2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım ama ben Ramzi teorisini merak ettim

konustuk ilk defa sizde oldu diyor surekli cam sciyorum bide ilaci varmis surup ustunu biyuyorlarmis oglu bu isi yspiyo musait oldumu gelecek inslh tekrarlamaz sende inslh guzel uygun ev bulursun kiralar gercekten cok ucuk nerde oturuyorsun
İstanbulda ccnm sultangazi tarafında değiştircem evi zaten istemyrdm sennde düzelmesne sevindim yoksa bebek için tehlikeli canm inş hallolur . Kiralar 1000 den aşagı değil cnm ya

Sağolasın canım yorumun için Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Canım çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin bende senn gibi ağlarım heralde duyduğumda hep hastaneye gittiğimde heyecanım daha çok büyüyor Darısı bize inş bende gittiğimde görürüm duyarm inş

İstanbulda ccnm sultangazi tarafında değiştircem evi zaten istemyrdm sennde düzelmesne sevindim yoksa bebek için tehlikeli canm inş hallolur . Kiralar 1000 den aşagı değil cnm ya
inslh bulursun baya ucuk kiralar ya allahim ev nasip etsin tez zamanda inslh zor kira

kizlar benimde oglumda hafif oldu bulantilarim cok fazla asermefimde fakat kizimda komalik oldum resmen 1 ay hic kalkmadim agzima bir lokma koymadim serum takildim bundada bu hafta basladi ve artiyor git gide

Bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi yapıldı tüm değerlere bakılacak.
Ayda bir kan alacaklar.
Tansiyon ve kg ya da bakıldı.
Şimdiden 1 kg aldım.
Başlangıç kilom 56 şu an 57 yim.
Zayıf başladığım için çok mutluyum.
Diğer hamileligimde Baslangic 58 dim.
71 kg ile doğuma girdim.
Bunda da tahminen 69 ile dogururum.
Sağlıklı besleniyorum.
Ekmek yerine pilav yiyorum.
Öğle ve akşam ekmek hayatimda yok.
Abur cubur da hiç tuketmem.

Kizlar merhaba bugun tam 5+0 gebelik kesemi gorduk 7.6 mm henuz cok kucuk bi 10 gun sonra kalp atisini duyacagiz insallah bu arada doktora sordum hocam yolk sac kesesini goruyomusunuz diye suan cok kucuk gorunmuyor dedi.Benim le aynidurumlari yasayan varmi... kizlar bu hamilelik takvimi nasil aciliyor

Yukarda hesabın varya orda kişisel bilgilerin var ordan yazıp kaydedince çıkıyo hesabında mektup zarfı şeklinin sol yanındaki insan şeklinde nasıl bi anlatımsa ben bile ne dediğimi anlamadım hahahahaha

Allah kabul etsin canım ramzi teorisi ne olaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…