- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.981
Allah yardimciniz olsun sifa versinKızlar bebeğim kötüye gitti durumu geldik acile yavrumu delik deşik ettiler kan aldılar ve yatışı yapıldı solunum sıkıntı oluyordu zatürre bsşlanğıcı olabilir denip antibiyotik serum takıldı lütfen dua edin yavruma sağ Salim çıkalım burdan diye
Geçmiş olsun canım sakin dertlenme zamanında goturmussun neyseki benim oğlumda bronsiolit olmuştu ciğerleri dolmuştu 10gün kuvezde yenidoğan yoğun bakımda kaldı sen hic değilse yavrunun yanindasin inşallah minik meleğin hemen toparlar dualarimdasinizAminnn cnm sanırım bi 2 3 gün burdayız
Canım dün benim de öyleydi ödüm koptu hasta olucam diye. Yarım limon bir çay kaşığı toz zencefil bal üzerine sıcak su ılınınca içtim. Sonra da tülbentle boğazımı sarıp yattım uyandığımda geçmişti tavsiye ederimKizlar bogazim sismis agriyor gargara kullanilir mi acaba galiba grip olucam.
Ben demiştim canım işe yaradığına sevindimKızlar bu arada kim yazdı hatırlamıyorum ama çok sağolsun, benim oğlum fön sesinde durmuyordu ama Buzuki Orhan Kolik te durdu. Normalde tuvalete gideceğim fön sesi açardım yine de ağlamaya başlardı ama o müzikte duruyor biraz .
canım benim rabbim acil şifalar versinKızlar bebeğim kötüye gitti durumu geldik acile yavrumu delik deşik ettiler kan aldılar ve yatışı yapıldı solunum sıkıntı oluyordu zatürre bsşlanğıcı olabilir denip antibiyotik serum takıldı lütfen dua edin yavruma sağ Salim çıkalım burdan diye
bende geçen hafta buraya yazmıştım çok kötü boğazım ağrıyor napıcam diye kimse bişey yazmadı bende bir kaseye bir limon sıktım içine taze zencefil rendeledim bal koydum geldim gittim yedim bide bir bardağa sirkeli su yaptım gargara yaptım akşama kadar gecede limon içtim bazen içemedim limonlada gargara yaptım sabaha azalmıştı diğer gün hepten geçtiKizlar bogazim sismis agriyor gargara kullanilir mi acaba galiba grip olucam.
Peki canım katı kaka mi geliyor ?Kulak çöpünü yaga batırıp poposunun ucuna sokup çıkartıyırum biraz çekip masaj yapıyorum sonra tekrar sokup çıkartıyorum biraz bekletiyorum ıkınıyor zaten o çöpü çıkarmak için sonra kaka geliyor peşine
Peki canım katı kaka mi geliyor ?
Benim oğlum da bugün 3.gün oluyor hala yapamadı ve gazi kaka kokuyorgazını da çok rahat yapamıyor
Kızlar oglumun kakası bayadır yeşil renge döndü kaynanam kulagı agrıyo diye sancısı var o yuzden kakası yeşil diyo dogru mu sancısı var diyemi kakası yeşile döndü
Yani nadir kullandım ama memnunum benMemnun musun peki nasıl
Benim ki 3 güne yapıyor.. doktor normal diyor ama bence asıl o gaz rahatsız ediyorKulak çöpünü yaga batırıp poposunun ucuna sokup çıkartıyırum biraz çekip masaj yapıyorum sonra tekrar sokup çıkartıyorum biraz bekletiyorum ıkınıyor zaten o çöpü çıkarmak için sonra kaka geliyor peşine
Bende akşam kulak çöpüyle yaptırdım kabız çıkmıyor evet sarı su şeklinde kıvamlı ben anlamıyorum kabız değil okadar gaz çıkarırken ıkınıyor gazını çıkarıyor o cıvık kaka niye gazla çıkmıyorYok kabızlık yok acayip cıvık şekilde geliyor. Bizimki de 3 gün yapmayınca kaka gibi kokuyor gazı aa yaptı diyoruz açıyorum boş. Önce fitil kullanıyordum çocum doktoru fitile alıştırma dedi masaj yap zeytünyagıyla uyar dedi şimdi öyle yapmaya başladık bu zamanlq düzelecek dedi inşallah düzelir nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum
Benim ki 3 güne yapıyor.. doktor normal diyor ama bence asıl o gaz rahatsız ediyor
Bende akşam kulak çöpüyle yaptırdım kabız çıkmıyor evet sarı su şeklinde kıvamlı ben anlamıyorum kabız değil okadar gaz çıkarırken ıkınıyor gazını çıkarıyor o cıvık kaka niye gazla çıkmıyor
Canım göğüs sert oluyo başta sonra kızarıyo ve ağrılı oluyor ayrş yapıyor. Ben sıcak su torbası koyarak ve sağıp mmasaj yaparak geçirdim. İlerlerse antibiyotik kullanılıyor.Kızlar mastit olanınız vardı değil mi? Belirtileri nelerdi ve ne yaptınız
Canım bende ateş yok ama ağrım çok. Emzirirkn çığlık atıyorum, kolum değince bağırıyorum. Şişiyo. Sağınca biberonun dibi kadar çıkıyo. İlk başlarda vardı masajla, sıcak havluyla sağarak geçirdim ama yine başladı. Bu sefer ağrısı daha da çok.Canım göğüs sert oluyo başta sonra kızarıyo ve ağrılı oluyor ayrş yapıyor. Ben sıcak su torbası koyarak ve sağıp mmasaj yaparak geçirdim. İlerlerse antibiyotik kullanılıyor.
Günde 5 damla ama su falan vermiyoruz doktor demedi öyle birşey .Gaz için biogaia damlayı öneren arkadaşlar allah sizden razı olsun oglum gaz çıkardı maşallah bayadır uyuyo bende rahatladım biraz oglumu iiy görünce
Peki siz nasıl veriyosunuz damlayı eczacı suyla beraber çay kaşıgına 5 damla demiş
Ben oldum canım memem taş gibiydi koltuk altıma agrısı atıyodu memem kızarmıştı kolum degince bile agrıyodu dik duramıyordum ve ateşim 39 40 çıkıyodu gögsümün içinde sertlikler vardı sagınca az süt geliyodu ama gögsüme bakınca sagsak 1 litre çıkcak gibi görünüyodu uçlarından kan iltihap süzülüyodu acile gittim hemen serum taktılar ve antibiyotik verdiler krem verdilee uçarı içinde..Kızlar mastit olanınız vardı değil mi? Belirtileri nelerdi ve ne yaptınız
Bendede oluyo canim merak etme bendede deprem oluyo cocugunu kurtar, boguluyo falan gibi gördüm hepKızlar dün ilk defa eşimle beraber yıkadık kızımı. Hasta olacak diye çok panikledim. Neyse iyice giydirip uyuttum üzerini sıkıca örttüm. Bende uyudum. Gece rüyamda bi kadın, bebek bakımıyla ilgili bişeyler söyledi, "çocuğunu çok örttün sıcak oldu çabuk onu aç, emzir çabuk kalk" falan dedi. Hemen kalktım baktım bizim kız uyuyor. Kadın öyle dedi emzirmem lazım falan dedim.uyandırmadım ama yaklaşık yarım saat bi saat bekledim başında uyanacak diye. Gerçek gibi bekledim. Eşim kalktı noldu dwdi. Anlattım, besmele çek gel uyu dedi. O zaman dank etti. Mal mıyım bn dedim. Neyse yattım bi daha. Bu sefer de kızımın yanından çekilin faln diye bağırmışım eşim yine kaldırdı. Hep böyle böyle sabahı ettim. Siz böyle bişey görüyo musunuz rüyalarınızda. Sabaha kadar sayıklamışım. Sırılsıklam kalktım hep. Uyumaya korkjyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?