2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun işte herkes birşey diyor kimse halimi anlamıyor en son kendimi buraya attım

Çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun işte herkes birşey diyor kimse halimi anlamıyor en son kendimi buraya attım
Canım seni çok iyi anlıyorum insan korktuğu şeyi istemiyo, içine işlemiş ama senin sağlığın iç in ve bebeğine rahat bakabilmen için bu şart. Tek basinayken iyi olmazssan zorlanabilirsin. Ilk zamanlar bende oturamıyordum allahima şükür geçti. Onu 40 gün yaşamayı hiç istemem. Git nolursun daha da kötü olmadan. Olmazsa sadece baktırır müdahale ettirmezsin

Canım bn hep sipariş vereceğim de uygulama kapanıyor, problem var sanırım. Sen netten mı sipariş verdin yoksa kendin gidip mı aldin
Gidip aldım canım bide bazı mağzalarda daha çok indirim oluyor. Kilotlu çoraplar 3.5 du diğer e bebekte aynısı 7 tl. Aldığım çantanın aynısı internette 130 tl

Sarılık değeri ölçüldü mü canım kan şekeri mi düşük acaba. Şekerli su dene istersen hastanede veriyorlar(bizimkine vermişlerdi iki şırınga hem de) zararı olmaz korkma

Bizde 4450yiz 2 numara küçük geliyo acaba normal mi diyordum normalmiş demekki. 38 günlüğüz 3180 doğmuştuk bizde
oğlum 1 hafta önce 4900 dü ve biz 2 numara prima preminum care kullanıyoruz ve gayet normal oluyor. sizinki neden öyle marka ile ilgili mi acaba hangi bezi kullanıyorsun

Serum fizyolojik le aspiratör deyip mi alınacak eczaaneden bu serum fizyolojik bi ilaçmı hiç bilmiyorum da
Cnkm serum fizyolojik dedigi bildigimiz serum suyu iste. Eczaneden alabilirsin. Aspirator de bebek magazalarinda daha uygun fiyatli olur yedek uclarini da al. Tek kullanimlik deniliyor ama cok pahaliya geliyor diye eger sungerine bulasmamissa sungerini cikarip yıkiyor sonra tekrar sungeri takip kullaniyordum

Sizin yanınızda eşleriniz var ben kızıma tek bakıyorum annem yanımda biraz yardımcı oluyor oda gidecek bakalım nasıl olacak
benimde eşim çalışıyor uzun saatler çocuğa baktığı sadece 1-2 saat sonra yatıyor. annem başka şehirde kaynanam haftada 1 anca gelir o da 2-3 saatliğine yani bende tek bakıyorum. ve çok bunalmış hissediyorum artık kendimi

Sarılık değeri ölçüldü mü canım kan şekeri mi düşük acaba. Şekerli su dene istersen hastanede veriyorlar(bizimkine vermişlerdi iki şırınga hem de) zararı olmaz korkma
Evet canim olculdu butun kan tahlilleri yapildi kalbine kadar bakildi ama hic bir sorun yok dendi ama yine de deniyeyim sekerli suyu cok sagol

Anne olmak çok güzel ama sorumluluğu insanı yıpratıyor.. senin dediğin gibi belli bir süreden sonra tükeniyor insan.. normal Doğum yapmak başlı başına en büyük zorluk

Ya senin verdiğin cesaretle randevu alcam gidelim ucunda ölüm yok dua et bana...

Benim bebeğiminde kafası büyüktü 2 hafta önde gidiyordun. Hala koca kafa diyebilirim :) ama kontrolde bişey demedi doktor. Neyden endişeleniyorsunuz ki

MAşallah Allah sağlık uzun ömür versin evladınıza. Benim doktorumda sorun görmüyor koca kafalı diyip seviyor. Ama acaba diyorum içinde sıvı toplanması falan mı var Allah korusun. Ama öyle olsa 3 farklı doktora gittim görüp söylerlerdi sanırım. Dediğiniz gibi benimkide yapısal koca kafalı bi kızım olucak sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…