- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.001
Neden zararlı dediler acaba. Ben hergün içiyorum. Hatta doğumdan sonra ilk hafta günde iki fincan içtimKızlar sütüm çok değil benim süt olsun diye ilk kez rezene aldım bugün demledim ablamlar da hep içmişti ama şimdi bana içme çok zararlı diyorlarben en azından günde bir bardak içeyim diyorum.
Ama öyle dediler diye içim rahat değil şimdi de
Seninkisi bayağı zor geçmiş kuzum geçmiş olsun. Bende doktora gitsem mi diye düşünüyorum. Şiş ama süt az geliyo. Çok ateşimde yok ama ağrısına dayanamıyorum. Çok zormuş. Tam geçti dediydim yine başladı. Bebeğim emerken ağlıyorum, kolum değince dayanamıyorum. Emin de değilim mastit olduğuna, akıntı ateş olmadığından. Bi de canım mastitken emzirdin mi o göğsünü yoksa sadece sağdın mıBen oldum canım memem taş gibiydi koltuk altıma agrısı atıyodu memem kızarmıştı kolum degince bile agrıyodu dik duramıyordum ve ateşim 39 40 çıkıyodu gögsümün içinde sertlikler vardı sagınca az süt geliyodu ama gögsüme bakınca sagsak 1 litre çıkcak gibi görünüyodu uçlarından kan iltihap süzülüyodu acile gittim hemen serum taktılar ve antibiyotik verdiler krem verdilee uçarı içinde..
İçtim antibiyotigi çok şükür geçti atlattım ama doktor sürekli sag dolu kalmasın dedi masaj yaparak sagdım sıcak duş aldım şimdi iyim şükür iki gögsümden de emzirebiliyorum
Maşallah güzelliğeTeyzeler bir maşallahınızı alırızBugün mevlid okuttuk kızıma. Baya kalabalıktı ev. En son 35’i saydım sonra saymayı bıraktım:) çok yoruldum. Neyse ki annem ve kv pek iş yaptırmadılar bana. Bunu da atlattık hayırlısıyla.
Sadece sagdım canım sagarken bile ellerimi ısırarak aglayark sagdım çok kötüydüm biberon verdim hep ama geçti şükür rabbim sanada şifa versin yardımcın olsun inşallah çok zorSeninkisi bayağı zor geçmiş kuzum geçmiş olsun. Bende doktora gitsem mi diye düşünüyorum. Şiş ama süt az geliyo. Çok ateşimde yok ama ağrısına dayanamıyorum. Çok zormuş. Tam geçti dediydim yine başladı. Bebeğim emerken ağlıyorum, kolum değince dayanamıyorum. Emin de değilim mastit olduğuna, akıntı ateş olmadığından. Bi de canım mastitken emzirdin mi o göğsünü yoksa sadece sağdın mı
İlk defa dün üstüste görünce korktum canımBendede oluyo canim merak etme bendede deprem oluyo cocugunu kurtar, boguluyo falan gibi gördüm hep
Uyu uyu bisey olmuyo 40 çiktımi benim ozellikle 35-40 arasi çok olduİlk defa dün üstüste görünce korktum canımuyuyamadım hala uyuyamıyorum.
Çok sağol canım, aynn öyle. Amin inşallahSadece sagdım canım sagarken bile ellerimi ısırarak aglayark sagdım çok kötüydüm biberon verdim hep ama geçti şükür rabbim sanada şifa versin yardımcın olsun inşallah çok zor
32 günlüğüz canım. Çıkmadı. Gebeyken de çok korktuydum bn. Ondan da uyuyamıyorum. 40 ım çıksa iyiydiUyu uyu bisey olmuyo 40 çiktımi benim ozellikle 35-40 arasi çok oldu
Tmm cnm sagol deneyimCanım dün benim de öyleydi ödüm koptu hasta olucam diye. Yarım limon bir çay kaşığı toz zencefil bal üzerine sıcak su ılınınca içtim. Sonra da tülbentle boğazımı sarıp yattım uyandığımda geçmişti tavsiye ederim
Cok sagol cnm insanin basina gelmeyince yardimci olamiyor iste bende yapicamcanım benim rabbim acil şifalar versin
bende geçen hafta buraya yazmıştım çok kötü boğazım ağrıyor napıcam diye kimse bişey yazmadı bende bir kaseye bir limon sıktım içine taze zencefil rendeledim bal koydum geldim gittim yedim bide bir bardağa sirkeli su yaptım gargara yaptım akşama kadar gecede limon içtim bazen içemedim limonlada gargara yaptım sabaha azalmıştı diğer gün hepten geçti
Canım biz hamileyken almıştık bayağı. 3 aylık olanlar bile küçük gelmeye başlıyo. Bende kaç gündür sipariş vericem, neye göre versem bilemiyorum. Şu an 56 cmliklerden giyiyoruz biz. Kalıpları herkes küçük diyo yorumlarda. Bende 3-6 ay mı alsam diyorum. 32 günlüğüzKızlar kıyafet alırken beden ne alıyorsunuz. kalıplar çok mu küçük anlamadım. Bir buçuk aylık kızım 6 aylık kıyafetler tam oluyor. Sizin bebişer ne kadarlık ve kaç aylık giyiyorlar
Canım senin bebek normal kıyafetler anormal 55 günlük kızım 6-9 ay giyiyor oğlumda öyleydi kızım 3-6 ay tuluma zor sığıyor bezinin olduğu kısmıda çıt çıt kapanmıyor çok komikKızlar kıyafet alırken beden ne alıyorsunuz. kalıplar çok mu küçük anlamadım. Bir buçuk aylık kızım 6 aylık kıyafetler tam oluyor. Sizin bebişer ne kadarlık ve kaç aylık giyiyorlar
Kesinlikle 3-6 ay al canım çünkü bebek sürekli hareket ediyor dar ve ya boyuntam olunca rahat olmuyor. Bizim bazı kıyafetlerimiz 9 aylık başta alırken çok büyük falan dedim ama en çok onlarda rahat :)) özellikle alt bişeyler alırken bir tık büyük alıyorumCanım biz hamileyken almıştık bayağı. 3 aylık olanlar bile küçük gelmeye başlıyo. Bende kaç gündür sipariş vericem, neye göre versem bilemiyorum. Şu an 56 cmliklerden giyiyoruz biz. Kalıpları herkes küçük diyo yorumlarda. Bende 3-6 ay mı alsam diyorum. 32 günlüğüz
Korkutmuslar cnm ilk dogum yaptigim 2 gun benimde kotuydu ruyalarim simdi gecti normal lohusalikta oluyor yalniz yatma kuran koy basucunaKızlar dün ilk defa eşimle beraber yıkadık kızımı. Hasta olacak diye çok panikledim. Neyse iyice giydirip uyuttum üzerini sıkıca örttüm. Bende uyudum. Gece rüyamda bi kadın, bebek bakımıyla ilgili bişeyler söyledi, "çocuğunu çok örttün sıcak oldu çabuk onu aç, emzir çabuk kalk" falan dedi. Hemen kalktım baktım bizim kız uyuyor. Kadın öyle dedi emzirmem lazım falan dedim.uyandırmadım ama yaklaşık yarım saat bi saat bekledim başında uyanacak diye. Gerçek gibi bekledim. Eşim kalktı noldu dwdi. Anlattım, besmele çek gel uyu dedi. O zaman dank etti. Mal mıyım bn dedim. Neyse yattım bi daha. Bu sefer de kızımın yanından çekilin faln diye bağırmışım eşim yine kaldırdı. Hep böyle böyle sabahı ettim. Siz böyle bişey görüyo musunuz rüyalarınızda. Sabaha kadar sayıklamışım. Sırılsıklam kalktım hep. Uyumaya korkjyorum şimdi
Aynen canım bezi hesaplamadan yapıyorlar sanırım. Neyse sevindim. Çünkü bakıyorum boy kilosu hep ortalamayla aynı. Demekki kıyafetler anormal dediğin gibi :)Canım senin bebek normal kıyafetler anormal 55 günlük kızım 6-9 ay giyiyor oğlumda öyleydi kızım 3-6 ay tuluma zor sığıyor bezinin olduğu kısmıda çıt çıt kapanmıyor çok komik
Tamam canım öyle alayım :) bi sipariş veremedim anlayamadım bu işleri. :) 56 yı zor giydiriyorum. Tulumun düğmeleri zor geçiyo, bizimki de sinirleniyo. Gazını çıkarırken bile rahat olmuyo. Bende aldığım kıyafetlerin en büyüğünü giydiriyorum. Bende çok büyük bunlar, ne zamana giyer kim bilir diyodum :) aldığımız yenidoğanların çocuğu hç giymedi :)Kesinlikle 3-6 ay al canım çünkü bebek sürekli hareket ediyor dar ve ya boyuntam olunca rahat olmuyor. Bizim bazı kıyafetlerimiz 9 aylık başta alırken çok büyük falan dedim ama en çok onlarda rahat :)) özellikle alt bişeyler alırken bir tık büyük alıyorum
Ben tulumla rahat edemedim hemen küçülüyor çocuk içinde kasılıyor gerinemiyor boyunun uzamasına engel bence kolunu kaldırıyor ayağının ordan kasılıyor beli karnı açılmıyor rahat ama dediğim gibi olunca olmuyor en iyisi ucuz bol bol alt üstü pamuklu yada kadife pijama çabuk büyüyorlar 25-30 tllik takımlar iş görüyorAynen canım bezi hesaplamadan yapıyorlar sanırım. Neyse sevindim. Çünkü bakıyorum boy kilosu hep ortalamayla aynı. Demekki kıyafetler anormal dediğin gibi :)
Evet canım. İlk başlarda bişey olmayınca rahatlamıştım ama dün öyle olunca yine sardı korkusu. Koycam bugün kuran ı kuzum teşekkür ederim.Korkutmuslar cnm ilk dogum yaptigim 2 gun benimde kotuydu ruyalarim simdi gecti normal lohusalikta oluyor yalniz yatma kuran koy basucuna
6 aylıklar bizimkine daha büyük ya. Boy kilo nedir kiKızlar kıyafet alırken beden ne alıyorsunuz. kalıplar çok mu küçük anlamadım. Bir buçuk aylık kızım 6 aylık kıyafetler tam oluyor. Sizin bebişer ne kadarlık ve kaç aylık giyiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?