- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.861
Canım 10da uyuyorsa sen uyumadan da emzir bence. Bizimki de bazen 11 veya 11 buçukta uyuyor ben hemen uyursam 2 buçuk a alarm kuruyorum. Uyuyamamışsam mesela saat 1 ise alıp emziriyorum sonra saati 4 e kuruyorum. 3 defa uyuya kaldım ben oğlum mız kıskandı mı bilmiyorum maalesef ama vicdan azabı yaşadım her seferindeKızlar benim bebeğim her akşam 10 da uyuyor, dünde uyudu. Bizde 12-1 gibi yattık. Normalde mızmızlanmaya başlayınca ben hemen kalkarım ama gece hiç mızmızlanmamış. Saat 5 te eşimin haberi olmuş, bizimki emdi mı diye kaldırdı beni bi baktım saat 5.25üzüle üzüle baktım hala kalkmaya niyeti yok altını açtım uyandırdım. Biraz emip uyudu. niye böyle oluyor. Bunu yasayaniniz var mı saat kurma gereği duymuyordum çünkü 2.30 da alarmli gibi kalkıyordu
Bende çok üzüldüm canım. Ih dese haberim oluyo ama hic deliksiz uyumuş. Hiç aklıma gelmemişti öyle yapmak. Bundan sonra dediğin gibi yapiim en iyisi. Alarm da kurayım. Teşekkür ederim canımCanım 10da uyuyorsa sen uyumadan da emzir bence. Bizimki de bazen 11 veya 11 buçukta uyuyor ben hemen uyursam 2 buçuk a alarm kuruyorum. Uyuyamamışsam mesela saat 1 ise alıp emziriyorum sonra saati 4 e kuruyorum. 3 defa uyuya kaldım ben oğlum mız kıskandı mı bilmiyorum maalesef ama vicdan azabı yaşadım her seferinde
Ama şimdi gece için saat kurmayı unutmuyorum hatta gece yarısına ona da kurduruyorum nolur ne olmaz diye.
Canim aslinda sorun az kilo almasi degilDrlar gunde 25 30gr almasi aylikta 800 900 gayet iyi diyorlar.Neden iyi olmasinki her bebek 1500 kg mu almasi gerekiyor.
Illa iyi bi marka olsun demezsen wee nin damaklisinida dene istersen. Bizimki hemen tuttuYa benimki de avent soothie’yi seviyor. 6-7 tane emzik denedim. Ama onu da ağzında tutamıyor düşüyor. Bir de senin dediğini mi denesem acaba?
60tane kaldiysa saatte 1 yada daha kisa sure tutup degistir bence iz yapmamis olur bezlerde cop olmazEvet bizde de iz yapiyo60 tane falan kaldıydı ne yapsam diye düşünüyorum
55 canımKaç günlük bebişin canm?
Aynıyız cidden kiloyu geçtim bende kilo alımı durdu emmiyor ya sütümü resmen bebek içeceğine oğlum içiyor az önce ağladı aldım mememe başladı emmeye şükürler olsun derken cuk diye attı ağzından baktım uyumuş ağlayacam yaCanim aslinda sorun az kilo almasi degil
Gecen ay emiyordu 1500 almisti bu ay emmiyor sorun 700 değil yanlis ifade ettim galiba emse alacak zaten. Ama sutumu sagmaktan yoruldum aciyor artij
İkinci ay aşısı dimi canım zor geçiyormuş duymuştum. Geçmiş olsun çokDun asimizi olduk zor gecti butun gun inledi gece ateslendi ustune bir de usuttu sanirim burnu hep tikaliydi gdce normalde hic uyanmayan kizim yarim saat bile uyumadi insalla sizlerin sorunsuz gecer asilariniz rabbim beyerinden korusun
Benim bebeğiminde kafası hep önde gitti çok şükür bi sıkıntı yok :) annem çok güzel kafası var diyor :)) sıkıntı yapmayın olabiliyor bu durum yapısal genetik de olabilir
Bizimki de 43 günlük55 canım
Evet canim cok zordu ama sukur atlattik darisi basiniza insallah sizlerin kolay gecerİkinci ay aşısı dimi canım zor geçiyormuş duymuştum. Geçmiş olsun çok
kaç günlüksünüz canım? ben ay olarak değil de beden olarak bakıyorum yani bizim kıyafetler öyle. biz 47 günlüğüz 4500gr kilomuz ve 56-62 beden giyoruz bazen 68 ama onların kalıpları dar.Benim bebeğim mi çok küçük sizin bebisler mi maşallah iri anlamadım. 6ay kıyafeti olmuyor falan diyenler var biz hala yenidoğan takımlarını giyiyoruz. Arada 3 ay giysilerimiz var ama büyük oluyor onlar. Sanırım 1 hafta daha yeni doğan giyeriz boydan olmamaya başladı Yavaştan. Sonra 3 aya geçeriz.
Canim benim de 2 ayini doldurdu yeni dogan kiyafetlerini yeni 4 gundur giymiyoruz uc alti ay alsim ama inan buyuk geliyor masallahhh bazi bebisler demrk iri ama ben zaten minyon oldugum icin bdnden de iri vebek beklenmezBenim bebeğim mi çok küçük sizin bebisler mi maşallah iri anlamadım. 6ay kıyafeti olmuyor falan diyenler var biz hala yenidoğan takımlarını giyiyoruz. Arada 3 ay giysilerimiz var ama büyük oluyor onlar. Sanırım 1 hafta daha yeni doğan giyeriz boydan olmamaya başladı Yavaştan. Sonra 3 aya geçeriz.
Yaa zor mu gectıDun asimizi olduk zor gecti butun gun inledi gece ateslendi ustune bir de usuttu sanirim burnu hep tikaliydi gdce normalde hic uyanmayan kizim yarim saat bile uyumadi insalla sizlerin sorunsuz gecer asilariniz rabbim beyerinden korusun
Her bebek farklı birde kıyafetin kalıbıyla alakalı.4800 falanız 7sınde 2aylık olcaz inşallah.mesela tulumları var 3-6 aylık ama buyuk henüz gıyemıyoruz, hediye gelen taytlı esofmanlı takımlar var 6-9 diye hiç bakmamıştım gecen gün denedık zor oldu.anlayacağın kıyafet ısı kıstas degılBenim bebeğim mi çok küçük sizin bebisler mi maşallah iri anlamadım. 6ay kıyafeti olmuyor falan diyenler var biz hala yenidoğan takımlarını giyiyoruz. Arada 3 ay giysilerimiz var ama büyük oluyor onlar. Sanırım 1 hafta daha yeni doğan giyeriz boydan olmamaya başladı Yavaştan. Sonra 3 aya geçeriz.
Canım bizimkisi uyumazsa yarim saatte bi bile degistirilsin istiyo60tane kaldiysa saatte 1 yada daha kisa sure tutup degistir bence iz yapmamis olur bezlerde cop olmaz
Kilosu ve boyu kaç canım. Bazi markalarin ölçüsü farklı kalıbı dar o yüzden oluyo. Ben de demiştim 3-6 aylıklar olmamaya başlıyo diye. Biz kitikate organik aldık doğumdan önce çoğu seyi, kalıbı darmış. 3-6 giyiyo şu an ama carter's 3 azıcık büyük gibi ama şu an.Benim bebeğim mi çok küçük sizin bebisler mi maşallah iri anlamadım. 6ay kıyafeti olmuyor falan diyenler var biz hala yenidoğan takımlarını giyiyoruz. Arada 3 ay giysilerimiz var ama büyük oluyor onlar. Sanırım 1 hafta daha yeni doğan giyeriz boydan olmamaya başladı Yavaştan. Sonra 3 aya geçeriz.
Evet canim ssadece anne sutu aliyorMaşallah çok güzel almışSadece anne sütüyle mi. Dün doktordaydık 20 günde de 650 gr almış bizimki boyuda uzuyor o yüzden dert etmiyorum. Ortalama gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?