- 15 Mart 2018
- 79
- 66
- 8
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.481
Canim bebek dusunmuyormuydun.Rabbim verdiyse demekki dunyada nasibi varmis.uzme kendini beraber buyurler ikiz gibi.
Hosgeldin canim hayirli olsun.amin insallah.
karindanmi vajinalmi bakti canim.bazen karin yaglarindan gorunmuyor demisti doktorum.belki gec dollenmeyse bebek ancak gorunur.hakkinda hayirlisi
olsun
Tuzlu suyla gargara yapabilirsin canım.Zeytinyağınında antibakteriyel özelliklere sahip olduğunu biliyorum diş macununuda hassas dişler için olanından seçebilirsin.Arkadaşlar diş etlerim acımaya ve kızarmaya başladı.ne tavsiye edersiniz.
Canm önce konuşmaları bilmıyorum ama kalp atşnımı duymadn ondan mı üzgünsünKarından da alttan da baktı
Evet çok iyi anlıyorum çünkü bende ağrı olduğu gün bi terslikmi var diye acile gitmiştim ama acildeki doktorda gebelikle ilgili bir sorun gözükmüyor ağrı sağa doğru yayılır ve şiddetlenirse yine gel demiştiİnsan büyüme ağrısının ne denli kuvvetli olabileceğini bilemeyince korkuyor haliyle. Bu seferki baya sağlam geldi. Kesilmeyip ara ara yoklayınca da ters giden bişeyler mi var diye düşündüm hemen. Acemilik işte.
Ben hamile değilim ama canımAminnn insallah cumlemizin insallah beraber aliriz :)
Sağol arkadaşım allahsrazı olsun.birden bire oldu sabah kalktığımda diş etlerim kızarmış.akşam tuzlu suyla çalkalayım inşallah iyi gelirTuzlu suyla gargara yapabilirsin canım.Zeytinyağınında antibakteriyel özelliklere sahip olduğunu biliyorum diş macununuda hassas dişler için olanından seçebilirsin.
Sat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyorcumartesi gel son kez bakalım aç geldSat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyor cumartesi gel son kez bakalım aç gel duyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..uyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..Canm önce konuşmaları bilmıyorum ama kalp atşnımı duymadn ondan mı üzgünsün
Ben hastane olarak Esentepe ye gidiyorum canım, Emel hanım a.Medıcabıl de benım doktorum da mutlu bey :) ilk bebegımde ona gıttım cok memnun kaldım son ana kadar bekledı adam normal olması ıcın.paArtesi gidicez bakalım unutmamıstır bnş cok bagırmıstım
anladım benim de kan sulandırıcımı önceki gebelğime göre baya arttırtı,tabi cnm progestan kullanıyorum kan sulandırıcı hapım var birde folık asıt d vıtamınlı
İnşallah faydası olur canımSağol arkadaşım allahsrazı olsun.birden bire oldu sabah kalktığımda diş etlerim kızarmış.akşam tuzlu suyla çalkalayım inşallah iyi gelir
Bebeğin kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini. Sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız olurmuş. Karından bakılırsa böyleAllah kabul etsin canım ramzi teorisi ne olaki
Canm bol bol dua et canm rabbim o kadar büyükkü ne mucizeler yaratıyor moralini bozma belki adetin geçtikten snra yumurtladn olabilir canım elini aç du et senn için bende edicem dilerm ki gittiğinde bebegni görrsn sağlıklıdır bebegn inş canmSat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyorcumartesi gel son kez bakalım aç geldSat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyor cumartesi gel son kez bakalım aç gel duyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..uyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..
Aynen canım al benden de o kadar. Beklemeyince oluyormuş herhalde. Ben hala inanamıyorum.Ben de gebe kalma uğraşında değildim olmayacak çocuğum bi daha herhalde erken menopoza girdim diyordum adetim 5 gün gecti öylesine test aldım negatiftir diye cunku gebe kalmamak icin pko tansiyon vs bi suru hastaligim var ama hemen cizgileri gorunce soka girdim bi kaç ay denemiştik ama insan kendini rahat bırakınca onu düşünmeyince oluyormuş demekki
Çok erken 5+3 gittim kese büyümüştü bebeği göremedik 6+6 yani cumartesi tekrar gidicem 8-9 haftalarda duyulduğu oluyormuşSat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyor cumartesi gel son kez bakalım aç gel duyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..
Canım ölçüm yapmamış yazmıyor gözün aydın bu aradaHayirli gunler kizlar. Bugun dr randevum vardi. Bebegi gorduk yolk kesesi de olusmus dedi dr ama henuz kalp atisini duyamadik 5+5 haftalik. Bebegin boyutu nerde yaziyordu bakabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?