- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.941
Benim de tek korkum dışarda ağlarsa eve uzak olduğum bi mesafede. Böyle herşeye müdahale eden insan tipleri vardır ya. Beni küçük görüp akıl vermeye kalkarsa diye korkuyorum. Bu kadar küçük bebek dışarı çıkar mı ya da karnı aç onun gazı var onun deyip beni darlarlar mı acaba. Bi De kızım altına kaka yaptığı zaman tahammülü yok hiç hemen temizlensin istiyo yoksa ağlıyo. Dışarda yaparsa ben nerde temizlerim onu düşüncesi var. Ama yine de çıkcamEşim de bebek arabasına koy çıkın biraz dedi ama gözüm kesmedi . Ben bir de hep dışarı çıkarım falan diyordum hamileyken, erken doğum olup zayıf olunca oğlum hep bı esirgeme hissi yaşıyorum maalesef.
Emzirme danışmanını yararlı buldun mu canım . Bi De ne kadar ödedinBen 3 günlükken vermeye başladım ama hiç düzenli vermedim. Hep azaltmaya çalıştım. Pazartesi doktora gittik kilosunu az buldu. Mama takviyesi günde 2 kere verelim dedi. Ama bunu da seni dinlendirmek için veriyorum dedi.. 2 gündür onu da kestim. Vermiyorum. Pazartesi bir daha kilo kontrolüne çağırdı gideceğiz. Bakalım ne diyecek. Ama sütüm var. Emzirme danışmanına gittik, bana o da sütün bar dedi. Yanlış emzirdiğinden sütü çekemiyordur dedi. Göğüs yaralarında o yüzden oluyor dedi. Bakalım ne diyecek doktor. Tabi mamalar elimde patladı şimdilik.
Benim oglumda temiz bezi hiç sevmezBenim de tek korkum dışarda ağlarsa eve uzak olduğum bi mesafede. Böyle herşeye müdahale eden insan tipleri vardır ya. Beni küçük görüp akıl vermeye kalkarsa diye korkuyorum. Bu kadar küçük bebek dışarı çıkar mı ya da karnı aç onun gazı var onun deyip beni darlarlar mı acaba. Bi De kızım altına kaka yaptığı zaman tahammülü yok hiç hemen temizlensin istiyo yoksa ağlıyo. Dışarda yaparsa ben nerde temizlerim onu düşüncesi var. Ama yine de çıkcam
Bir kez Endülüs AVM ye gittik bomboş oluyor orası. Hep uyudu oğlum çok durmadık tabi. Hemen eve gelmiştik. Yine gidesim var ya da dışarı yürüyüş yapmak istiyorum ama bizim evin etrafında güzel bir yürüyüş yolu yok. Arabamızı satmasaydık yine Endülüs e giderdim kesin.Benim de tek korkum dışarda ağlarsa eve uzak olduğum bi mesafede. Böyle herşeye müdahale eden insan tipleri vardır ya. Beni küçük görüp akıl vermeye kalkarsa diye korkuyorum. Bu kadar küçük bebek dışarı çıkar mı ya da karnı aç onun gazı var onun deyip beni darlarlar mı acaba. Bi De kızım altına kaka yaptığı zaman tahammülü yok hiç hemen temizlensin istiyo yoksa ağlıyo. Dışarda yaparsa ben nerde temizlerim onu düşüncesi var. Ama yine de çıkcam
Endülüspark gerçekten çok sakin temiz korupark çok kalabalıkBir kez Endülüs AVM ye gittik bomboş oluyor orası. Hep uyudu oğlum çok durmadık tabi. Hemen eve gelmiştik. Yine gidesim var ya da dışarı yürüyüş yapmak istiyorum ama bizim evin etrafında güzel bir yürüyüş yolu yok. Arabamızı satmasaydık yine Endülüs e giderdim kesin.
Benimki de öyle altını tek bi bezle değiştirip çıktığım sayılıdır :)) en az 3 bez kirletiyoruz. Tam cırtları kapatıyorum yine yapıyor :)) ama sıkıyosa öyle pis bağla ortalığı ayağa kaldırır :))Benim oglumda temiz bezi hiç sevmez
Bezini değiştiriyorum temiz bezi baglıyorum pijamasını giyindirmeden tekrar yapıyo hatta değiştirirken yaptıgı bile oluyo hiçde aglamıyo oglum altı pis kakalı mutlu
Bir de dut kurusu canim unutmusum yazmayi. Bi kac gun duzenli kullan faydasini goruceksinİncir ve çubuk tarçın yok canım yarın aldırayım eşime deneyeyim
Aynen canım AVM deki kişileri sayabiliyorum resmen. Koru park berbat. Havalar güzellesin parklara gideriz İnşallah :)Endülüspark gerçekten çok sakin temiz korupark çok kalabalık
Ben de bakayım hemen :)Kızlar bu arada kim yazdı hatırlamıyorum ama çok sağolsun, benim oğlum fön sesinde durmuyordu ama Buzuki Orhan Kolik te durdu. Normalde tuvalete gideceğim fön sesi açardım yine de ağlamaya başlardı ama o müzikte duruyor biraz .
Evet faydalandım çokça.. birlikte pratik de yaptık.. 300 normalde biz 200 ödedikEmzirme danışmanını yararlı buldun mu canım . Bi De ne kadar ödedin
Evet bana dönük yan çevirip kafasını göğsüme yasliyor. Çok aktif bi zamanindaysa benimki de bazen ittiriyor kendini içinde ama biraz hareket edince mayisip uyuyor hemen. Giyince bı kaç dk sağa sola sallanarak sakinleştirmeye calissan belki işe yararBenimki slingde durmuyor ya. Ben mi beceremiyorum. Yüzü hep sana dönük olarak mı kullanıyorsun?
Ben sormuştum cnm saolasın ama İstanbul dayım. Çok güzellermişş. 2 lirada çok iyiymiş yaKızlar tayt soran arkadaşım bursadansa bunları Cumartesi pazarından aldım 2 tl tanesi
Deneyeceğim hemenEvet bana dönük yan çevirip kafasını göğsüme yasliyor. Çok aktif bi zamanindaysa benimki de bazen ittiriyor kendini içinde ama biraz hareket edince mayisip uyuyor hemen. Giyince bı kaç dk sağa sola sallanarak sakinleştirmeye calissan belki işe yarar
Keşke ben de bu kadar yaratıcı olabilsemKIzlar ben bu konseptlerde her ay fotoğrafını çekicem kızımın ve kaç aylıksa kumaşla o rakamı yazıcam sizinle paylaşmak istedim yapmak isteyen olursa diye
Demi ne güzel şeyler üretiyo insanlar.Keşke ben de bu kadar yaratıcı olabilsem
Canımm allah yardımcınız olsun rabbim şifalar versin onlara gelmesin bize gelsinKızlar bebeğim kötüye gitti durumu geldik acile yavrumu delik deşik ettiler kan aldılar ve yatışı yapıldı solunum sıkıntı oluyordu zatürre bsşlanğıcı olabilir denip antibiyotik serum takıldı lütfen dua edin yavruma sağ Salim çıkalım burdan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?