2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amin kuzum aminn. Hepimiz zor hamilelikler geçirdik, çok sıkıntılar yaşadık ve bu sıkıntıları burada birbirimizle paylaştık. Şimdi doğan bebeklerin hepsi bizim bebeklerimiz. Ben de seninle aynı duyguları yaşıyorum. Allahım hepsine huzurlu sağlıklı ve upuzun bir ömür nasibetsin.

Kızlar da ayrı bi sevimli oluyor kıyafetini yesinler onun maşallah, Allah kabul etsin, sağlıkla büyüsün inşallah

Merhaba. Bende bi sure sut problemi yasadim. Sonra arkadasim bi hosaf tarifi verdi bana iyi geldi gunluk olarak yapiyorum hergun bi dene sende istersen. Kuru incir hurma kuru kayisi gun kurusu kuru uzum cubuk tarcin bunlari kaynat gunde 2 bardak tuket. Umarim sende de ise yarar

İncir ve çubuk tarçın yok canım yarın aldırayım eşime deneyeyim

Maşallah küçük prensese.rabbim bağışlasın.mevlidiniz hayırlı ve kabul olsun inşallah

Sağlık ocağından çok aşırı bir şey olmaz yani emzir sürekli diyor ne zaman isterse emzir . Bunu yapıyorum zaten. Midesini büyütmedim diye düşünüyorum yani 60 CC mama fazla değildir 2 aylık bebek için hatta mama arkasındaki ölçüden hep az yaptım hiç kusma problemimiz olmadı tıka basa doymuş olsa kusardı diyorum.
Cidden bedenimde dinlemek ve beslenmek çok güzel süt yapıyor . Hatta oğlum da emiyor huzurla ya uyuyor uyanık ise de duruyor yerine koyunca. Ama benim düzen aksayınca sütüm de az oluyor o zaman emiyor yine ama yutkunma sesi olmuyor nerdeyse çekince akan süt e bakıyorum aşırı ince . Onu çekeceğim diye yorulmuş oluyor iki kez . O zaman da işte mecbur mama yapıyorum.

Sağol 1 gün yazinca digerlerine :) peki günde ne kadar kullandın cünku kurutuyomus bunlar cok gerekmedikce kullanmam ama biraz burnu tıkali bu aralar
Bebegim icin bunu almadim cnm ben kizim icin kullanmistim ama sonucta ikiside ayni sey gunde 5 6 kez yapabilirsin serumlar masum oluyor merak etme

Canım bildiğimi beyaz renk mi benekler ? Bizimde kakamız bi değişik oldu pütürler var boncuk boncuk ama rengi kaka renginden biraz daha açık böyle bişey mi seninkidw yoksa beyaz mı ? Bildigin kakada boncuk arıyorum

Düz kumaş derken ligralı kumaşmı aldım canım aslında mantıklı gerçekten

Amin canım benim

Gaz için biogaia damlayı öneren arkadaşlar allah sizden razı olsun oglum gaz çıkardı maşallah bayadır uyuyo bende rahatladım biraz oglumu iiy görünce
Peki siz nasıl veriyosunuz damlayı eczacı suyla beraber çay kaşıgına 5 damla demiş

Maşallah güzelliğine tatlılığına çok şekerAllah kabul etsin canım mevlidinizi

Kızlar oglumun kakası bayadır yeşil renge döndü kaynanam kulagı agrıyo diye sancısı var o yuzden kakası yeşil diyo dogru mu sancısı var diyemi kakası yeşile döndü

Cnm sutun yemeyle icmeyle alakasi yok. Birazda bunyesel yani. Ben dogru duzgun beslenmiyorum ama sukur bebegime yetiyor sutum. Sadece su icsen bile yeter sen yapacagini yapiyormussun zaten uzulmene gerek yok.

Aynen kızlar dediğiniz gibi artık takmıcam bebeğim doyuyor mu doyuyor kilo alıyor mu alıyor. Benim bünyem de böyle çalışıyor demekki

Ben sütümden damlatıyorum biraz canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…