2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Sürekli havlu ısıtıp koy, benim bir ara ütü hep fişteydi ısıtıp ısıtıp koyuyordum. Mastit e süt sitmasi da derler üşüme gelir birden memeler ağrır kızarır iki kere falan geçirdim. O kadar sut arttirma yöntemleri sadece mastit geçirmeme sebep oldu süt yine yetmedi ya ben ona yanıyorum.

Aaa canım dünden beri ben birden üşüyüveriyodum kat kat giyiniyodum, eşim ateşn var dedi. Bende hasta oldum sanırım diyodum ondanmıymış kii? Önce bende humanayı çok içmiştim o zaman olmuştu. Şimdi daha kötü ama. Doktora gitmeli miyim

Bence çok korkmuşsun hasta olur mu yıkadım mı oldu mu falan diye onun etkisidir kalbini içini ferah tut canım yaptığın herşeyinde doğru olduğuna inan

Bence çok korkmuşsun hasta olur mu yıkadım mı oldu mu falan diye onun etkisidir kalbini içini ferah tut canım yaptığın herşeyinde doğru olduğuna inan
Evet canım bayağı korktum. Gündüz yıkamıştık, gece geç saate kadar başında bekledim. haklısın. Tecrübesiz olunca zor oluyo

Kizlar kızım meme reddi yapiyor galiba, huzursuzsa kesinlikle emmek istemiyor memede sakinlesen çocuk memede agliyor. Ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor. Zaman zaman doğduğundan beri yapardı böyle ama bir kac gündür abartti. Gece bile böyle yapiyor. Böyle durum yaşayan var mi nasil aşacaz bu durumu?

Aynı aç olduğu halde emmemek için ağlıyor hoplatarak falan emziriyorum en fazla 30 saniye emiyor anlamadım gitti

Kızlar kıyafet alırken beden ne alıyorsunuz. kalıplar çok mu küçük anlamadım. Bir buçuk aylık kızım 6 aylık kıyafetler tam oluyor. Sizin bebişer ne kadarlık ve kaç aylık giyiyorlar
Biz erken doğum olunca prematüre beden kıyafetlerle başlamıştık. Sonra yenidoğana geçtik. Şimdi yenidoğan tulumların bacak kısmı kasmaya başladı 3 aylık bedene geçtik. 2 aylık ve 4 kilo kızım şuan. Sizinki kaç kilo canm?

Kizlar bebegimin bingildagini elledigimde çökuk gibi hissediyorum baya cukurlasmis gibi.onceleri daha sertti sanki.Normal mi acaba.

4900 bizimki. Ama büyük almak en mantıklısı okuduğum yorumlarda onu gösteriyor bebeğin hareketleri serbest olması açısından. Ben 6-9 a devam anlaşılan :)

4900 bizimki. Ama büyük almak en mantıklısı okuduğum yorumlarda onu gösteriyor bebeğin hareketleri serbest olması açısından. Ben 6-9 a devam anlaşılan :)
Bizde 3-6 ay aldiklarim su an tam oluyor haftaya muhtemelen 6-9a geceriz gibi

Reactions: 114
Canım bizimkide arada yapıyo. İki gündür daha sık. Uykusu olup uyuyamadığı zaman yada tuvaleti, gazı varken yapıyo. Bn iyice sakinleştirip, ihtiyaçlarını giderip öyle veriyorum. Genelde ikindi oluyo

Bu haftalar atak haftasi olabilir mi acaba bendede bugün aynı durum var ya da bi yeri agrıyo bilemiyorumki kucakta sakin emmeye gelince emiyo ama aglaya aglaya sonrada çok kusuyo üşüttü galiba ondan benimki

Canım bizimkide arada yapıyo. İki gündür daha sık. Uykusu olup uyuyamadığı zaman yada tuvaleti, gazı varken yapıyo. Bn iyice sakinleştirip, ihtiyaçlarını giderip öyle veriyorum. Genelde ikindi oluyo

Aynen bugün hic uyuyamadi uykusu olup da uyuyamadigi zaman yapiyor zaten hep öyle benim kizim uyku sorunu var hep dolayısı ile memeyi hep reddetmis oluyor. Uyutsan uyumaz aç aç, emmeden nasil olacak ki bittim bugün her yerim tutuldu göğüs uçlarım yara oldu yine cekistirmesinden

Aynn kuzuum. Bugün aynıyız. Sabah 8 gibi kalktı. 5 dk uyuyup uyanıyo. Süt üretemiyo göğsüm bugün oynayıp duruyo

Ay kıyamam ya. Hamileyken sürekli doğurduğumu görürdüm ama Doğum yaptığımdan beri hiç görmedim. Kolay değil demi yıkamak:)

Benimki de bugün gündüz 3 saat uyudu. Yıkamıştık mayıştı herhalde ama gece yıkayınca bu kadar uyumuyor. Ha uyandı ha uyanacak derken 3 saat geçmiş, gece uyymayacak belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…