- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.921
Sen anlattıkça dünyanın en güzel hikayesini dinlemiş gibi oldum. O kadar çok ihtiyacım var ki buna. Hemen bu yorumu yazdıktan sonra internetten sling alıcam. Çarşıya çıkıp kumaş kestircektim ama daha fazla beklemeye tahammülüm yok. Hemen alıyorumArkadaşlar bı kaç gündür Bursa'da havalar iyi gidiyor. Bebegimi slinge koyup 1 -1.5 saat kadar yürüyüşe cikiyorum. O kadar iyi geliyor ki hem ruhsal hem bedensel olarak. Resmen bi ayda ne kadar çok şey değişmiş cevrede sok oldum. Evde oturup durunca sanki dışarıdaki hayat da durmus gibi geliyor insana. Veya bundan sonraki hayatım hep evin içinde geçecek gibi. Arabayla ve eşimle birlikte bı kaç yere gitmiştik ama hep kapalı mekanlar. Kendi başına bebekle dışarı çıkmak özguvenimi de yerine getirdi. Ruhsal olarak bunalan arkadaşlara tavsiye ederim biraz tek başına yürümek terapi gibi geliyor. Kendini dinleme, çocukla yeni hayatın üzerine düşünme fırsatın oluyor. Evde hep bı koşturmaca halindeydim resmen kendi kendime konuşmayı özlemişim
Kimi diyor üşütürse yeşil olur. Nette okudum fazla beslenince yeşil olur yazılmış, bir de ön sütü fazla alınca yeşil olur yazmışlardı, ben de anlamadım neden olurKızlar oglumun kakası bayadır yeşil renge döndü kaynanam kulagı agrıyo diye sancısı var o yuzden kakası yeşil diyo dogru mu sancısı var diyemi kakası yeşile döndü
Eşim de bebek arabasına koy çıkın biraz dedi ama gözüm kesmedi . Ben bir de hep dışarı çıkarım falan diyordum hamileyken, erken doğum olup zayıf olunca oğlum hep bı esirgeme hissi yaşıyorum maalesef.Sen anlattıkça dünyanın en güzel hikayesini dinlemiş gibi oldum. O kadar çok ihtiyacım var ki buna. Hemen bu yorumu yazdıktan sonra internetten sling alıcam. Çarşıya çıkıp kumaş kestircektim ama daha fazla beklemeye tahammülüm yok. Hemen alıyorum
Bugün ben de çıldırdım ya sinirden ağladım derece.altını alıyorum temiz emziriyorum karnı tok gazını çıkarttı hem üstten hem alttan ama uyku yok uyutamadım ne yaptıysam. Uyuyor 5-10 dk ya uyanıyor fıttırdım ya. Hala derin dalmış değil göğsümde uyudu. Yerine yatırcam uyanacak 5 fk olmadan Rezeneyle şerbet verdik karnı vücudu gevşek ağrısı yok sıkıntı ne hiç anlamadım.Uykusuzluktan uyuyamama hastalığına yakalandım ya delircem hamilelik bir dert loğusalık bitti bide bu şimdi yakında diş sıkıntıları başlar yokmu bu analığın Kolay yolu
Kulak ağrısı olduğunu nasıl anladınız canımKızlar oglumun kakası bayadır yeşil renge döndü kaynanam kulagı agrıyo diye sancısı var o yuzden kakası yeşil diyo dogru mu sancısı var diyemi kakası yeşile döndü
Allahım kuzunu nazarlardan korusun maşallah canım :) allah kabul etsin :)Teyzeler bir maşallahınızı alırızBugün mevlid okuttuk kızıma. Baya kalabalıktı ev. En son 35’i saydım sonra saymayı bıraktım:) çok yoruldum. Neyse ki annem ve kv pek iş yaptırmadılar bana. Bunu da atlattık hayırlısıyla.
Buna da şükür napalım tek derdimiz bu olsun. Sen mama vermek zorunda kalıyo musunAl benden de okadar.. bizim de sınavımız bu olsun
Evimiz aşırı sıcak eve gelenler bayılcak gibi oluyo sıcaktan bunalıp gidiyorlarKimi diyor üşütürse yeşil olur. Nette okudum fazla beslenince yeşil olur yazılmış, bir de ön sütü fazla alınca yeşil olur yazmışlardı, ben de anlamadım neden olur
canim ben kaşıga 5 damla damlatip veriyorum.susuz.Gaz için biogaia damlayı öneren arkadaşlar allah sizden razı olsun oglum gaz çıkardı maşallah bayadır uyuyo bende rahatladım biraz oglumu iiy görünce
Peki siz nasıl veriyosunuz damlayı eczacı suyla beraber çay kaşıgına 5 damla demiş
Valla canım kakası yeşik diye kaynanam kulagı agırıyor dedi o teşhis koydu yaniBugün ben de çıldırdım ya sinirden ağladım derece.altını alıyorum temiz emziriyorum karnı tok gazını çıkarttı hem üstten hem alttan ama uyku yok uyutamadım ne yaptıysam. Uyuyor 5-10 dk ya uyanıyor fıttırdım ya. Hala derin dalmış değil göğsümde uyudu. Yerine yatırcam uyanacak 5 fk olmadan Rezeneyle şerbet verdik karnı vücudu gevşek ağrısı yok sıkıntı ne hiç anlamadım.
Kulak ağrısı olduğunu nasıl anladınız canım
Ben 3 günlükken vermeye başladım ama hiç düzenli vermedim. Hep azaltmaya çalıştım. Pazartesi doktora gittik kilosunu az buldu. Mama takviyesi günde 2 kere verelim dedi. Ama bunu da seni dinlendirmek için veriyorum dedi.. 2 gündür onu da kestim. Vermiyorum. Pazartesi bir daha kilo kontrolüne çağırdı gideceğiz. Bakalım ne diyecek. Ama sütüm var. Emzirme danışmanına gittik, bana o da sütün bar dedi. Yanlış emzirdiğinden sütü çekemiyordur dedi. Göğüs yaralarında o yüzden oluyor dedi. Bakalım ne diyecek doktor. Tabi mamalar elimde patladı şimdilik.Buna da şükür napalım tek derdimiz bu olsun. Sen mama vermek zorunda kalıyo musun
Senin kaynanaValla canım kakası yeşik diye kaynanam kulagı agırıyor dedi o teşhis koydu yani
Kulagı agıran bebek yeşil kaka yapar diyor bende anlamadım gitti her kafadan bir ses çıkıyor kimi dinliycegimi ne yapcagımı şaşırdım emzirme şeklime kadar karışıyo etrafımdakiler
Allahım tatlılığa bak maşallaaahhhhTeyzeler bir maşallahınızı alırızBugün mevlid okuttuk kızıma. Baya kalabalıktı ev. En son 35’i saydım sonra saymayı bıraktım:) çok yoruldum. Neyse ki annem ve kv pek iş yaptırmadılar bana. Bunu da atlattık hayırlısıyla.
Benimki slingde durmuyor ya. Ben mi beceremiyorum. Yüzü hep sana dönük olarak mı kullanıyorsun?Arkadaşlar bı kaç gündür Bursa'da havalar iyi gidiyor. Bebegimi slinge koyup 1 -1.5 saat kadar yürüyüşe cikiyorum. O kadar iyi geliyor ki hem ruhsal hem bedensel olarak. Resmen bi ayda ne kadar çok şey değişmiş cevrede sok oldum. Evde oturup durunca sanki dışarıdaki hayat da durmus gibi geliyor insana. Veya bundan sonraki hayatım hep evin içinde geçecek gibi. Arabayla ve eşimle birlikte bı kaç yere gitmiştik ama hep kapalı mekanlar. Kendi başına bebekle dışarı çıkmak özguvenimi de yerine getirdi. Ruhsal olarak bunalan arkadaşlara tavsiye ederim biraz tek başına yürümek terapi gibi geliyor. Kendini dinleme, çocukla yeni hayatın üzerine düşünme fırsatın oluyor. Evde hep bı koşturmaca halindeydim resmen kendi kendime konuşmayı özlemişim
Benim kaynanamın düşünceleri bilgileri degişiktir:) damagında minik bir sivilce var o pudra şekeriyle ezilmesi lazımmış diyor izin vermiyorum o yüzden tam ememiyormuşşşş bebegimSenin kaynanabiz de dün banyo yaptırdık da bugün hiç durmadı acaba kulak ağrısı mı var dedik onun için sordum
aynı dediğin gibi canım. burda arkadaşlar sütden dolayı alerjisi olabilir demiş doktorlar ben de denicem süt ürünleri minimuma indirecem yemicem içmicem bakalım ondan mı. bazen de anne sütünü hazmedemiyorlar yağlı olduğu için öyle de okumuştum.Canım bildiğimi beyaz renk mi benekler ? Bizimde kakamız bi değişik oldu pütürler var boncuk boncuk ama rengi kaka renginden biraz daha açık böyle bişey mi seninkidw yoksa beyaz mı ? Bildigin kakada boncuk arıyorum
Nasıl uyarıyorsun? Ben kantaron yağı ile masaj yaparken deliğine de hafif masaj yapıyorum ama kaka yok.. 3-4 güne bir anca yapıyor..Bu gece hiç uyumadık. Biraz önce yine uyararak bir ton kaka yaptırdım rahatladı uyudu şimdi. Niye böyle oluyor hep mi böyle olacak kafam da bir sürü soru. Bagırsaklar boşalmadıgı için emdigini kusarsk geri çıkarıyor çok sıkıldım artık
Canım ben de öyleyim neden bilmiyorum ama buraya karşı öyle bi sevgi besliyorum ki biri bişey istese canımı dişime takar yaparım yani. Sizler olmasanız çok zor atlatırdım hamileliği ve lohusalığı. İnsana terapi gibi geliyor burada konuşup paylaşmak. Keşke herkes aynı şehirde olsa minikler biraz büyüyünce buluşsakOyyyy maşallah prenses olmuş balım benim hepiniz bebeği benim gibi duygulanıyorum hasta olduklarında üzülüyorum şikayetlerinizde dua ediyorum öyle merhamet doldumki senin kız beni duygulandırdı ya kıyamam canım benim Allah kabul etsin
Ben neko aldım. Özel bir sebebi yokarkadaşlar ben sling almayı düşünüyorum. sevi bebenin ve neko wrap sling arasında kaldım hatta bir de bel destekli var. fikri olan kullanan var mı. yoksa ne komşuya ne markete gidemiyorum kaldım böyle çok bunaldım evde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?