2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah yardimciniz olsun sifa versin

Aminnn cnm sanırım bi 2 3 gün burdayız
Geçmiş olsun canım sakin dertlenme zamanında goturmussun neyseki benim oğlumda bronsiolit olmuştu ciğerleri dolmuştu 10gün kuvezde yenidoğan yoğun bakımda kaldı sen hic değilse yavrunun yanindasin inşallah minik meleğin hemen toparlar dualarimdasiniz

Kizlar bogazim sismis agriyor gargara kullanilir mi acaba galiba grip olucam.
Canım dün benim de öyleydi ödüm koptu hasta olucam diye. Yarım limon bir çay kaşığı toz zencefil bal üzerine sıcak su ılınınca içtim. Sonra da tülbentle boğazımı sarıp yattım uyandığımda geçmişti tavsiye ederim

Ben demiştim canım işe yaradığına sevindim

canım benim rabbim acil şifalar versin

Kizlar bogazim sismis agriyor gargara kullanilir mi acaba galiba grip olucam.
bende geçen hafta buraya yazmıştım çok kötü boğazım ağrıyor napıcam diye kimse bişey yazmadı bende bir kaseye bir limon sıktım içine taze zencefil rendeledim bal koydum geldim gittim yedim bide bir bardağa sirkeli su yaptım gargara yaptım akşama kadar gecede limon içtim bazen içemedim limonlada gargara yaptım sabaha azalmıştı diğer gün hepten geçti

Peki canım katı kaka mi geliyor ?
Benim oğlum da bugün 3.gün oluyor hala yapamadı ve gazi kaka kokuyor gazını da çok rahat yapamıyor

Peki canım katı kaka mi geliyor ?
Benim oğlum da bugün 3.gün oluyor hala yapamadı ve gazi kaka kokuyor gazını da çok rahat yapamıyor

Yok kabızlık yok acayip cıvık şekilde geliyor. Bizimki de 3 gün yapmayınca kaka gibi kokuyor gazı aa yaptı diyoruz açıyorum boş. Önce fitil kullanıyordum çocum doktoru fitile alıştırma dedi masaj yap zeytünyagıyla uyar dedi şimdi öyle yapmaya başladık bu zamanlq düzelecek dedi inşallah düzelir nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum

Benim ki 3 güne yapıyor.. doktor normal diyor ama bence asıl o gaz rahatsız ediyor

Bende akşam kulak çöpüyle yaptırdım kabız çıkmıyor evet sarı su şeklinde kıvamlı ben anlamıyorum kabız değil okadar gaz çıkarırken ıkınıyor gazını çıkarıyor o cıvık kaka niye gazla çıkmıyor

Kızlar dün ilk defa eşimle beraber yıkadık kızımı. Hasta olacak diye çok panikledim. Neyse iyice giydirip uyuttum üzerini sıkıca örttüm. Bende uyudum. Gece rüyamda bi kadın, bebek bakımıyla ilgili bişeyler söyledi, "çocuğunu çok örttün sıcak oldu çabuk onu aç, emzir çabuk kalk" falan dedi. Hemen kalktım baktım bizim kız uyuyor. Kadın öyle dedi emzirmem lazım falan dedim.uyandırmadım ama yaklaşık yarım saat bi saat bekledim başında uyanacak diye. Gerçek gibi bekledim. Eşim kalktı noldu dwdi. Anlattım, besmele çek gel uyu dedi. O zaman dank etti. Mal mıyım bn dedim. Neyse yattım bi daha. Bu sefer de kızımın yanından çekilin faln diye bağırmışım eşim yine kaldırdı. Hep böyle böyle sabahı ettim. Siz böyle bişey görüyo musunuz rüyalarınızda. Sabaha kadar sayıklamışım. Sırılsıklam kalktım hep. Uyumaya korkjyorum şimdi

Fitilden daha iyi oluyor dmi ugraşıyoruz ama dogal olarak en azından bendd anlamıyorum gazla birlikte neden yapamıyor

Kızlar mastit olanınız vardı değil mi? Belirtileri nelerdi ve ne yaptınız
Canım göğüs sert oluyo başta sonra kızarıyo ve ağrılı oluyor ayrş yapıyor. Ben sıcak su torbası koyarak ve sağıp mmasaj yaparak geçirdim. İlerlerse antibiyotik kullanılıyor.

Canım göğüs sert oluyo başta sonra kızarıyo ve ağrılı oluyor ayrş yapıyor. Ben sıcak su torbası koyarak ve sağıp mmasaj yaparak geçirdim. İlerlerse antibiyotik kullanılıyor.
Canım bende ateş yok ama ağrım çok. Emzirirkn çığlık atıyorum, kolum değince bağırıyorum. Şişiyo. Sağınca biberonun dibi kadar çıkıyo. İlk başlarda vardı masajla, sıcak havluyla sağarak geçirdim ama yine başladı. Bu sefer ağrısı daha da çok.

Günde 5 damla ama su falan vermiyoruz doktor demedi öyle birşey .

Kızlar mastit olanınız vardı değil mi? Belirtileri nelerdi ve ne yaptınız
Ben oldum canım memem taş gibiydi koltuk altıma agrısı atıyodu memem kızarmıştı kolum degince bile agrıyodu dik duramıyordum ve ateşim 39 40 çıkıyodu gögsümün içinde sertlikler vardı sagınca az süt geliyodu ama gögsüme bakınca sagsak 1 litre çıkcak gibi görünüyodu uçlarından kan iltihap süzülüyodu acile gittim hemen serum taktılar ve antibiyotik verdiler krem verdilee uçarı içinde..
İçtim antibiyotigi çok şükür geçti atlattım ama doktor sürekli sag dolu kalmasın dedi masaj yaparak sagdım sıcak duş aldım şimdi iyim şükür iki gögsümden de emzirebiliyorum

Bendede oluyo canim merak etme bendede deprem oluyo cocugunu kurtar, boguluyo falan gibi gördüm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…