2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Molfixten baya memnunum ilk gunden beri hic sizinti yapmadi pisik vs yok.Tabi arada az fark bile olsa totale vurunca cep yakiyor fiyatlar.Insallah iyi gelir sizede.Biz 4900 su an

Canim kendiliginden gecer umarim bebisslerimizinki.

Ah bu misafirler, hıç kendini suçlama canım yeni doğum yapmısız ve uykususuz cinnet durumları.. Annecıgıne sağlık ne güzel bakmış uyumuşsun.çok darda kalınca en yakınlardan yardım talep etmek en akıllıca davranış bemce
Bu gece 12den 1e, 1bucuktan 3e toplam 2.5saat uyuduk. Hala ayaktayız neyi yanlış yapıyorum ya neden uyutamıyoruz bu çocuğu. Bu kadar saat nasıl dayanır ufacik bebek.
Üç gece oyleydı geç gündüz hep ya memede ya kucakta yatırsam uyanıyodu.nurse haveys aldık çocuğum bı rahatladı.hoş hala uzun uykular ve yok ama en azından gece 3 saat uyuyor uyanıp emiyor gerı uuyutmak bazen iki saati alıyor ama 3saat tekrar uyuyo.bi kendıme geldım
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun Hatice.bu konuda uzman bı doktor mu arastırsanız acaba.hersey özel demekde değil.doktor çok önemli.hatta üniv hastanelerin de prof.ların ücretli muayenelerı oluyor.iyi bir uzman prof bulursan en azından tedavi hızlanır belki. Rabbim işinizi kolaylaştırsın bebegınede acil şifalar
Bomboş bez alıyorum delircem emmiyor zorla ağzına mememi sokuyorum iki çekiyor kavga ediyor
Sütün mu az acaba.önden sıkıp sütü getirsen öyle versen belki devam eder emmeye.gazı olan bebek memeyle kavga edermiş ememezmıs, olabilir mı acaba
Bende diyorum aa evet çok zor ama ne yapcan annelik diyolar oturmaya devam :*
Nefretlık bu insanlar ya.nasıl gelip oturabılıyolar.
Tüh ziyan oldu süt.öyle olur dolapta duran çalkalayıp ısınınca normale dönüyor. Buarada oda sıcaklığında da 3saat, buzdolabında 3gun derin dondurucuda 3ay saklanıyor
İyi degil canim bence ilk ay 1500 almistik
Ne demek iyi degıl haftalık 150 gr aylık 600-700 gr normal kabul ediliyor.bence sizin yavru biraz fazla almış.

Ayyy canim niye doktun sallayinca karisir o sutun ssuku kismi ve yagli kismi ayrismis sadece olan bbu

Drlar gunde 25 30gr almasi aylikta 800 900 gayet iyi diyorlar.Neden iyi olmasinki her bebek 1500 kg mu almasi gerekiyor.
Aynen öyle benimkide 1400 aldı doktor fazla dedi herşeyin fazlasıda zarar ama allahtan ben mama kullanmıyorum doktor emme saatlerini arttır dedi ben sarılığı düşürmek için hep emzirmiştim

Atak haftasinda mi ki canim. Ben ona bagliyorum eger haftaya da ayni oolursa soyunacam cibil cibil aksaksama kadar yataktayiz onunla. O meme emilecek baska yolu yok. Mevlam yardim etsin ina hepimize
Bilmiyorum canım valla ne yapacağımı şaşırdım poposuna vura vura şarkı söyleye söyleye zorla memeyi soktum ağzına biberon ve emzikte hiç kullanmadım anlamadım gitti Pazartesi ye doktordan randevu aldım bakalım hayırlısı bizim kaka yapamama sorunumuzda var akşam yatarken fitil attık sabah yaptı işte ne olacak bilmiyorum amin canım hepimize yardım etsin valla

Ben demiştim ya canım sıcak çok iyi geliyor diye inşallah yine uyur annesi

Normalde inek sütü de öyle olur canım ısınınca düzelir tüh gitmiş mis gibi süt

Yaptirmamistik canım yaa niye böyle oldu bilmiyorum çok ac kaliyo memeyi de pek emmiyo. Kusması da çok. Ne olacak böyle bilmiyorum

Bazen çok ağlıyor canım ya. Çokta gazı var zaten. 3 gün diyet yaptım 2 gün 10 gibi uyudu sabah 7 ye kadar inanır mısın. Arada uyanıp emip yatıyordu

Benim bebeğiminde kafası hep önde gitti çok şükür bi sıkıntı yok :) annem çok güzel kafası var diyor :)) sıkıntı yapmayın olabiliyor bu durum yapısal genetik de olabilir

Bazen çok ağlıyor canım ya. Çokta gazı var zaten. 3 gün diyet yaptım 2 gün 10 gibi uyudu sabah 7 ye kadar inanır mısın. Arada uyanıp emip yatıyordu
maşaAllah tabiiki götür doktora her bebek ve her doktor aynı değil. evet çok da gaz yaparmış rahatsız olurmuş susturamazmışsın. çok zor olur o dönem canım Allah sabır versin. ne sen süt ürünlerini tüketebilirsin nede bebeğin laktoz intolerant damlasız rahat edebilir. kendine de sor takviye ne almalıyım diye yoksa kalsiyumsuz çok güçsüz kalırsın canım. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…