- 21 Mayıs 2018
- 1.169
- 4.162
- 133
- 38
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.261
Aynen annesi dinlensinOh maşallah uyusunda büyüsün anneside dinlensin
Canım ateşim olmuş 39.8 ölüyorum bana yüksek doz antibiyotik iğne yapacaklardı grpin bana daha masum geliyo içiliomu içilmiyormu die düşünmedim vallaGripin emZİrirken icilebiliyor mu
Canım ben göğüs yaralarını saf zeytinyağ sürerek geçirdim. O kadar kötüydü ki hatta ucunda kopmalar oldu.Ne doktorun verdiği ilaçlar ne lanolin krem hiçbirinin faydası olmadı zeytinyağ dışındaGogus yaraları için bir çare deyiverin ne olur bmhqvoldum artık
Kesinlikle tavsiye ederim cnm buyuk kolaylik kanguruHiç kanguru denemedim sling için kumaş alma niyetimvar ama dediğin gibi soğuk çıkılmıyor
Canım bebekten bebeğe değişir ama bizimki ilk zamanlar 2 saatte bir acıkıyordu. Şimdi gece 3-3,5 saatte bir uyanıyor. Biz de o aralarda uyuyoruz. Deliksiz uyumak gibi bir beklentimiz olmamalı artık. Gece 12’de doyuruyorum eşim ben bebek uyuyoruz. Gece 3,5 gibi uyanıyor yine doyuruyorum gazını çıkarıp altını değiştiriyorum uyku arkadaşının sesiyle hemen uyuyor. Sonra da sabah 6,5 gibi uyanıyor. Yine aynı şekilde doyuruyorum. Yine uyku arkadaşıyla uyuyor. Sonra da 9,5 gibi uyanıyoruz. Uykumuzu gayet güzel almış oluyoruz. Gün içinde de bu sefer 2,5 saatte bir acıkıp uyanıyor. Bizim düzenimiz bu şekilde oturdu. Gaz sıkıntımız olmadı belki onunla alakalıdır düzenli uyuması. Sizinki de çok kısa zamanda düzene oturur inşallah. Her şey güzel olacak umudunu yitirme :)Bu uykular ne zaman düzene girecek ya. 1 ay oldu şimdiden bıktım aylarca böyle olacak diye çok gözüm korkuyor. Arkadaşın bebeği 1 yaşında, 3 saat kesintisiz uyumadım 1 yıldır diyor
Ben geçen gün kanguru kullanmayı denedim ama sanki vücudu belinin üzerine yığıldı gibi geldi. Seninki öyle olmuyor mu canım? Kumaş alıp sling deneyeceğim. Kanguruyu 5-6. aydan sonra kullanırım artık.Kesinlikle tavsiye ederim cnm buyuk kolaylik kanguru
Cnm 400 500 tl civari elektrikliler alamam.ama hastane kiralamazsa manuel alirim.manuel de acitacak diye tirsoyorum ve elektrikli gibi mi performansiCanim bence satin al gitsin. Senin ilk bebegindi degil mi emin ol kullanisli bir şey hic pisman olmazsin ikinci bebeginde de lazim olur. Bekleme kiraliycam diye bence. Durumun varsa satin almani oneririm
Cnm ergonomikmiydi aldigin kanguru.Ben geçen gün kanguru kullanmayı denedim ama sanki vücudu belinin üzerine yığıldı gibi geldi. Seninki öyle olmuyor mu canım? Kumaş alıp sling deneyeceğim. Kanguruyu 5-6. aydan sonra kullanırım artık.
Sizin kangurunun yeni doğan aparatı varmıydı bende almayı düşünüyordum aparatları oluyormuş ama görmedim netten bi firmayla yazışmıştım eğer kullanılamıyorsa bende vazgeçeyim almaktan şimdilikBen geçen gün kanguru kullanmayı denedim ama sanki vücudu belinin üzerine yığıldı gibi geldi. Seninki öyle olmuyor mu canım? Kumaş alıp sling deneyeceğim. Kanguruyu 5-6. aydan sonra kullanırım artık.
Bulabilirsem sipariş vercem canım inşallahKöpük file kullanıyorum memnunum cnm
Ne bileyim kuzum her yediği çıkıyo diye korktum. Cuma günü belli olacak ne kadar aldığı. İnşallah iyi almıştırCanim ilk oglum tam 9 ay kustu. Herkes anasinin oglu diyordu ben de 9 ay hamilelikte kustum. Oglumun hic kilo problemi olmadi her ogunde oluk oluk kusmasina ragmen kilo aldi tipki benim gibi. O yuzden kusuyor kilo alamayacak diye dusunme aliyorlar
Şampuansız yıkanır da şampuanla imkansız:):) iyiki tek başlamamışız o zaman kuzum :) bende eşimle yıkayayım o zaman :)
Aynen :) mümkün değilŞampuansız yıkanır da şampuanla imkansız:)
Bizim bugun 41 bitiyo. 1 aylik kontrolde 1200 gram almisti cok sukur. Genelde fazlayi kusar diyolar. Aksam arkadasim geldi kakadan sonra rahatladigini farkettim kusmasi bitti. O da barsaklar mideye basinc yapiyor o yuzden kusuyo dedi bana mantikli geldi.Bende rahatladım canım. Siz kaç günlüksünüz kaç kilo aldınız? Bizimki çookk kusuyo, kilo alamıcak diye korkuyorum.
Hahhhh geçmiş olsun canım nasıl uyutuyorsun bilmiyorum ama mesela ben bacağımda sallıyorum ve inatla hatta uyanmasın diye bacağımdan indirmiyorum çünkü uykusuz kalınca daha bi huysuz oluyor hiç uykuya dalamıyor tabiki bebeden bebeye değişir ama fikir olsun bugün benim oğlan uyudu 3 saat bende uyumuş oldum bi oh çektim biraz beynim sulanmıştı uykusuzluktan darısı başınıza böyle böyle düzene girecekler inşallahDün niye bu kadar uyuyor demiştim bugüne enerji toplamış akşam 4 ten beri uyumadı daha
Erken değil mi kanguru icin?Kesinlikle tavsiye ederim cnm buyuk kolaylik kanguru
Weewell var cok uygun fiyata ama kullanisli mi bilemem ben de ilerisi icin bakiyorum karar veremedimCnm 400 500 tl civari elektrikliler alamam.ama hastane kiralamazsa manuel alirim.manuel de acitacak diye tirsoyorum ve elektrikli gibi mi performansi
Manuelle yapamamistim benCnm 400 500 tl civari elektrikliler alamam.ama hastane kiralamazsa manuel alirim.manuel de acitacak diye tirsoyorum ve elektrikli gibi mi performansi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?