2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ilk zamanlar bizde öyleydik canım,çok zordu. Şimdi gaz sıkıntısını çözdük, bu seferde bu çıktı. Sıkıntısı uyku. Uykuya dalamiyo. 10 da uyandı sabah. Daha şimdi emerken uyudu 3 dk olmamıştı zor aldirmistim memeyi

Evet canim olculdu butun kan tahlilleri yapildi kalbine kadar bakildi ama hic bir sorun yok dendi ama yine de deniyeyim sekerli suyu cok sagol
Direk kesme seker vermeyin ama dekstroz var serum seklinde.Serum fizyolojigin sekerli olani.Bizim sarilik onunla gecti 1 caykasigi vermistim 5 gunlukken.

bizde de var an ne sütü sivilceleriymiş normal mis
Canım bence o kadar masum değiller ya. Bana isilik gibi geldi. Bursa da lodos vardı uzun zamandır havalar yumuşaktı kombiyi düşürmek aklımıza gelmedi . Kendimiz atlet şort gezdik ama çoçuğun üstünü inceltmek aklımıza gelmedi ondan oldu bence

Kızlar tutumlu anne.com da kampanya vardı kargo bedavaydı emzikleri 1 tl den satışa koymuş gibi yapıp gönderebilirdiniz birbirinize. Aklınızda bulunsun bi dahakine Koalina Minik bebis

akşam sadece 4 damla veriyorum ben yeterli.oluyor 6 saatte bir çok fazla

Canım ilk alışını bilmiyorum kuvezdeyken hemşireler verdi bronşitten 10gün yoğun bakımda kaldı emme refleksi kaybolmasına diye hemşire hemen aldı demişti daha sonrada hic bi sorun yasamadik

Kızlar bizimkide wee nin damaklı emziğini tuttu .
Ama emzik ağzında olunca acıktgını anlamıyor bence . Hiç vermek istemıyorum zaptedemeyınce veriyorum sadece .

Ya sorun orda zaten alıştı ev biraz soğusa hemen hapşırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…