2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
1 haftada 950 gr mı maşallah. Ne yiyip iciyorsun bebegini ne siklikta emziroyorsun canim. Gece rutininiz nasil buarada

1haftada 950 gram nasil aldi masallah biz 1ayda alamadik o kg

Ben acaba sütüm yetmiyor da aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım artık . Bi aşının etkisi bu kadar olur mu ki ya , karma aşılarda ne yapacağız bakalım

Maşallaj subanallah canım , günde ne kadar emziriyorsun var mı taktiğin :)

Eğer üçüncü de geçemezse orotpedşye yönlendiriyoruz dediler , inşallah bebişlerimiz 2. Ye geçerde tekrar bu stresi yaşamayız .. bazı doktorlar 2. Ayda yapıyormuş acaba bizim 1. Ayda yapıldığı için mi değeler bu şekilde çıktı

Kızlar kabus gibi bişey yaşadık. Eşim yanlışlıkla bn balkondayken kapıyı kapatmış, dışarıdan açılmıyo. Kendisi de dışarı çıkmış. Bebeğim kaldı içerde yarım saattir uğraşıyoruz, ağlamaktan helak oldum allahtan itfaiye geldi açtı pencereden girdi. çok kötüydü

evet evet canım onu sakın verme sade rezene al sen. o çayı sen kendin iç yinede sütünden alır kimyonu papatya yı felan. faydası olur o da yani =) ben bir kupaya bir tatlı kaşığı rezene koyuyorum

Ben acaba sütüm yetmiyor da aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım artık . Bi aşının etkisi bu kadar olur mu ki ya , karma aşılarda ne yapacağız bakalım
Sakinleşti bizim paşa çok şükür arada sallamalarla iki saat uyudu. Burnu tıkanmış meğer o da rahatsız etmiş kuzumu

ay Allah korusun canım ya geçmiş olsun dikkatli olun kuzum kıyamam

Kafasına sürmüyorum cnm ya yağlı yağlı oluyor diye sadece banyo öncesi kafasına zeytin yağını sürüyorum bir saat bekletip öyle yıkıyorum
Anladım canim. Kantaron yagi yaptım yüzüne bugün. Kafasına da azcik pamukla tampon yaptım.
Alnının ortasında da var ama orası sararmış duruyor seninki de öyle mi?

Günde iki ve daha fazla kakalı bez varsa sütün yetiyordur canım. Ayrıca kalça ultrasonu 1 ay erkem dedo doktorumuz ikinci ay istedi bizden

Bencede 1.ay erken zaten ama çoğunlukta bu şekilde yapıyor. Ben para almak için yaptıklarını düşünüyorum birkaç kişiden daha duyunca aynı şeyi. Inşallah sorunsuz geçeriz canım. Biz 13 şubatta çektiricez sonucu yazarum sana.
Çok geçmiş olsun canım aman daha dikkat
evet evet canım onu sakın verme sade rezene al sen. o çayı sen kendin iç yinede sütünden alır kimyonu papatya yı felan. faydası olur o da yani =) ben bir kupaya bir tatlı kaşığı rezene koyuyorum
Eşim aldı işten gelirken bu akşam başlıcaz inşallah biraz olsun uyur gece. Fazla istemiyorum en azından 2 saat falan uyuşun. Gözünü kırpmıyor çünkü . Akşam üzeri yine 6bucukta uyandı bakalım ne zaman yatarız.

lillypot selen86 A Ayisima kızlar sağolun düzenli emzirme yok nezaman isterse emre amade ne yeme içmeye gelince karışık çerez ve baklagiller en çok tükettiğim, et yok içinde aram yok oyüzden gazlı yiyeceklere sarıyom gaz problemimize kekik çayı içiyom cocuğada geçiyo rahatlıyo nevar ne yok çıkarıyor gazi yani daha öncede söylemiştim bebeğiniz gaz çıkarınca poposunu okşayıp gülerek aferin sana popona sağlık diyin laftan anlamaz ama annenin yüz ifadesini okuma özelliği varmış bebeklerin yeni duydum ve çok mantıklı geldi ben öyle dedikçe şımara şımara kasıp çıkarıyor

geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…