- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.021
Canım bende ateş yok ama ağrım çok. Emzirirkn çığlık atıyorum, kolum değince bağırıyorum. Şişiyo. Sağınca biberonun dibi kadar çıkıyo. İlk başlarda vardı masajla, sıcak havluyla sağarak geçirdim ama yine başladı. Bu sefer ağrısı daha da çok.
Aaa canım dünden beri ben birden üşüyüveriyodum kat kat giyiniyodum, eşim ateşn var dedi. Bende hasta oldum sanırım diyodum ondanmıymış kii? Önce bende humanayı çok içmiştim o zaman olmuştu. Şimdi daha kötü ama. Doktora gitmeli miyimSürekli havlu ısıtıp koy, benim bir ara ütü hep fişteydi ısıtıp ısıtıp koyuyordum. Mastit e süt sitmasi da derler üşüme gelir birden memeler ağrır kızarır iki kere falan geçirdim. O kadar sut arttirma yöntemleri sadece mastit geçirmeme sebep oldu süt yine yetmedi ya ben ona yanıyorum.
Bence çok korkmuşsun hasta olur mu yıkadım mı oldu mu falan diye onun etkisidir kalbini içini ferah tut canım yaptığın herşeyinde doğru olduğuna inanKızlar dün ilk defa eşimle beraber yıkadık kızımı. Hasta olacak diye çok panikledim. Neyse iyice giydirip uyuttum üzerini sıkıca örttüm. Bende uyudum. Gece rüyamda bi kadın, bebek bakımıyla ilgili bişeyler söyledi, "çocuğunu çok örttün sıcak oldu çabuk onu aç, emzir çabuk kalk" falan dedi. Hemen kalktım baktım bizim kız uyuyor. Kadın öyle dedi emzirmem lazım falan dedim.uyandırmadım ama yaklaşık yarım saat bi saat bekledim başında uyanacak diye. Gerçek gibi bekledim. Eşim kalktı noldu dwdi. Anlattım, besmele çek gel uyu dedi. O zaman dank etti. Mal mıyım bn dedim. Neyse yattım bi daha. Bu sefer de kızımın yanından çekilin faln diye bağırmışım eşim yine kaldırdı. Hep böyle böyle sabahı ettim. Siz böyle bişey görüyo musunuz rüyalarınızda. Sabaha kadar sayıklamışım. Sırılsıklam kalktım hep. Uyumaya korkjyorum şimdi
Bağırsaklar için zararı var yazıyor birkaç yerde ama aşırı kullanımda olabilir .Neden zararlı dediler acaba. Ben hergün içiyorum. Hatta doğumdan sonra ilk hafta günde iki fincan içtim
Evet canım bayağı korktum. Gündüz yıkamıştık, gece geç saate kadar başında bekledim. haklısın. Tecrübesiz olunca zor oluyoBence çok korkmuşsun hasta olur mu yıkadım mı oldu mu falan diye onun etkisidir kalbini içini ferah tut canım yaptığın herşeyinde doğru olduğuna inan
Aynı aç olduğu halde emmemek için ağlıyor hoplatarak falan emziriyorum en fazla 30 saniye emiyor anlamadım gittiKizlar kızım meme reddi yapiyor galiba, huzursuzsa kesinlikle emmek istemiyor memede sakinlesen çocuk memede agliyor. Ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor. Zaman zaman doğduğundan beri yapardı böyle ama bir kac gündür abartti. Gece bile böyle yapiyor. Böyle durum yaşayan var mi nasil aşacaz bu durumu?
40 çıkınca gecer canim merak etme :)32 günlüğüz canım. Çıkmadı. Gebeyken de çok korktuydum bn. Ondan da uyuyamıyorum. 40 ım çıksa iyiydi
Biz erken doğum olunca prematüre beden kıyafetlerle başlamıştık. Sonra yenidoğana geçtik. Şimdi yenidoğan tulumların bacak kısmı kasmaya başladı 3 aylık bedene geçtik. 2 aylık ve 4 kilo kızım şuan. Sizinki kaç kilo canm?Kızlar kıyafet alırken beden ne alıyorsunuz. kalıplar çok mu küçük anlamadım. Bir buçuk aylık kızım 6 aylık kıyafetler tam oluyor. Sizin bebişer ne kadarlık ve kaç aylık giyiyorlar
4900 bizimki. Ama büyük almak en mantıklısı okuduğum yorumlarda onu gösteriyor bebeğin hareketleri serbest olması açısından. Ben 6-9 a devam anlaşılan :)Biz erken doğum olunca prematüre beden kıyafetlerle başlamıştık. Sonra yenidoğana geçtik. Şimdi yenidoğan tulumların bacak kısmı kasmaya başladı 3 aylık bedene geçtik. 2 aylık ve 4 kilo kızım şuan. Sizinki kaç kilo canm?
Bizde 3-6 ay aldiklarim su an tam oluyor haftaya muhtemelen 6-9a geceriz gibi4900 bizimki. Ama büyük almak en mantıklısı okuduğum yorumlarda onu gösteriyor bebeğin hareketleri serbest olması açısından. Ben 6-9 a devam anlaşılan :)
Canım bizimkide arada yapıyo. İki gündür daha sık. Uykusu olup uyuyamadığı zaman yada tuvaleti, gazı varken yapıyo. Bn iyice sakinleştirip, ihtiyaçlarını giderip öyle veriyorum. Genelde ikindi oluyoKizlar kızım meme reddi yapiyor galiba, huzursuzsa kesinlikle emmek istemiyor memede sakinlesen çocuk memede agliyor. Ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor. Zaman zaman doğduğundan beri yapardı böyle ama bir kac gündür abartti. Gece bile böyle yapiyor. Böyle durum yaşayan var mi nasil aşacaz bu durumu?
İnşallah canım yaa40 çıkınca gecer canim merak etme :)
Bu haftalar atak haftasi olabilir mi acaba bendede bugün aynı durum var ya da bi yeri agrıyo bilemiyorumki kucakta sakin emmeye gelince emiyo ama aglaya aglaya sonrada çok kusuyo üşüttü galiba ondan benimkiKizlar kızım meme reddi yapiyor galiba, huzursuzsa kesinlikle emmek istemiyor memede sakinlesen çocuk memede agliyor. Ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor. Zaman zaman doğduğundan beri yapardı böyle ama bir kac gündür abartti. Gece bile böyle yapiyor. Böyle durum yaşayan var mi nasil aşacaz bu durumu?
Canım bizimkide arada yapıyo. İki gündür daha sık. Uykusu olup uyuyamadığı zaman yada tuvaleti, gazı varken yapıyo. Bn iyice sakinleştirip, ihtiyaçlarını giderip öyle veriyorum. Genelde ikindi oluyo
Aynn kuzuum. Bugün aynıyız. Sabah 8 gibi kalktı. 5 dk uyuyup uyanıyo. Süt üretemiyo göğsüm bugün oynayıp duruyoAynen bugün hic uyuyamadi uykusu olup da uyuyamadigi zaman yapiyor zaten hep öyle benim kizim uyku sorunu var hep dolayısı ile memeyi hep reddetmis oluyor. Uyutsan uyumaz aç aç, emmeden nasil olacak ki bittim bugün her yerim tutuldu göğüs uçlarım yara oldu yine cekistirmesinden
Ay kıyamam ya. Hamileyken sürekli doğurduğumu görürdüm ama Doğum yaptığımdan beri hiç görmedim. Kolay değil demi yıkamak:)Kızlar dün ilk defa eşimle beraber yıkadık kızımı. Hasta olacak diye çok panikledim. Neyse iyice giydirip uyuttum üzerini sıkıca örttüm. Bende uyudum. Gece rüyamda bi kadın, bebek bakımıyla ilgili bişeyler söyledi, "çocuğunu çok örttün sıcak oldu çabuk onu aç, emzir çabuk kalk" falan dedi. Hemen kalktım baktım bizim kız uyuyor. Kadın öyle dedi emzirmem lazım falan dedim.uyandırmadım ama yaklaşık yarım saat bi saat bekledim başında uyanacak diye. Gerçek gibi bekledim. Eşim kalktı noldu dwdi. Anlattım, besmele çek gel uyu dedi. O zaman dank etti. Mal mıyım bn dedim. Neyse yattım bi daha. Bu sefer de kızımın yanından çekilin faln diye bağırmışım eşim yine kaldırdı. Hep böyle böyle sabahı ettim. Siz böyle bişey görüyo musunuz rüyalarınızda. Sabaha kadar sayıklamışım. Sırılsıklam kalktım hep. Uyumaya korkjyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?