- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.061
Ilk zamanlar bizde öyleydik canım,çok zordu. Şimdi gaz sıkıntısını çözdük, bu seferde bu çıktı. Sıkıntısı uyku. Uykuya dalamiyo. 10 da uyandı sabah. Daha şimdi emerken uyudu17 gunluguz ilk gunler cok güzel emen bebegim kaç gundur zorla emiyor. Acayip gazi var ağlamaktan gözü memeyi görmüyo. Sakinlestirebilirsek memeyi aliyor birkaç dk emip uyuyor. Az emdi biraz daha emsinn dye uyandirinca gene ağlama krizleri(
İnşallah canım bugün bu haftaya göre daha güZel emdi geçer inşallahah canim ya nedir bu bebislerimizin derdi insallahhh onemli birseyi yoktur bizi haberdar et bakalim ben de yarin randevu alabilirsek goturucem burda paylasiriz
ben kullandım ama pek işe yaramadı canım. nurse harveys bize iyi geldiKızlar gaz için doktor bana metsil yazdı onu kullanıyorum kullanan varmı
Evet canım burası olmasa bana annelik çok zor gelirdi, psikojim burda düzeldiAllah razı olsun ya burası insana çok iyi geliyor..
Kaçgündür öyle canımSenin yazını okuyup üzülüyordum canımaynisi başıma geldi. Bize de anlatır mısın ne derse
Dünden beri kuzumKaçgündür öyle canım
Gecer canim rabbim beterinden korusunİnşallah canım bugün bu haftaya göre daha güZel emdi geçer inşallah
Direk kesme seker vermeyin ama dekstroz var serum seklinde.Serum fizyolojigin sekerli olani.Bizim sarilik onunla gecti 1 caykasigi vermistim 5 gunlukken.Evet canim olculdu butun kan tahlilleri yapildi kalbine kadar bakildi ama hic bir sorun yok dendi ama yine de deniyeyim sekerli suyu cok sagol
Sagol canim o dedigine bakarim gerci sarilikta yok ama ne yapacagimi sasirdim artikDirek kesme seker vermeyin ama dekstroz var serum seklinde.Serum fizyolojigin sekerli olani.Bizim sarilik onunla gecti 1 caykasigi vermistim 5 gunlukken.
Canım bence o kadar masum değiller ya. Bana isilik gibi geldi. Bursa da lodos vardı uzun zamandır havalar yumuşaktı kombiyi düşürmek aklımıza gelmedi . Kendimiz atlet şort gezdik ama çoçuğun üstünü inceltmek aklımıza gelmedi ondan oldu bencebizde de var an ne sütü sivilceleriymiş normal mis
Kızlar tutumlu anne.com da kampanya vardı kargo bedavaydı emzikleri 1 tl den satışa koymuş gibi yapıp gönderebilirdiniz birbirinize. Aklınızda bulunsun bi dahakineSamsun canım benimde ikili birini hiç kullamadım oyüzden dedim aynı şehirde olsak verirdim birini belki sizinki severdi ben sizden alırdım değişirdik ne güzel yarın çıkıcam birkaç çeşit alıcam bakalım nuk kauçuk alıcam en başta
akşam sadece 4 damla veriyorum ben yeterli.oluyor 6 saatte bir çok fazlaEvet gaz için ben de beğendim ama rhatlayıp uyumanın ötesine geçti nerdeyse 1 saat falan uyanık kaldı herhalde damladan. Bize 6 saatte bir 4 damla verilmiş fazla geldi galiba. Biraz vermeyp uyku konusuna bi bakayım olmdı sadece gece vereyim bari, güzel gaz çıkartıyordu çünkü.
Canım ilk alışını bilmiyorum kuvezdeyken hemşireler verdi bronşitten 10gün yoğun bakımda kaldı emme refleksi kaybolmasına diye hemşire hemen aldı demişti daha sonrada hic bi sorun yasamadikBende normal doğum yaptım canım ama ben çabuk toparlandım çok şükür. ama bana bakımı daha zor geldi inan uyumuyor gazı var tepiniyor ağlıyor. tekim bir de ne yemek yiyebiliyorum ne başka ihtiyaçlarımı karşılıyorum yani evi hiç söylemiyorum bile. herşeyi gaza bağladım 4. aya kadar devam eder dedi doktor 2 ayım kaldı umarım toparlanır inanki yemek yemiyorum sütüm gidecek diye ödüm patlıyor
bende yeni aventin soothieyi aldım damaksız olması meme reddini engellediğini okumuştum ve 1 yaşına kadar bebeklere damaksız verilmesi gerektiğini söylüyorlar. bende aldım daha yeni deniyoruz ama tamamını alınca kusacak gibi oluyor tutamıyor ama elimle tutup bir kısmını verirsem çekiştirip duruyor. sizinkinde böyle bir sorun olmadı mı. rahat tutuyor mu
Canım kumaşa bi müdahale yok ki. Dümdüz kumaş. Öyle bi ihtimali varsa süper olur. En 60 cm boyu 4,5 metre .Eşim tekstilci ben sana getireyim kumaştan diyor ☺ yapabilir miyim acaba
Bizimkide 2 aylık keyfi yerindeyse bol bol gülüyor ve agu agu diyede sesler cıkarmaya basladı cok sevımlı :)Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Neden ikili satıyorlar kiİkili satmalarına sinir oluyorum canım ya tutmazsa iki tane çöp yani
Biz de 47 günlüğüz gülüyor ama pek agu agu ses çıkarmıyor.Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Ya sorun orda zaten alıştıCanım bizimki 40 ta, yatmadan 42 yapıyoruz biraz serin oluyor sabaha doğru diye, giriş kattayız hem 50 çok sıcak olur bak giyimi de incelt bence hasta olursa Allah korusun 1kez olur ama bu şekilde alışırsa daha fazla hasta olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?