2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Karından da alttan da baktı

Evet çok iyi anlıyorum çünkü bende ağrı olduğu gün bi terslikmi var diye acile gitmiştim ama acildeki doktorda gebelikle ilgili bir sorun gözükmüyor ağrı sağa doğru yayılır ve şiddetlenirse yine gel demişti

Tuzlu suyla gargara yapabilirsin canım.Zeytinyağınında antibakteriyel özelliklere sahip olduğunu biliyorum diş macununuda hassas dişler için olanından seçebilirsin.
Sağol arkadaşım allahsrazı olsun.birden bire oldu sabah kalktığımda diş etlerim kızarmış.akşam tuzlu suyla çalkalayım inşallah iyi gelir

Sat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyor cumartesi gel son kez bakalım aç gel duyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..

Canm önce konuşmaları bilmıyorum ama kalp atşnımı duymadn ondan mı üzgünsün
Sat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyorcumartesi gel son kez bakalım aç geldSat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyor cumartesi gel son kez bakalım aç gel duyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..uyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..

Medıcabıl de benım doktorum da mutlu bey :) ilk bebegımde ona gıttım cok memnun kaldım son ana kadar bekledı adam normal olması ıcın.paArtesi gidicez bakalım unutmamıstır bnş cok bagırmıstım
Ben hastane olarak Esentepe ye gidiyorum canım, Emel hanım a.

tabi cnm progestan kullanıyorum kan sulandırıcı hapım var birde folık asıt d vıtamınlı
anladım benim de kan sulandırıcımı önceki gebelğime göre baya arttırtı,
iğne benimki günde iki kere,
bir de 300 mg corasprin kullanıyorum iki gündür umarım b i zararı olmaz,
progestereon da sabah akşam birer fitil kullanıyorum , bi tek d vit kullanmıyorum,
hangisini ne şeklde verdi dr un sana d vit olarak

Canm bol bol dua et canm rabbim o kadar büyükkü ne mucizeler yaratıyor moralini bozma belki adetin geçtikten snra yumurtladn olabilir canım elini aç du et senn için bende edicem dilerm ki gittiğinde bebegni görrsn sağlıklıdır bebegn inş canm

Niye hemen oyle dediki kurtaj diye daha bende sadece keseyi gordum 5+4 de dur bakalim biraz zaman gecsin simdiden moral bozulur mu.

Aynen canım al benden de o kadar. Beklemeyince oluyormuş herhalde. Ben hala inanamıyorum.

Hayirli gunler kizlar. Bugun dr randevum vardi. Bebegi gorduk yolk kesesi de olusmus dedi dr ama henuz kalp atisini duyamadik 5+5 haftalik. Bebegin boyutu nerde yaziyordu bakabilir misiniz.

Eklentiler

• 20180419_144626.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 53
Çok erken 5+3 gittim kese büyümüştü bebeği göremedik 6+6 yani cumartesi tekrar gidicem 8-9 haftalarda duyulduğu oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…