- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.521
=) bebeğin için içersin canım hem süt de yapıyor. inşaAllah faydasını görürsün canımBu akşam bir deneyeceğim bakalım. Bitki çaylarının hiç biriyle aram yoktur pek.
Evet canım yarım saatte bir yağ sürüp tarıyorum. Her akşam da yatmadan banyo yaptırıyoruz.Yağı mı yarım saatte bir sürüp tarıcakmışsın canım. Tabii geçecekse ne gereği var kreme ilaca.
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım yarım saatte bir yağ sürüp tarıyorum. Her akşam da yatmadan banyo yaptırıyoruz.
1 haftada 950 gr mı maşallah. Ne yiyip iciyorsun bebegini ne siklikta emziroyorsun canim. Gece rutininiz nasil buaradaÇok teşekkürler canım.onlar hasta olmasın evet ama bizde olmayalım kim bakacak onlara sonrageçenlerde 1 haftada 950 grm almıştık maasallah ama ben hastalandım tepe taklak olduk ikimizde sütte düşüş oldu yiyip içemiynce 350 grm eksildik yine yani, demem oki Rabbim hem bizi hemde bebeklerimizi korusun bizi onlara onları bize bağışlasın inşallah
1haftada 950 gram nasil aldi masallah biz 1ayda alamadik o kgÇok teşekkürler canım.onlar hasta olmasın evet ama bizde olmayalım kim bakacak onlara sonrageçenlerde 1 haftada 950 grm almıştık maasallah ama ben hastalandım tepe taklak olduk ikimizde sütte düşüş oldu yiyip içemiynce 350 grm eksildik yine yani, demem oki Rabbim hem bizi hemde bebeklerimizi korusun bizi onlara onları bize bağışlasın inşallah
Geçmiş olsun canım yeni gördüm resmi Kuzuck baya kötü olmuş kıyamam, atlatmış çok şükürSağolasın canım Allah razı olsun.şuan iyi oldu çok şükür
Ben acaba sütüm yetmiyor da aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım artık . Bi aşının etkisi bu kadar olur mu ki ya , karma aşılarda ne yapacağız bakalımBizimki de aynı katılıyor ağlamaktan halbuki karnı tok gazını çıkartıyoruz altını da alıyoruz basıyor kıyametleri. Uyku da uyumuyor doğru düzgün, sürekli uyanıyor. Birkaç gün böyle olacak demek ki
Maşallaj subanallah canım , günde ne kadar emziriyorsun var mı taktiğin :)Çok teşekkürler canım.onlar hasta olmasın evet ama bizde olmayalım kim bakacak onlara sonrageçenlerde 1 haftada 950 grm almıştık maasallah ama ben hastalandım tepe taklak olduk ikimizde sütte düşüş oldu yiyip içemiynce 350 grm eksildik yine yani, demem oki Rabbim hem bizi hemde bebeklerimizi korusun bizi onlara onları bize bağışlasın inşallah
Eğer üçüncü de geçemezse orotpedşye yönlendiriyoruz dediler , inşallah bebişlerimiz 2. Ye geçerde tekrar bu stresi yaşamayız .. bazı doktorlar 2. Ayda yapıyormuş acaba bizim 1. Ayda yapıldığı için mi değeler bu şekilde çıktı240tl verdik canım ama 2.ay tekrar yapıcaz malesef
Canım bizde 2.ay tekrar yapıcaz. Bizimde bi değer 55 olması gerekirken 57 çıkmış. Doktor çok önemli değil bukadar ufak oynamalar olur dedi. Ama yinede 2.ay tekrar yapılacak. Bende ilk gün üzüldüm baya ama birçok arkadaşım aynı şeyi yaşamış 2de normale dönmüş. Sende takma kafana yani.
evet evet canım onu sakın verme sade rezene al sen. o çayı sen kendin iç yinede sütünden alır kimyonu papatya yı felan. faydası olur o da yani =) ben bir kupaya bir tatlı kaşığı rezene koyuyorumCkolatakahve Smyy89 karışık bitki çayım var kimyon rezene anason isirgan papatya falan bunu versem çok ağır olur sanırım dokunabilir yarın rezene alıyım sadece. Teşekkür ederim kızlar.
Sakinleşti bizim paşa çok şükür arada sallamalarla iki saat uyudu. Burnu tıkanmış meğer o da rahatsız etmiş kuzumuBen acaba sütüm yetmiyor da aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım artık . Bi aşının etkisi bu kadar olur mu ki ya , karma aşılarda ne yapacağız bakalım
ay Allah korusun canım ya geçmiş olsun dikkatli olun kuzum kıyamamKızlar kabus gibi bişey yaşadık. Eşim yanlışlıkla bn balkondayken kapıyı kapatmış, dışarıdan açılmıyo. Kendisi de dışarı çıkmış. Bebeğim kaldı içerdeyarım saattir uğraşıyoruz, ağlamaktan helak oldum allahtan itfaiye geldi açtı pencereden girdi. çok kötüydü
Anladım canim. Kantaron yagi yaptım yüzüne bugün. Kafasına da azcik pamukla tampon yaptım.Kafasına sürmüyorum cnm ya yağlı yağlı oluyor diye sadece banyo öncesi kafasına zeytin yağını sürüyorum bir saat bekletip öyle yıkıyorum
Teşekkür ederim canım. Hala ağlıyom aman dikkkat edin. Eşimin eli alışmış kapıları kapatmaya. Yarım saat hayatımın en kötü anıydı.ay Allah korusun canım ya geçmiş olsun dikkatli olun kuzum kıyamam
Günde iki ve daha fazla kakalı bez varsa sütün yetiyordur canım. Ayrıca kalça ultrasonu 1 ay erkem dedo doktorumuz ikinci ay istedi bizdenBen acaba sütüm yetmiyor da aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım artık . Bi aşının etkisi bu kadar olur mu ki ya , karma aşılarda ne yapacağız bakalım
Bencede 1.ay erken zaten ama çoğunlukta bu şekilde yapıyor. Ben para almak için yaptıklarını düşünüyorum birkaç kişiden daha duyunca aynı şeyi. Inşallah sorunsuz geçeriz canım. Biz 13 şubatta çektiricez sonucu yazarum sana.Eğer üçüncü de geçemezse orotpedşye yönlendiriyoruz dediler , inşallah bebişlerimiz 2. Ye geçerde tekrar bu stresi yaşamayız .. bazı doktorlar 2. Ayda yapıyormuş acaba bizim 1. Ayda yapıldığı için mi değeler bu şekilde çıktı
Çok geçmiş olsun canım aman daha dikkatKızlar kabus gibi bişey yaşadık. Eşim yanlışlıkla bn balkondayken kapıyı kapatmış, dışarıdan açılmıyo. Kendisi de dışarı çıkmış. Bebeğim kaldı içerdeyarım saattir uğraşıyoruz, ağlamaktan helak oldum allahtan itfaiye geldi açtı pencereden girdi. çok kötüydü
Eşim aldı işten gelirken bu akşam başlıcaz inşallah biraz olsun uyur gece. Fazla istemiyorum en azından 2 saat falan uyuşun. Gözünü kırpmıyor çünkü . Akşam üzeri yine 6bucukta uyandı bakalım ne zaman yatarız.evet evet canım onu sakın verme sade rezene al sen. o çayı sen kendin iç yinede sütünden alır kimyonu papatya yı felan. faydası olur o da yani =) ben bir kupaya bir tatlı kaşığı rezene koyuyorum
geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bidahaKızlar kabus gibi bişey yaşadık. Eşim yanlışlıkla bn balkondayken kapıyı kapatmış, dışarıdan açılmıyo. Kendisi de dışarı çıkmış. Bebeğim kaldı içerdeyarım saattir uğraşıyoruz, ağlamaktan helak oldum allahtan itfaiye geldi açtı pencereden girdi. çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?