2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ne zaman dogum yyaptin. Ben 3 aralikta yaptim. Ama 18 aralikti normalde. 40 haftayi bbaz alip hesaplayinca 4.5 ile 5.5 haftalari arasinda atak haftasiymis o yuzden ememeyebiyorlarmis. Haftaya duzelir ins diye bekliyorum

Canim ne zaman dogum yyaptin. Ben 3 aralikta yaptim. Ama 18 aralikti normalde. 40 haftayi bbaz alip hesaplayinca 4.5 ile 5.5 haftalari arasinda atak haftasiymis o yuzden ememeyebiyorlarmis. Haftaya duzelir ins diye bekliyorum
1 Aralık'ta doğdu canım erken doğdu 37+0 3 kilo inşallah geçer canım az önce göğüsüm çok ağrıdı sabahtan beri sağmamıştım sütyenimin içinden bir çıkardım göğüsüm kaya gibiydi çok korktum sağdım hemen ilk defa tam anlamıyla sağım yaptım 200 cc süt çıktı çok şaşırdım buzluğa atıyım bari ek gıda zamanı kahvaltı falan ezerim içine

Ben demiştim ya canım sıcak çok iyi geliyor diye inşallah yine uyur annesi
Kesinlikle katılıyorum. Bana sürekli erkek bebek üşümez sıcağı sevmez bir kat giydir kalın giydirme batttaniyeye sarma vs vs sürekli böyle söylüyorlardı. Gazdan kıvranıyordu karnı ağrıyordu sık sık. Şimdi iki kat giydirip üstüne de tulum giydiriyorum yatarken de battaniye örtüyorum ohh sıcacık. Üşümesindense terlesin daha iyi. Çok terlerse üstünü değiştiriyorum o ara tüm vücudunu silip yağlıyorum. Gazı sanki daha rahat şimdi

Buzlukta 3 ay kalabiliyor canım ek gıda 6 ayda. Sen israf etme sütü aralarda içir. Ben makineden geçirince göğsüm vıcık vıcık oluyor. İçinde süt oluyor ama neden öyle anlamadım. Çocuk da tutamıyor kızıyor bu sefer emmek istemiyor. İle de başlayacağım napcam hiç bilmiyorum

Canim emmesi güclendiyse 5 dkya kadar düşermiş emmesi onla ilgili olabikirmi

Sıcak su torbasını ayaklarına mı koydun canım karnına mı bizde gazdan çok çekiyoruz.

Benimkide bende cikartmiyo gazini annem onu sariyo sarmaliyo gazini cikartip veriyodu annem gidince mecbur gaz damlalariyla is gordüm galiba cocuk çok giyinmesin derken hata yapiyoruz.

Canım benimki derin dondurucu-20 de 6-12 ay saklanıyor

Kızlar kafayı yicem yemin ederim ya gündüz hiç durmuyor uyursa iyim uyumazsa akşama kadar kucakta geziyor oturunca hiç durmuyor öldüm valla kollarım bacaklarım tutmuyor

Bizimde hala yenidogan bazi kiyafetlerimiz oluyor 3 6 aylarin alt kisimlari buyuk geliyor hep bacak boyumuz kisa heralde diyorum bende

Oo o zaman biter.Bizimki de beline kadar yapar ama hic rahatsiz olup aglamaz degisik

kaç günlüksünüz canım? ben ay olarak değil de beden olarak bakıyorum yani bizim kıyafetler öyle. biz 47 günlüğüz 4500gr kilomuz ve 56-62 beden giyoruz bazen 68 ama onların kalıpları dar.

3kilo 49cm doğduk 1ay kontrolünde 4kilo olmuştu boyuda 53cm. Şimdi 45gunluk kilosunu bilemiyorum. Azîz bebe,lcw, mothercare,hello baby,hm birçok marka var elimde hepsinin yeni doğanları oluyor şuanda altları 3-5 güne olmaz ama üstleri bence 1 ay daha gider. Kilo boy önemli değil önemli olan sağlık. Bem merakımdan sordum yoksa amacım kıyas değildi. Tüm bebislerimiz mutlu,sağlıklı olsun inşallah.

Kıyaslama iç in sormadim, belki boy farkından falan olmuyordur diye düşünerek sordum. Bizde 3180 49 cm doğduk. Doğduğu zaman lcw yenidoğan tulumu giyemedik. Kalıplardan dolayı olabilir demiştim. Kimse kilosu önemli demiyo ki canım. Amin inşallah

Sıcak su torbasını ayaklarına mı koydun canım karnına mı bizde gazdan çok çekiyoruz.
Bazen ayaklarına bazen poposuna doğru koyuyor annem canım
Benimkide bende cikartmiyo gazini annem onu sariyo sarmaliyo gazini cikartip veriyodu annem gidince mecbur gaz damlalariyla is gordüm galiba cocuk çok giyinmesin derken hata yapiyoruz.
Ya sorma, brn de gazını çıkartamıyorum. Annem diyor ki elleri ve bacakları sıcacık olacak. Sarıp sarmalıyor ancak öyle fena olmuyor.

Kızlar biz çıktık hastaneden tahlller yapıldı yavrum şimdi daha iyi tabi tam geçmiş değil ama olsun hamdolsun ilk günlerden çok daha iyiyiz size minnettarım dualarınız bizden esirgemediniz sordunuz düşündünüz hepinize çok ama çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Coooook geçmiş olsun canım allahım bir daha böyle bir şey yasatmasin. Sağlık sıhhat versin. Kimse yaşamasın böyle biseyi. Allahım korusun yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…