hastaysa. Hemen baska odaya goturdum bbegimi onlar gidincede odayi havalandirdim temas ettigi herseyi kaldirdım. Şu an atesi ve öksürüğu olmadigi icin göturmedim doktora hastaneler daha beter çunkü. Baska yapabilecegim seyler varmi daha çok minnaklar 41 gunluk bugun
Çok ağlayıp uyuyan bebekte olduğunu duymuştum canımKızlar benim bebeğim uyurken bazen rüya görür gibi ağlıyor.yüz şekli ağlar gibi oluyor yani. Sizinkilerdede oluyor mu
Evet günde 1 ya da 2 kere veriyorum çok sık emmek istediğizamanlar. Gece yarım saatte bir uyandı mesela süt kalmadı maka verdim mecburen.Anne sütü alırken takviye olarak mı veriyorsun mamayı.Ben sütümü sağarak biberonla veriyorum gece de bir kez keçi sütü maması.Herkes mama verme diyor ama benimki de uyumuyor gazdan
Cnm benim 1/5 ayı geçti neredeyse 2 aylık olacak ama maalesef hala uyku haram bana 2 saat uyusam o gün çok uyudum iyi diyorum sürekli ıkınıyor sürekli huzursuz çoğunlukla ağlıyor zaten ıkınmaktan testisinde fıtık oluştu düşün yani allah yardımcımız olsunBu uykular ne zaman düzene girecek ya. 1 ay oldu şimdiden bıktım aylarca böyle olacak diye çok gözüm korkuyor. Arkadaşın bebeği 1 yaşında, 3 saat kesintisiz uyumadım 1 yıldır diyor
Daha da fazla beslenmiştir canım. Benimkide normalde kusuyor ama çok emdiği zaman daha da çok kusuyo, her emdiğini çıkarıyorKusuyo ama bu sefer 4 5 kere her yedigini kustu
Bende süt ürünlerini, sebzeleri, baklagilleri tüketmiyorum. Yiyecek bişey bulamıyom resmen. Tavuk etten tiksindimCnm bana dr perhiz verdi süt süt ürünleri yumurta bildiğin aç geziyorum yiyecek birşey pek kalmıyor özellikle sabahları
Ben yaptım cnm daha 25 günlükken hiç sıkıntı olmadı şükür ki ben yalnızdım yanımda yardım edende yoktu zaten oradaki herkes yardımediyor endişe etme sadece rica et mutlaka yardım alacaksın bir de çok kalın giydirmiştim terlemişti sen o hatayı yapma be çok ince ne çok kalın olsun üstündekiler Allah’ın izniyle bir sorun olmaz merak etme@nefertityy ucak seyahatinizi yaptinizmi? Onumuzdeki gunlerde bende yapicam tecrubelerini paylasirmisin
Annem çağırıyor beni memlekete, gel arada gece ben bakarım diyor. Çok aklıma yatıyor ama eşimi de bırakmak istemiyorum. Mamadan önce gayet güzel uyurdu mamaya başlayınca ıkınma bbaşladı bizde de ya da çok küçüktü gazı olmamıştı bilemiyorum. 40 çıksın geçer diyorlar ama yok öyle bir şey galiba...Cnm benim 1/5 ayı geçti neredeyse 2 aylık olacak ama maalesef hala uyku haram bana 2 saat uyusam o gün çok uyudum iyi diyorum sürekli ıkınıyor sürekli huzursuz çoğunlukla ağlıyor zaten ıkınmaktan testisinde fıtık oluştu düşün yani allah yardımcımız olsun
Benimki de yapıyor canım gözlerini falan hareket ettiriyor sinir krizi geçirir gibi oluyo suratı :)Kızlar benim bebeğim uyurken bazen rüya görür gibi ağlıyor.yüz şekli ağlar gibi oluyor yani. Sizinkilerdede oluyor mu
Aaa onlar ney kii? Valla ben hiç bişey bilmiyomBizim bugün cıktı csnim. 40 banyosu yaptık. Aklımıza gelen ritüeli yaptik. Adettendir diye.sonra duamızı yaptık. Şimdi de 40 uçurmaya gidiyoruz.
Hımmm ozmaan patates ıspanak enginar yada kereviz çorbası yapabilirsin bamya yap mesela makarna yap sadece salçalı güzel oluyor ben öyle yapıyorum alternatif yokkiBende süt ürünlerini, sebzeleri, baklagilleri tüketmiyorum. Yiyecek bişey bulamıyom resmen. Tavuk etten tiksindim
Evet cnm hem ağlar gibi oluyor hem gülüyor :)Kızlar benim bebeğim uyurken bazen rüya görür gibi ağlıyor.yüz şekli ağlar gibi oluyor yani. Sizinkilerdede oluyor mu
Kereviz hiç sevmem. Patates, makarna yiyip duruyorum öğrenci gibi :)Hımmm ozmaan patates ıspanak enginar yada kereviz çorbası yapabilirsin bamya yap mesela makarna yap sadece salçalı güzel oluyor ben öyle yapıyorum alternatif yokki
Ben gittim geldim cnm evet çok iyi geldi çok uyumadım belki ama psikolojik olarak okadar rahattım ki ohhh dedim bakan var Pazar’a gittim yemek yedim istediğim saatte istediğim kadar kaldım yemekte çay kahve baya iyi geldi evde açlıktan ölecektim ama düzene sokmak zorundayız şimdi yemek fazla yapıyorum öyle idare etmeye çalışıyorum ama yine yemek yerken burnundan geliyor bence git kesinlikle tavsiye ederim ve o diyenler bi zahmet bi sussun ya hiçbir bebek aynı değil hepsi bir birinden farklı geçecek diyip iyi şeyler diliyelim ki düzelsinlerAnnem çağırıyor beni memlekete, gel arada gece ben bakarım diyor. Çok aklıma yatıyor ama eşimi de bırakmak istemiyorum. Mamadan önce gayet güzel uyurdu mamaya başlayınca ıkınma bbaşladı bizde de ya da çok küçüktü gazı olmamıştı bilemiyorum. 40 çıksın geçer diyorlar ama yok öyle bir şey galiba...
Ozman pırasa al onu kavur börek yap ama böreğe süt yoğurt koyma tavada pişir çok güzel oluyor bu arada annemler erişte yapmışlardı bana da verdiler her sene yaparlar ben yapıp yedim vallaKereviz hiç sevmem. Patates, makarna yiyip duruyorum öğrenci gibi :)
Birincisinde kırklama banyosu sabah erken saatlerde evde yapılır. Banyoyu yaptıracak kişi gelirken yoldan, 40 taş ve 40 mevsim çiçeği toplar. Bunlar kaynatılıp sterilize edildikten sonra, dualar eşliğinde banyo suyuna atılır. Ayrıca suyun içine nazar değimesin diye nazar boncuğu, ayı temsil için gümüş, güneşi temsil içinse altın atılır. Genelde kırklama annesi de yanında minik bir altın getirir ve suyu hazırlarken fark ettirmeden bu altını da suya atar.R
Aaa onlar ney kii? Valla ben hiç bişey bilmiyom
https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-d...6LTGmwoi71fmeaP05QGo0tErKAnKWJWsaArQAEALw_wcBKızlar, küvetimizin filesini pek sevmedik sağlam değil gibi. Yeni sünger tarzı bişey almayı düşünüyoruz .siz ne kullanıyorsunuz?
evet aynısı hatta ağlıyor rüyasındaKızlar benim bebeğim uyurken bazen rüya görür gibi ağlıyor.yüz şekli ağlar gibi oluyor yani. Sizinkilerdede oluyor mu
Evet canım oglumda aglar gibi oluyor ama en çok gülüyor :)Kızlar benim bebeğim uyurken bazen rüya görür gibi ağlıyor.yüz şekli ağlar gibi oluyor yani. Sizinkilerdede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?