- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.261
15 dk falan emiyo gündüz etmesine göre az emiyor. Uyku daha tatlı geliyor herhalde :)kızlar bebekleriniz gece beslenmelerinde kaç dakika emiyorlar
Bana harçlıkda yok :) Gerçi biz biraz sıkışık durumdaydık ama romantiZm illa ki parayla olacak diye zorunluluk yok şiir yaz gene o da mı parayla diyorum kafam çok dolu rahat olmam lazım diyor :) hep bahanelerİnanki benimkide öyledi benim için çok şey yaptı o eski halinden eser yok :) Doğum ettim bir çiçek almadı tebrik etmedi.. harçlık verdim yeter diyor :)
Ya işte bizimkide öyle yaş günümde netten bir yazı kopyala yapıştır yapıp bana gönderdi şaşırdım yanı artık bahanelerin ardı arkası yok bazen bumu beni seven adam diyip şaşıyorumBana harçlıkda yok :) Gerçi biz biraz sıkışık durumdaydık ama romantiZm illa ki parayla olacak diye zorunluluk yok şiir yaz gene o da mı parayla diyorum kafam çok dolu rahat olmam lazım diyor :) hep bahaneler
@uygar eymenHummey kızlar yazamadım telaşeden bağırsak röntgeni istedi bağırsaklar dolu bağırsak tembelliği teşhisi koydu bağırsakta kaka var ama kaslar çalışmıyor dedi iki tane şurup verdi bağırsakları hareketlendircek 2 ay kullanıp bırakıcaz emmemesinede bağırsaklarındaki rahatsızlıktan dedi haftaya pazartesi yine görecek geçen ay 1.400 gr almıştı bu ay 900 gr almış ilacın biri günde 2 kez bir çay kaşığı aç karnına diğeri 3 kez 1 çay kaşığı tok karnına eve geldik çok acıkmıştı zaten güzelce emzirdim yarım saat dik tuttum gazını attırdım tok olan ilacı verirken çoçuğun öğürmekten canı çıktı ve sonuç olarak tüm emdiğini kustu bebeğim ağlıyor ben ağlıyorum psikolojik olarak bittim içirdiğim ilaçta gitti içtiği sütte sonra tekrar aç olarak içirdim diğer ilacıda içirdim çocuk perişan oldu aç susuz uyuyor ben ağlıyorum çok kötüyüm ne olur dua edin ya Allah rızası için bebeğimin adı miray Akgün dualarınızda adını geçirin geçsin bu durumu ben günde 5 kez nasıl vericem ilacı
Nezaman gitçeksin canım yaz banada sonucuÇol geçmiş olsun bizede kesin öyle diyeceklerben öyle hissediyorum inşallah düzelir bebeklerimiz bazen benimmide inatlaşıyor emmemek için
Canm ilk 2 yıl bebeklere tv izletmemek gerekiyor. Allah korusun otizme sebep olabiliyor.Biz 12 Aralık doğumluyuz ama hala bakınmıyor bazen reklamlar dikkatini çekiyor ama sürekli emsin yatsın iki uyku arası bir saati bulmuyor evi dolaştırıyorum kucağımda tv kanalları değiştiriyorum hızlı renkli görüntüler Işık’lar dikkat çekiyor diye çıngıraklar sohbetler anca 5 dakika sonra mızmız kafaya şapka bandana da taktırmıyor düz kafa yastığınıda hiç sevmedi kalacak oğlanın kafası sipsivri diye eşim laf konuşuyor ağlasada tak yatır yastığına diye e morartayım mı çocuğu kafayı düzelteyim derken valla kafayı yiycem
Canm çok geçmiş olsun. Acaba o midesini bulandıran ilacı sütüne karıştırıp mı versen öyle faydası olur mu ki?@uygar eymenHummey kızlar yazamadım telaşeden bağırsak röntgeni istedi bağırsaklar dolu bağırsak tembelliği teşhisi koydu bağırsakta kaka var ama kaslar çalışmıyor dedi iki tane şurup verdi bağırsakları hareketlendircek 2 ay kullanıp bırakıcaz emmemesinede bağırsaklarındaki rahatsızlıktan dedi haftaya pazartesi yine görecek geçen ay 1.400 gr almıştı bu ay 900 gr almış ilacın biri günde 2 kez bir çay kaşığı aç karnına diğeri 3 kez 1 çay kaşığı tok karnına eve geldik çok acıkmıştı zaten güzelce emzirdim yarım saat dik tuttum gazını attırdım tok olan ilacı verirken çoçuğun öğürmekten canı çıktı ve sonuç olarak tüm emdiğini kustu bebeğim ağlıyor ben ağlıyorum psikolojik olarak bittim içirdiğim ilaçta gitti içtiği sütte sonra tekrar aç olarak içirdim diğer ilacıda içirdim çocuk perişan oldu aç susuz uyuyor ben ağlıyorum çok kötüyüm ne olur dua edin ya Allah rızası için bebeğimin adı miray Akgün dualarınızda adını geçirin geçsin bu durumu ben günde 5 kez nasıl vericem ilacı
Bizde yapmadı ateş.Kızlar bizimde 2 aylık aşımız yarın sabah . Dua edin kolay atlatalım bizde , sizlerde . Aşıyı olanlar ateş yaptı mı acaba ?
Biberon istemiyor keşke istese canımCanm çok geçmiş olsun. Acaba o midesini bulandıran ilacı sütüne karıştırıp mı versen öyle faydası olur mu ki?
Bana bir kağıt verdi resmini çekip atıcam birazdan bırayaEn doğrusu zararı olmaz yararı olur. Neyle karsilasicagimizi bilmiyoruz çünkü canım Allah korusun. Ben böyle bi aşıyı bilmiyordum doktorumuz söyledi öyle öğrendim. Belki bilmeyenler vardır diye yazmak istedim.
Sanırım doğumdan sonra ilgimiz bebeğe kaydığı için kocalar değişti benim ki de resmen odun oldu değişik bir hallerde doğumdan önce ve doğumdan sonra iki ayrı insan var bazen vok sinirim bozuluyor davranışlarınaİnanki benimkide öyledi benim için çok şey yaptı o eski halinden eser yok :) Doğum ettim bir çiçek almadı tebrik etmedi.. harçlık verdim yeter diyor :)
Nezaman gitçeksin canım yaz banada sonucu
Kızlar regl olan var mı bir de kanamanız doğumdan sonra kaç gün sürdü? Dün tam biter gb oldu benim 38. Gündü bugun geri basladı fakat regl gb bu sefer bu kadar erken mi ya
3 tane özel aşı var orada işaretli. 3. De yazılandan 3 taneden biri yapılabilirmiş.
Sabah 10dan beri bi sikintimiz olmadi nesemiz yerindeKızlar bizimde 2 aylık aşımız yarın sabah . Dua edin kolay atlatalım bizde , sizlerde . Aşıyı olanlar ateş yaptı mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?