2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim gibi olan var mı
Çikolata bisküvi kek börek çay ne buldum yiyorum iştahım açılfı hiçbirşey yemiyordum şimdi birşeyler oldu bana
keşke bende öyle olabilsem hiç bisey canım istemiyor süt yapsın diye bişeyleri zorla yemek ne kötü bisey

H haticeci0606 canım rabbim tez zamanda şifa versin Allahım sanada sabır versin inşallah miniklerimiz sandığınızdan güçlüler gönlünü ferah tutmaya çalış biliyorum söylemesi kolay ama dualarım sizinle bebeğine ne oldu bilmiyorum takip edemedim ama tez zamanda evinize dönmeniz dileğiyle

Bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? dun gece hic uyumadi neler denedik ama yok.. sabah 6 da uyudu..
Benimki kuş uykusu. En son yatarak emzirdim sabah 7ydi. Bir kalktım 9 olmuş öyle uyumuşuz kolum falan uyuşmuş...
Benimki ağlamıyor aama mızır mızır, yatır kaldır, emzir, altını aç, masaj yap derken saatler geçiyor.

Aynen biz de oyle mizirdanmalarla vakit geciyor,emzir,alt degis,falan.. ne zaman duzenleri olacak bu miniklerin

Seninkisi tam bizim gibi canım kısır döngü bizimki de

Seninkisi tam bizim gibi canım kısır döngü bizimki de
Kucakta ve memede uyuyo bizimkisi, yatırınca gözleri patlıyo artık gece 4e kadar falan sabrediyorum da ondan sonra oflamaya başlıyorum.

Bizim 40 cikinca daha kotu oldu
40ı çıktı 3 aylık olsun diyecekler, sonra diş sancıları başlayacak, emekledi emekledi yürüdü, konuştu derken bence 2 sene rahat yok bize ama en azından gecrleri bi 5 saat kesintisiz uyusa da ben de güç toplasam.
Şimdi memede mesela, krndi bırakıyor memeyi hemen arkasından mızırdanıyor geri tutunca da söyleniyor sanki ben almışım gibi

Şimdiden böyleyse bunlar ilerde napıcaz acaba çekeceğimiz var sanırım

Kucağımda bebek pilav yaptım koyuyorum ağlıyor emerken uyuyor gazını çıkarırken omuzumda uyuyor koyuyorum zeytin gözleriyle bakıyor napcaz ya oğlum hasta onunla ilgilenemiyorum inşallah kızıma bulaşmaz çok kötü öksürüyor kafayı yedim

Ben yazmisim gibi kizim da kendi birakiyor geri kizarak aliyor
Gece 3 saate de raziyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…