- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.041
Canım ben avent ultra soft almıştım tutmadı kuvezdeyken hemşireler soothie vermişti onu tutmuştu bizde simdi onu kullanıyoruz baya kolaylık emzikBebeği emzik emenler hangi marka emzik aldı bebekleriniz yazarsanız çok sevinirim çoğunluğun dediğini bari alıyım okadar çok çeşit varki oğlum bakkal emziğini seviyordu onuda çok zor buluyorduk bunu kullanan varmı bi denesem diyorum Eki Görüntüle 2229155
Allah yardımcın olsun canım benim eşimde öyleydi tahmin etmiştim zor çalışma şekilleriAskeri personel ondan dolayı haftada bir geliyor mecburi
Canım ben kendim yaptım baya güzel olduEşim tekstilci ben sana getireyim kumaştan diyor ☺ yapabilir miyim acaba
Sağolasın canım anladımCnkm serum fizyolojik dedigi bildigimiz serum suyu iste. Eczaneden alabilirsin. Aspirator de bebek magazalarinda daha uygun fiyatli olur yedek uclarini da al. Tek kullanimlik deniliyor ama cok pahaliya geliyor diye eger sungerine bulasmamissa sungerini cikarip yıkiyor sonra tekrar sungeri takip kullaniyordum
Tam 7 gündür 1 gr almadı kızım emmiyor zorla emiyor sabah doktora gidiyoruzKızlar benim bebeğim de emmiyoiki dk emip bırakıyo Uyumuyo da hiçbişey yapamadım sabahtan beri
Bende normal doğum yaptım canım ama ben çabuk toparlandım çok şükür. ama bana bakımı daha zor geldi inan uyumuyor gazı var tepiniyor ağlıyor. tekim bir de ne yemek yiyebiliyorum ne başka ihtiyaçlarımı karşılıyorum yani evi hiç söylemiyorum bile. herşeyi gaza bağladım 4. aya kadar devam eder dedi doktor 2 ayım kaldı umarım toparlanır inanki yemek yemiyorum sütüm gidecek diye ödüm patlıyorAnne olmak çok güzel ama sorumluluğu insanı yıpratıyor.. senin dediğin gibi belli bir süreden sonra tükeniyor insan.. normal Doğum yapmak başlı başına en büyük zorluk
bende yeni aventin soothieyi aldım damaksız olması meme reddini engellediğini okumuştum ve 1 yaşına kadar bebeklere damaksız verilmesi gerektiğini söylüyorlar. bende aldım daha yeni deniyoruz ama tamamını alınca kusacak gibi oluyor tutamıyor ama elimle tutup bir kısmını verirsem çekiştirip duruyor. sizinkinde böyle bir sorun olmadı mı. rahat tutuyor muCanım ben avent ultra soft almıştım tutmadı kuvezdeyken hemşireler soothie vermişti onu tutmuştu bizde simdi onu kullanıyoruz baya kolaylık emzik
17 gunluguz ilk gunler cok güzel emen bebegim kaç gundur zorla emiyor. Acayip gazi var ağlamaktan gözü memeyi görmüyo. Sakinlestirebilirsek memeyi aliyor birkaç dk emip uyuyor. Az emdi biraz daha emsinn dye uyandirinca gene ağlama krizleriKızlar benim bebeğim de emmiyoiki dk emip bırakıyo Uyumuyo da hiçbişey yapamadım sabahtan beri
bizde zinco kullaniyoriz gaz icin iyi geliyor ama uyku konusunu bilmiyorum akşamdan veriyorum gece normal uyyor gündüzleri uyanikKı,lar oğlum bugün gün boyu sürekli uyudu. Annem gaz damlası almış zincodiye, o uyku yapıyor galiba. Nerdeyse emmedi bile kullanan var mı bu damlayı
Bende normal doğum yaptım canım ama ben çabuk toparlandım çok şükür. ama bana bakımı daha zor geldi inan uyumuyor gazı var tepiniyor ağlıyor. tekim bir de ne yemek yiyebiliyorum ne başka ihtiyaçlarımı karşılıyorum yani evi hiç söylemiyorum bile. herşeyi gaza bağladım 4. aya kadar devam eder dedi doktor 2 ayım kaldı umarım toparlanır inanki yemek yemiyorum sütüm gidecek diye ödüm patlıyor
Ya ne kadar zor biliyorum bende dün sadece 3 saat uyudum gaz sıkıntısı bizimde var.. benim dikişler beni çok zorluyor canım çok acıyor..
bende yeni aventin soothieyi aldım damaksız olması meme reddini engellediğini okumuştum ve 1 yaşına kadar bebeklere damaksız verilmesi gerektiğini söylüyorlar. bende aldım daha yeni deniyoruz ama tamamını alınca kusacak gibi oluyor tutamıyor ama elimle tutup bir kısmını verirsem çekiştirip duruyor. sizinkinde böyle bir sorun olmadı mı. rahat tutuyor mu
Allah razı olsun ya burası insana çok iyi geliyor..Ayy canım çok sevindim. Inşallah sıkıntı yoktur dualarım seninle
İşte zor bazen aylarca yüzüne hasret kalıyorumAllah yardımcın olsun canım benim eşimde öyleydi tahmin etmiştim zor çalışma şekilleri
Evet gaz için ben de beğendim ama rhatlayıp uyumanın ötesine geçti nerdeyse 1 saat falan uyanık kaldı herhalde damladan. Bize 6 saatte bir 4 damla verilmiş fazla geldi galiba. Biraz vermeyp uyku konusuna bi bakayım olmdı sadece gece vereyim bari, güzel gaz çıkartıyordu çünkü.bizde zinco kullaniyoriz gaz icin iyi geliyor ama uyku konusunu bilmiyorum akşamdan veriyorum gece normal uyyor gündüzleri uyanik
İllaki farlederlerdi. Benim bildiğim beyin gelişimi fazla olunca kafada büyük oluyor :). Babamız çok mutlu hatta o yüzdenMAşallah Allah sağlık uzun ömür versin evladınıza. Benim doktorumda sorun görmüyor koca kafalı diyip seviyor. Ama acaba diyorum içinde sıvı toplanması falan mı var Allah korusun. Ama öyle olsa 3 farklı doktora gittim görüp söylerlerdi sanırım. Dediğiniz gibi benimkide yapısal koca kafalı bi kızım olucak sanırım:)
Canım nurse harveys gaz giderici damladan 20 damla tek seferde damlat zeytinyagı olduğu için içinde yumuşatıyor çatır çatır yaptırıyorAyy yapmıyor valla kendiliginden yapsın dedim 5 gün bekledim yok. Uyarı yaptım yine yapmadı durmuyordır mecburen fitil verdüm dün benimde perşembe kontrolü var o gün söylicem olmuyor böyle
ah canim ya nedir bu bebislerimizin derdi insallahhh onemli birseyi yoktur bizi haberdar et bakalim ben de yarin randevu alabilirsek goturucem burda paylasirizTam 7 gündür 1 gr almadı kızım emmiyor zorla emiyor sabah doktora gidiyoruz
İllaki farlederlerdi. Benim bildiğim beyin gelişimi fazla olunca kafada büyük oluyor :). Babamız çok mutlu hatta o yüzden
Senin yazını okuyup üzülüyordum canımTam 7 gündür 1 gr almadı kızım emmiyor zorla emiyor sabah doktora gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?