- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.561
Aynen valla zor uyuttum inş uyurBen de onu yazdım bugün. Dün öğleden sonra yaptırdık biz de gece de huzursuzdu bugün de öyle. İkindi gibi anca rahatladı da güzel uyudu. Sürekli uyanıp ağlıyordu mızıklıyordu
Bizim hergünümüz öyle olduğu için anlamadıkKıZlar bugün 1 aylık aşıyı yaptırdık gün boyunca doğru düzgün uyumadı sizin bebişlerde de oldu mu uyumama huzursuzluk inş gece uyur
Canım bir kaşık demliğe atıyorum üzerine iki kupa su döküyorum bir taşım oldumu kapatıp dinlenmeye bırakıyorum sonra afiyetle içiyorumCanım kekik çayını nasıl yapıyorsun ve günde ne kadar içiyorsun denemediğim bir o kaldı
Evet cnm benimkinin de öyle sarı kafasındaki hatta kaşındaki de hafif sarı sür cnm kafasına da zeytin yağı zaten ben hiç pişik kremi kullanmıyorum her yerine kantaron yağı sürüyorum çok iyi geliyor özellikle poposunaAnladım canim. Kantaron yagi yaptım yüzüne bugün. Kafasına da azcik pamukla tampon yaptım.
Alnının ortasında da var ama orası sararmış duruyor seninki de öyle mi?
Canım baklagilden kastın ne kurufasulye nohut değil dimi
Cnm göz için ilk 1 yaş kontrolü var ozman gidersin yani şimdi gitsen bile çok net bakılamaz az daha büyüsün öyle git tabi herhangi bir sıkıntı yoksa seni takip ediyor mu bi bakGöze gitmek gerekiyor mu yoksa rutin kontrol içinde ilerleyen aylarda var mı? bize kimse birşey demedi.
Benimkide öyle masum sayılmaz uyutmuyor akşamları birazda benim suçum uykusuzluk akşam 6 dan 10 11e kadar uyuyor genelde bende onun uyuduğunu değerlendirme yerine tlfn kurcalıyorum uykusuzluk müstehak bana yaniHumana rezene kimyonlu içiyorum , rezene tohumundan da yapıyorum ama günü gününü tutmuyor bizimkinin .. bazen çok rahat geçiriyoruz bazen sancısı oluyor:) senin paşaya maşallah sübanallah büyük kolaylık siziznki .sütüm çok şükür idare edecek kadar var , inşallah çoğaltabilirsem sağmayı düşünüyorum
Kendimi gördüm valla telefonla uğraştığım vakitleri uyuyarak değerlendirsem uykumu çok rahat alırdımBenimkide öyle masum sayılmaz uyutmuyor akşamları birazda benim suçum uykusuzluk akşam 6 dan 10 11e kadar uyuyor genelde bende onun uyuduğunu değerlendirme yerine tlfn kurcalıyorum uykusuzluk müstehak bana yani
Evet benim ki huy değiştirdi sanki, bir yerini koparmışcasına ağlıyor . Memeyi almıyor sinirleniyor , acıkıyor bu sefer daha çok ağlıyor . Bir gün geçmesine rağmen bizimkisi düzelmediKıZlar bugün 1 aylık aşıyı yaptırdık gün boyunca doğru düzgün uyumadı sizin bebişlerde de oldu mu uyumama huzursuzluk inş gece uyur
Ben şok :) evet yemiyorum ama herkes öyle bi modda ki yersem bebek Çaltıcak. Benim bebeğim hiç gazlı bi bebek değil kendi kendine çıkarıyor gazını. O yüzden cesaret edemiyorum:)Evet onlar sen kesin yemiyorsundur gaz olmasın diye ama kim güzel bir gece geçiriyor hangi anne burda deliksiz uyuyor o bu gaz yapıyor die herşeyden kaçıyoruz onu yemiyoruz bunu yemiyoruz ben bunları yiyorum üstelikte hiç sevmem Allah yokluğunu gösternesin nimet sonuçta ama süt kaliteli olsun diye herşeyi yapıyorum
Ben sadece anne sütü veriyorum canım maksimum 3,5 saat uyuyo benimkiDeliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
Ben mama da verdim bugün sütün üzerine yine 2.5 saatDeliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
Sadece ann3 sütüyle benim d3 öyle canim. En fazla 3 saat.Deliksiz 4-5 saat uyuyan bebeği olanlar anne sütü mü kullanıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz.en fazla 2,5 oldu bizde sadece anne sütü genelde 1,5-2 saatte uyanıyor
Bizim 1 ay kontrolümüzde doktorumuz söyledi. Gitmek ger3kiyormus. Ama, biz gitmedik.Göze gitmek gerekiyor mu yoksa rutin kontrol içinde ilerleyen aylarda var mı? bize kimse birşey demedi.
Ersen’e aksine gazı çıkarmak için içilir canım rrzeneden değildir. Ayaklarını üşütüyo olabilir misin. Bende hamilelikten kaldı ayaklarım hep yanıyo asla çorap terlik giyemiyorum. Ama bu mevsimde terliksiz gezilmez o yüzden gazım oluyo biliyorumBebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
Cnm benim de var geçen de dedim üşüttüğümü sanmıyorum gebelikten sonra mı oluyor anlamadım daha önce bu kadar gazlı değildimBebekten çok kendi gazlı olan var mı kızlar? Sezeryan oldum acaba ondan mi?
Sürekli karnimin ustinde yani kucakta memede. Acaba baski yaptigi icin mi? Usuttugumu sanmiyorum aksine terliyorum bile. Ama bitmek bilmey4n bir gazım var. Ayıp olacak ama Kokuyor da mubarek. Kendime inanaamiyorum resmen. Gaz yapıcı şeyleri zaten yemiyorum. Rezene mi yapiyor acaba?
Var mı bu durumda olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?