2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ozgebalaban11 tinyrose arçelik süpürgeyi aldim ben kızlar. Tesekkur ederim bilgi için burdan gördüm . heryerde bu fiyat şuanda indirime girmiş. Internettende alabilirsin. Çekimi fena değil diz zeminde ama tüylü halılarda fazla gitmiyor. Benim halim ikeanin tüysüz halısı olduğu için rahat . Ama makina ağır biraz. Iki elle kullanıma daha uygun.

Bende annemler icin baktimda yorumlarda halida gitmedigi yaziyordu vazgectim almaktan.

Neyle besleniyo cnm mamami veriyosun ondan mi. Sadece anne sütüyse kilo alimi nasil

Çok ilginç benim o kadar kolay sağiyor ki. 5 dk da bi memeyi komple bosaltabiliyorum ve tek memeden 150 cc çıkarıyor. Herlade memenin başı süt kanallarının yapısı filan herkesin farkli olduğu için herkese farklı pompa uyum sağlıyor. Bı yandan emzirirken bı yandan süt boşa akmiyo diye hoşuma gitti bu benim. Yoksa sagmiyorum ben pek zaten çok rahatsız olacak kadar dolmadiysa

Bebeğine tayt giydiren var mı? Varsa nerden aldınız
Canm tayttan kastın içlik gibi bişey mi? Ben tayt giydiriyorum ama normal kız bebek taytı. Alt olarak giydiriyorum. Yani üzerine bişey giydirmiyorum. Carters’tan almıştım

Başından beri mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu canım? Bı de bebek ne kadarlık belki sarılık filan da olabilir. Başlarda ben de emmesi refleksi zayifken çok sıkıntı yaşadım. Futbol topu tutuşu diyorlar o pozisyonda bı de bebeği yatağa koyup üzerine egilerek emzirdim. O sekilde sütün akisi daha kolay oluyor bebek çok çabea harcamadan emiyor. Sen de farkli pozisyonl dene belki memeye tutuşunla alakalı bı sıkıntıdır. Dik de emzirebilirsin belki reflü de olabilir.

Bugün tv de reklamını gördüm ayni kampanya beko da da var. 219 TL ye düşmüş.

Yarin son gunmus sanirim esim bi gidip bakicak cnm elektronik esyalarda cok sansizimdir ben netten almak hic istemiyorum bozuk cikcak diye.
Cnm koltuklarin ayakliysa altini falan supurebiliyomusun peki ?
Cok mu agir makine klasik elektrikli supurgeler kadar agir mi en azindan ?

Canm tayttan kastın içlik gibi bişey mi? Ben tayt giydiriyorum ama normal kız bebek taytı. Alt olarak giydiriyorum. Yani üzerine bişey giydirmiyorum. Carters’tan almıştım
Normal pamuklu tayt canm. Gösterme şansın var mı acaba?

Canm çok teşekkür ederim zahmet oldu sana da. Şimdi anladım senin ne demek istediğini. Ama benim dediğim aparat bu değil sanırım. Benim dediğim yenidoğan aparatı şu

Eklentiler

• D54B73C2-E4A0-4145-A874-D9C9E81349D4.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 56
Aksine benim bebeğimin hiç gaz sorunu yok şükür. Ama kucağa alıştı

Normal pamuklu tayt canm. Gösterme şansın var mı acaba?
Canm ilk attığım kot görünümlü pamuklu tayt carterstan almıştım. Diğerlerini şimdi dolabını açınca gördüm. Onlar penye. Normal bir bebek mağazasından almıştım.

Eklentiler

• A9E56084-270C-4AC2-B6DB-D8FACD35C5C7.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 62C3D947-2D16-4059-84ED-59035B957F47.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 12D387FE-5F69-41DD-A157-48F1B189CEF4.webp
    60 KB · Görüntüleme: 50
Ben süt sağarken diğer göğsüme aventin kalkanın deliksiz olan başlığını koyuyorum. Akan süt onun içinde birikiyor. Kalkanın varsa öyle yapabilirsin sen de.

Çok mantıklıymış aslında o canım. Kolaylık yani. Diğerinden akan sütü durdurma sıkıntısı yok ne güzel

Ben kumaşcıda daha ucuz bir kumaş var mı diye sordum. en ucuzu 20 TL dedi metresi için. Pahalı geldi almadım ben de.

Ben denemek icin aptamil sivi aldim cocuk ictikten yarim saat sonra agjz dolusu ne varsa cikardi bi daha tovbe dedim birsuru koruyucu vardir tabi

Aksine benim bebeğimin hiç gaz sorunu yok şükür. Ama kucağa alıştı
Öyle düşünme canım her yerde ilk üç ay alışkanlık edinmezler diyo. Demek ki ihtiyacı var ki istiyor. Sen mutlaka bı sling al ikiniz de rahat edersiniz. Kumaş bulamıyorsan en ucuz slingi al bence n11 de filan vardı. Hiç bir farkları olduğunu sanmıyorum birbirlerinden dümdüz kumaş neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…