- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.881
Canim ne zaman dogum yyaptin. Ben 3 aralikta yaptim. Ama 18 aralikti normalde. 40 haftayi bbaz alip hesaplayinca 4.5 ile 5.5 haftalari arasinda atak haftasiymis o yuzden ememeyebiyorlarmis. Haftaya duzelir ins diye bekliyorumAynıyız cidden kiloyu geçtim bende kilo alımı durdu emmiyor ya sütümü resmen bebek içeceğine oğlum içiyor az önce ağladı aldım mememe başladı emmeye şükürler olsun derken cuk diye attı ağzından baktım uyumuş ağlayacam ya
aynen canım bende 3 yaşındaki kızıma giydiririm ordan ve çok kaliteli mallarıKizlar h&m kaliplari cok iyi ayiyla yada boyla tam uyumlu kizima hala hm alirim 5.5 yasinda simdi oglumada ordan alisveris yapiyorum.
1 Aralık'ta doğdu canım erken doğdu 37+0 3 kilo inşallah geçer canım az önce göğüsüm çok ağrıdı sabahtan beri sağmamıştım sütyenimin içinden bir çıkardım göğüsüm kaya gibiydi çok korktum sağdım hemen ilk defa tam anlamıyla sağım yaptım 200 cc süt çıktı çok şaşırdım buzluğa atıyım bari ek gıda zamanı kahvaltı falan ezerim içineCanim ne zaman dogum yyaptin. Ben 3 aralikta yaptim. Ama 18 aralikti normalde. 40 haftayi bbaz alip hesaplayinca 4.5 ile 5.5 haftalari arasinda atak haftasiymis o yuzden ememeyebiyorlarmis. Haftaya duzelir ins diye bekliyorum
Kesinlikle katılıyorum. Bana sürekli erkek bebek üşümez sıcağı sevmez bir kat giydir kalın giydirme batttaniyeye sarma vs vs sürekli böyle söylüyorlardı. Gazdan kıvranıyordu karnı ağrıyordu sık sık. Şimdi iki kat giydirip üstüne de tulum giydiriyorum yatarken de battaniye örtüyorum ohh sıcacık. Üşümesindense terlesin daha iyi. Çok terlerse üstünü değiştiriyorum o ara tüm vücudunu silip yağlıyorum. Gazı sanki daha rahat şimdiBen demiştim ya canım sıcak çok iyi geliyor diye inşallah yine uyur annesi
Buzlukta 3 ay kalabiliyor canım ek gıda 6 ayda. Sen israf etme sütü aralarda içir. Ben makineden geçirince göğsüm vıcık vıcık oluyor. İçinde süt oluyor ama neden öyle anlamadım. Çocuk da tutamıyor kızıyor bu sefer emmek istemiyor. İle de başlayacağım napcam hiç bilmiyorum1 Aralık'ta doğdu canım erken doğdu 37+0 3 kilo inşallah geçer canım az önce göğüsüm çok ağrıdı sabahtan beri sağmamıştım sütyenimin içinden bir çıkardım göğüsüm kaya gibiydi çok korktum sağdım hemen ilk defa tam anlamıyla sağım yaptım 200 cc süt çıktı çok şaşırdım buzluğa atıyım bari ek gıda zamanı kahvaltı falan ezerim içine
Canim emmesi güclendiyse 5 dkya kadar düşermiş emmesi onla ilgili olabikirmiAynıyız cidden kiloyu geçtim bende kilo alımı durdu emmiyor ya sütümü resmen bebek içeceğine oğlum içiyor az önce ağladı aldım mememe başladı emmeye şükürler olsun derken cuk diye attı ağzından baktım uyumuş ağlayacam ya
Sıcak su torbasını ayaklarına mı koydun canım karnına mı bizde gazdan çok çekiyoruz.Kızlar ben aileme geldim, ilk gece gündüz çok iyi uyudu. Annrm bna inanmadı nasıl uyumuyo bu çocuk diye. Sonra gece 1de başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dün annem yanında yatırdı, sadece emzirmeye getirdi bana o kadar iyi geldi ki. Sıcak su torbası koymuş ve kundak yapmış, hiç ağlamadı dedi şaşırdım. Gazını da iki ıkınıpıçıkarttı. Sıcak mı tutmak lazım acaba bugün de deniycez bakalım derdi bu muymuş.
Benimkide bende cikartmiyo gazini annem onu sariyo sarmaliyo gazini cikartip veriyodu annem gidince mecbur gaz damlalariyla is gordüm galiba cocuk çok giyinmesin derken hata yapiyoruz.Kızlar ben aileme geldim, ilk gece gündüz çok iyi uyudu. Annrm bna inanmadı nasıl uyumuyo bu çocuk diye. Sonra gece 1de başladı ağlamaya saatlerce susmadı. Dün annem yanında yatırdı, sadece emzirmeye getirdi bana o kadar iyi geldi ki. Sıcak su torbası koymuş ve kundak yapmış, hiç ağlamadı dedi şaşırdım. Gazını da iki ıkınıpıçıkarttı. Sıcak mı tutmak lazım acaba bugün de deniycez bakalım derdi bu muymuş.
Yok canım ya boş bez aldım şimdi artık günde 3 kere bez alıyorumCanim emmesi güclendiyse 5 dkya kadar düşermiş emmesi onla ilgili olabikirmi
Canım benimki derin dondurucu-20 de 6-12 ay saklanıyorBuzlukta 3 ay kalabiliyor canım ek gıda 6 ayda. Sen israf etme sütü aralarda içir. Ben makineden geçirince göğsüm vıcık vıcık oluyor. İçinde süt oluyor ama neden öyle anlamadım. Çocuk da tutamıyor kızıyor bu sefer emmek istemiyor. İle de başlayacağım napcam hiç bilmiyorum
Kumaşları ve modellerin kullanışlığıda çok güzel. Herşeyini oradan almıyorum ama özellikle çapraz zıbınlarını çok beğeniyorumKizlar h&m kaliplari cok iyi ayiyla yada boyla tam uyumlu kizima hala hm alirim 5.5 yasinda simdi oglumada ordan alisveris yapiyorum.
Bizimde hala yenidogan bazi kiyafetlerimiz oluyor 3 6 aylarin alt kisimlari buyuk geliyor hep bacak boyumuz kisa heralde diyorum bendeBenim bebeğim mi çok küçük sizin bebisler mi maşallah iri anlamadım. 6ay kıyafeti olmuyor falan diyenler var biz hala yenidoğan takımlarını giyiyoruz. Arada 3 ay giysilerimiz var ama büyük oluyor onlar. Sanırım 1 hafta daha yeni doğan giyeriz boydan olmamaya başladı Yavaştan. Sonra 3 aya geçeriz.
Oo o zaman biter.Bizimki de beline kadar yapar ama hic rahatsiz olup aglamaz degisikCanım bizimkisi uyumazsa yarim saatte bi bile degistirilsin istiyobi kere çişini yapınca başlıyo ağlamaya değiştirmeyince de susmuyo günde 20 tane gidiyo, 3 güne bitiririz de her yeri kıpkırmızı olmuş kuzucumun
Istersen bi dr goster canim ya belki emmemesine sebep bisey vardir.Boyle dertlerini anlayamamak cok zorYok canım ya boş bez aldım şimdi artık günde 3 kere bez alıyorum
kaç günlüksünüz canım? ben ay olarak değil de beden olarak bakıyorum yani bizim kıyafetler öyle. biz 47 günlüğüz 4500gr kilomuz ve 56-62 beden giyoruz bazen 68 ama onların kalıpları dar.
Kilosu ve boyu kaç canım. Bazi markalarin ölçüsü farklı kalıbı dar o yüzden oluyo. Ben de demiştim 3-6 aylıklar olmamaya başlıyo diye. Biz kitikate organik aldık doğumdan önce çoğu seyi, kalıbı darmış. 3-6 giyiyo şu an ama carter's 3 azıcık büyük gibi ama şu an.
Kıyaslama iç in sormadim, belki boy farkından falan olmuyordur diye düşünerek sordum. Bizde 3180 49 cm doğduk. Doğduğu zaman lcw yenidoğan tulumu giyemedik. Kalıplardan dolayı olabilir demiştim. Kimse kilosu önemli demiyo ki canım. Amin inşallah3kilo 49cm doğduk 1ay kontrolünde 4kilo olmuştu boyuda 53cm. Şimdi 45gunluk kilosunu bilemiyorum. Azîz bebe,lcw, mothercare,hello baby,hm birçok marka var elimde hepsinin yeni doğanları oluyor şuanda altları 3-5 güne olmaz ama üstleri bence 1 ay daha gider. Kilo boy önemli değil önemli olan sağlık. Bem merakımdan sordum yoksa amacım kıyas değildi. Tüm bebislerimiz mutlu,sağlıklı olsun inşallah.
Bazen ayaklarına bazen poposuna doğru koyuyor annem canımSıcak su torbasını ayaklarına mı koydun canım karnına mı bizde gazdan çok çekiyoruz.
Ya sorma, brn de gazını çıkartamıyorum. Annem diyor ki elleri ve bacakları sıcacık olacak. Sarıp sarmalıyor ancak öyle fena olmuyor.Benimkide bende cikartmiyo gazini annem onu sariyo sarmaliyo gazini cikartip veriyodu annem gidince mecbur gaz damlalariyla is gordüm galiba cocuk çok giyinmesin derken hata yapiyoruz.
Coooook geçmiş olsun canım allahım bir daha böyle bir şey yasatmasin. Sağlık sıhhat versin. Kimse yaşamasın böyle biseyi. Allahım korusun yavrunuKızlar biz çıktık hastaneden tahlller yapıldı yavrum şimdi daha iyi tabi tam geçmiş değil ama olsun hamdolsun ilk günlerden çok daha iyiyiz size minnettarım dualarınız bizden esirgemediniz sordunuz düşündünüz hepinize çok ama çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?