2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm ben bayana gitmek istedim ondan Gazi’de tek o vardı Asya hastanesi küçükköydeki değil miydi Gazi’de kileri niye tercih etmedin cnm?
gazideki doktorların iyi olmadığını duydum hakan bey iyi bi doktor gerçekten memnun kalmasaydım illaki değiştirecektim ama memnunum bekletmesi hariç

Evet kız bebeklere cok süslü şeyler var ya erkek bebeklerede gomleklı yeleklı takımlar var cıldırıyor ınsan evin neşesi oluyorlar gerçekten.biz 3 sene cocuk dusunmedık eşimle dkontrol hapı kullandım sımdı oglum yokken nabıyoduk ne kadar boşa vakıt gecırıyormusuz dıyoruz o gunlerde guzeldı tabı kafana gore gez eglen ama oglumla cok anlam kazandı bıxım hayatımız. Saglıklı kavusuruz ınsallah :) doktora gıttınmj canım sen ben pazartesı aksamına randevu aldım pazar gunu degerım 2500 lerdeydı kesın olsun ıyıce artsın dıye bekledım acıkcası.

Herkese tekrar merhaba. Ben de bi sıkıntımı paylaşayım istedim. Ara ara kasıkta batmalar oluyordu ama dün gece öyle bi ağrı geldi ki sağ kasığıma nefesim kesildi. Uykumdan uyandım. Şimdi de var ara ara hafif bir ağrı ama dün geceki gerçekten korkuttu beni. Yarın doktora gideceğim aslında yine de bi danışayım dedim. Böyle bişey yaşayan var mı?

Aynen cnm çocuk cidden evi değiştiriyor bu kadar istememin sebebidir kaynanamlarn komşusu kız dedikş onlr olmadan önce boşmuş akşam dedi otrdk onları izliyoruz gülmelerini bizde gülüyoruz çocuk cidden başka Canım ben salı yada Çarşamba günü gidicm inş duyarm kalp srşnı

Canm aynı durumdayız benimde öle dün gece banada girdi korktum bugün Halen yaşıyorum hafif hafif ağrılar ama normal canm rahim genişledği için ağrılar oluyormş ben sormuştum ondan korkma canm

Arkadaslar bu gun saat 3 te doktora gidicem insallah kalp atisini duyarim ne olur dua edin cok heyecanliyim
Kesin duyarsın yedinci haftadaymışsın ben cumartesi keseyi göremeye gitcem şimdi doktorumun muayenehanesindeki hemşiresiyle konuştum cuma keseyi anca görürüz keseyi gördük kten iki hafta sonrasındada kalp atışı duyarız dedi

Canm aynı durumdayız benimde öle dün gece banada girdi korktum bugün Halen yaşıyorum hafif hafif ağrılar ama normal canm rahim genişledği için ağrılar oluyormş ben sormuştum ondan korkma canm
Benimde çok sık kasık ağrım oluyo ama gündüzleri diil hep akşamları sanırım kendimizi dinlediğimiz saatler o saatler olduğundan daha farkında oluyoruz

Aynısı bendede oldu canım dün doktora sordum normal dedi bıçak saplanır gibi sancılar ağrılar olabilir büyüdüğü için oluyor dedi

Insallah canim duyarim sen de hayirlisiyla keseyi de gorursun kalp atisinida duyarsin

Benimde çok sık kasık ağrım oluyo ama gündüzleri diil hep akşamları sanırım kendimizi dinlediğimiz saatler o saatler olduğundan daha farkında oluyoruz
Olabilir. Canm birde akşam sık ıdrara cıkmakta olunca ağrım biraz daha fazla oluyor anlıcan:)

Aynısı bendede oldu canım dün doktora sordum normal dedi bıçak saplanır gibi sancılar ağrılar olabilir büyüdüğü için oluyor dedi
İnsan büyüme ağrısının ne denli kuvvetli olabileceğini bilemeyince korkuyor haliyle. Bu seferki baya sağlam geldi. Kesilmeyip ara ara yoklayınca da ters giden bişeyler mi var diye düşündüm hemen. Acemilik işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…