- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.241
keşke bende öyle olabilsem hiç bisey canım istemiyor süt yapsın diye bişeyleri zorla yemek ne kötü biseyKızlar benim gibi olan var mı
Çikolata bisküvi kek börek çay ne buldum yiyorum iştahım açılfı hiçbirşey yemiyordum şimdi birşeyler oldu bana
Anladım canımdr kilo alımı az basla mamaya dedi o yuzden
Benimki kuş uykusu. En son yatarak emzirdim sabah 7ydi. Bir kalktım 9 olmuş öyle uyumuşuz kolum falan uyuşmuş...Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz?dun gece hic uyumadi neler denedik ama yok.. sabah 6 da uyudu..
bende şaşdım canım ya. inşaAllah düzene girer.
Aynen biz de oyle mizirdanmalarla vakit geciyor,emzir,alt degis,falan.. ne zaman duzenleri olacak bu miniklerinBenimki kuş uykusu. En son yatarak emzirdim sabah 7ydi. Bir kalktım 9 olmuş öyle uyumuşuz kolum falan uyuşmuş...
Benimki ağlamıyor aama mızır mızır, yatır kaldır, emzir, altını aç, masaj yap derken saatler geçiyor.
40ı çıksın düzelir drndi hiç bir şey farketmediAynen biz de oyle mizirdanmalarla vakit geciyor,emzir,alt degis,falan.. ne zaman duzenleri olacak bu miniklerin
Seninkisi tam bizim gibi canımBenimki kuş uykusu. En son yatarak emzirdim sabah 7ydi. Bir kalktım 9 olmuş öyle uyumuşuz kolum falan uyuşmuş...
Benimki ağlamıyor aama mızır mızır, yatır kaldır, emzir, altını aç, masaj yap derken saatler geçiyor.
Bizim 40 cikinca daha kotu oldu40ı çıksın düzelir drndi hiç bir şey farketmedi
Kucakta ve memede uyuyo bizimkisi, yatırınca gözleri patlıyoSeninkisi tam bizim gibi canımkısır döngü bizimki de
40ı çıktı 3 aylık olsun diyecekler, sonra diş sancıları başlayacak, emekledi emekledi yürüdü, konuştu derken bence 2 sene rahat yok bize ama en azından gecrleri bi 5 saat kesintisiz uyusa da ben de güç toplasam.Bizim 40 cikinca daha kotu oldu
Peteğin birini kapat çanım fazla geliyor demekkiCnm 1+1 de otryrm iki tNe petek var sıcak gidince duzelr mi sence iste camlar acip serin tutmaya calyrm
Şimdiden böyleyse bunlar ilerde napıcaz acabaKucakta ve memede uyuyo bizimkisi, yatırınca gözleri patlıyoartık gece 4e kadar falan sabrediyorum da ondan sonra oflamaya başlıyorum.
40ı çıktı 3 aylık olsun diyecekler, sonra diş sancıları başlayacak, emekledi emekledi yürüdü, konuştu derken bence 2 sene rahat yok bize ama en azından gecrleri bi 5 saat kesintisiz uyusa da ben de güç toplasam.
Şimdi memede mesela, krndi bırakıyor memeyi hemen arkasından mızırdanıyor geri tutunca da söyleniyor sanki ben almışım gibi
iyide lohusalık 40 gün olur normalinde ama bende anormallik oldu zaten o yüzden 41. gün geldi sanırım =) neyse sağlık olsun bakalımGiriyor giriyor bende ne zaman bitecek bu diyodum şükür kesildi
Erken olmayı istemezdim ben de ama sağlık olsun , benim aşırı olmadı kanamam .kız ben resmen regl oldum bildiğin regl kanamam var şuandoğumdan sonra hiç böyle kanamam olmamıştı
Tamamen geçmedi cnm inatci oluyor zaten hemen gecmez oyle zaman aliyor.Sennde mi ole cnm gectimi sonradan bepantel suruyrdum surmym o zaman . Gctmi peki
Ben yazmisim gibiKucakta ve memede uyuyo bizimkisi, yatırınca gözleri patlıyoartık gece 4e kadar falan sabrediyorum da ondan sonra oflamaya başlıyorum.
40ı çıktı 3 aylık olsun diyecekler, sonra diş sancıları başlayacak, emekledi emekledi yürüdü, konuştu derken bence 2 sene rahat yok bize ama en azından gecrleri bi 5 saat kesintisiz uyusa da ben de güç toplasam.
Şimdi memede mesela, krndi bırakıyor memeyi hemen arkasından mızırdanıyor geri tutunca da söyleniyor sanki ben almışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?