- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.461
bende gazideyim canım yunusemrede yakınmışızGazide canm sen hangi taraftasın:)
Aaa evet canm bende aşagı taraftaym yakın buldum sonnda :) hangi hstaneye gidysn ben toplum tıp merkezine gidiyrm aynur hanma şimdilik cnmbende gazideyim canım yunusemrede yakınmışız
asya hastanesi hakan sevene gidiyorum cnm benAaa evet canm bende aşagı taraftaym yakın buldum sonnda :) hangi hstaneye gidysn ben toplum tıp merkezine gidiyrm aynur hanma şimdilik cnm
Canm ben bayana gitmek istedim ondan Gazi’de tek o vardı Asya hastanesi küçükköydeki değil miydi Gazi’de kileri niye tercih etmedin cnm?asya hastanesi hakan sevene gidiyorum cnm ben
İnşallah canım Rabbim sağsalim kucağına almayın nasip etsin :)Git cnm bende gidicm salı yada Çarşamba inş duyarm kalp arşnı bebegmi görürğm inş:)
gazideki doktorların iyi olmadığını duydum hakan bey iyi bi doktor gerçekten memnun kalmasaydım illaki değiştirecektim ama memnunum bekletmesi hariçCanm ben bayana gitmek istedim ondan Gazi’de tek o vardı Asya hastanesi küçükköydeki değil miydi Gazi’de kileri niye tercih etmedin cnm?
Amin cnm :)İnşallah canım Rabbim sağsalim kucağına almayın nasip etsin :)
Evet kız bebeklere cok süslü şeyler var ya erkek bebeklerede gomleklı yeleklı takımlar var cıldırıyor ınsanKız düşün bebek mağazasına girdim hepsini alasım geldim tuttum cinsiyet belli değil dedimama o kadar tatlı şeyler var birde kızlarnda böle küçük kabarık elbiseler ne güzel şeyler yapmışlar:)
Olsun cnm gecem gündüzüm olsn razym eveme neşe gelsn istyrm öbür türlü ev sessiz gibime gelyr
Bayan peki iyi Dr. Var mı cnm bldgngazideki doktorların iyi olmadığını duydum hakan bey iyi bi doktor gerçekten memnun kalmasaydım illaki değiştirecektim ama memnunum bekletmesi hariç
Aynen cnm çocuk cidden evi değiştiriyor bu kadar istememin sebebidir kaynanamlarn komşusu kız dedikş onlr olmadan önce boşmuş akşam dedi otrdk onları izliyoruz gülmelerini bizde gülüyoruz çocuk cidden başka Canım ben salı yada Çarşamba günü gidicm inş duyarm kalp srşnıEvet kız bebeklere cok süslü şeyler var ya erkek bebeklerede gomleklı yeleklı takımlar var cıldırıyor ınsanevin neşesi oluyorlar gerçekten.biz 3 sene cocuk dusunmedık eşimle dkontrol hapı kullandım sımdı oglum yokken nabıyoduk ne kadar boşa vakıt gecırıyormusuz dıyoruz o gunlerde guzeldı tabı kafana gore gez eglen ama oglumla cok anlam kazandı bıxım hayatımız. Saglıklı kavusuruz ınsallah :) doktora gıttınmj canım sen ben pazartesı aksamına randevu aldım pazar gunu degerım 2500 lerdeydı kesın olsun ıyıce artsın dıye bekledım acıkcası.
Canm aynı durumdayız benimde öle dün gece banada girdi korktum bugün Halen yaşıyorum hafif hafif ağrılar ama normal canm rahim genişledği için ağrılar oluyormş ben sormuştum ondan korkma canmHerkese tekrar merhaba. Ben de bi sıkıntımı paylaşayım istedim. Ara ara kasıkta batmalar oluyordu ama dün gece öyle bi ağrı geldi ki sağ kasığıma nefesim kesildi. Uykumdan uyandım. Şimdi de var ara ara hafif bir ağrı ama dün geceki gerçekten korkuttu beni. Yarın doktora gideceğim aslında yine de bi danışayım dedim. Böyle bişey yaşayan var mı?
Kesin duyarsın yedinci haftadaymışsın ben cumartesi keseyi göremeye gitcem şimdi doktorumun muayenehanesindeki hemşiresiyle konuştum cuma keseyi anca görürüz keseyi gördük kten iki hafta sonrasındada kalp atışı duyarız dediArkadaslar bu gun saat 3 te doktora gidicem insallah kalp atisini duyarim ne olur dua edin cok heyecanliyim
Benimde çok sık kasık ağrım oluyo ama gündüzleri diil hep akşamları sanırım kendimizi dinlediğimiz saatler o saatler olduğundan daha farkında oluyoruzCanm aynı durumdayız benimde öle dün gece banada girdi korktum bugün Halen yaşıyorum hafif hafif ağrılar ama normal canm rahim genişledği için ağrılar oluyormş ben sormuştum ondan korkma canm
Aynısı bendede oldu canım dün doktora sordum normal dedi bıçak saplanır gibi sancılar ağrılar olabilir büyüdüğü için oluyor dediHerkese tekrar merhaba. Ben de bi sıkıntımı paylaşayım istedim. Ara ara kasıkta batmalar oluyordu ama dün gece öyle bi ağrı geldi ki sağ kasığıma nefesim kesildi. Uykumdan uyandım. Şimdi de var ara ara hafif bir ağrı ama dün geceki gerçekten korkuttu beni. Yarın doktora gideceğim aslında yine de bi danışayım dedim. Böyle bişey yaşayan var mı?
İçimi rahatlattın. Ağrı fazla olunca tedirgin etti. Çok teşekkür ederimCanm aynı durumdayız benimde öle dün gece banada girdi korktum bugün Halen yaşıyorum hafif hafif ağrılar ama normal canm rahim genişledği için ağrılar oluyormş ben sormuştum ondan korkma canm
Insallah canim duyarim sen de hayirlisiyla keseyi de gorursun kalp atisinida duyarsinKesin duyarsın yedinci haftadaymışsın ben cumartesi keseyi göremeye gitcem şimdi doktorumun muayenehanesindeki hemşiresiyle konuştum cuma keseyi anca görürüz keseyi gördük kten iki hafta sonrasındada kalp atışı duyarız dedi
Olabilir. Canm birde akşam sık ıdrara cıkmakta olunca ağrım biraz daha fazla oluyor anlıcan:)Benimde çok sık kasık ağrım oluyo ama gündüzleri diil hep akşamları sanırım kendimizi dinlediğimiz saatler o saatler olduğundan daha farkında oluyoruz
İnsan büyüme ağrısının ne denli kuvvetli olabileceğini bilemeyince korkuyor haliyle. Bu seferki baya sağlam geldi. Kesilmeyip ara ara yoklayınca da ters giden bişeyler mi var diye düşündüm hemen. Acemilik işte.Aynısı bendede oldu canım dün doktora sordum normal dedi bıçak saplanır gibi sancılar ağrılar olabilir büyüdüğü için oluyor dedi
Ne demek canm korkma stres yapma bendede oluyor yine Birşey olurss sor cnm yardımcı olur herkssİçimi rahatlattın. Ağrı fazla olunca tedirgin etti. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?