2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnanki benimkide öyledi benim için çok şey yaptı o eski halinden eser yok :) Doğum ettim bir çiçek almadı tebrik etmedi.. harçlık verdim yeter diyor :)
Bana harçlıkda yok :) Gerçi biz biraz sıkışık durumdaydık ama romantiZm illa ki parayla olacak diye zorunluluk yok şiir yaz gene o da mı parayla diyorum kafam çok dolu rahat olmam lazım diyor :) hep bahaneler

Bana harçlıkda yok :) Gerçi biz biraz sıkışık durumdaydık ama romantiZm illa ki parayla olacak diye zorunluluk yok şiir yaz gene o da mı parayla diyorum kafam çok dolu rahat olmam lazım diyor :) hep bahaneler
Ya işte bizimkide öyle yaş günümde netten bir yazı kopyala yapıştır yapıp bana gönderdi şaşırdım yanı artık bahanelerin ardı arkası yok bazen bumu beni seven adam diyip şaşıyorum

Çol geçmiş olsun bizede kesin öyle diyecekler ben öyle hissediyorum inşallah düzelir bebeklerimiz bazen benimmide inatlaşıyor emmemek için

Canm ilk 2 yıl bebeklere tv izletmemek gerekiyor. Allah korusun otizme sebep olabiliyor.

Canm çok geçmiş olsun. Acaba o midesini bulandıran ilacı sütüne karıştırıp mı versen öyle faydası olur mu ki?

Kızlar regl olan var mı bir de kanamanız doğumdan sonra kaç gün sürdü? Dün tam biter gb oldu benim 38. Gündü bugun geri basladı fakat regl gb bu sefer bu kadar erken mi ya

Bana bir kağıt verdi resmini çekip atıcam birazdan bıraya

İnanki benimkide öyledi benim için çok şey yaptı o eski halinden eser yok :) Doğum ettim bir çiçek almadı tebrik etmedi.. harçlık verdim yeter diyor :)
Sanırım doğumdan sonra ilgimiz bebeğe kaydığı için kocalar değişti benim ki de resmen odun oldu değişik bir hallerde doğumdan önce ve doğumdan sonra iki ayrı insan var bazen vok sinirim bozuluyor davranışlarına

Kızlar regl olan var mı bir de kanamanız doğumdan sonra kaç gün sürdü? Dün tam biter gb oldu benim 38. Gündü bugun geri basladı fakat regl gb bu sefer bu kadar erken mi ya

2 ay sürdü benim kanama sezeryan olmuştum ama 2 ay aralıklarla devam ettü 2 ay sonra kesildi şükür

Minik bebis canım çok geçmiş olsun, korkma onda bişey yokki sütün fazla geldi bence hazmedemedi benim ilk çocukta olmuştu böyle seninki gibi büyük çişini yapamıyodu doktora götürmüştük fitil vermişti kocaman bişey iğrenç birde bağırsaklarda tembellik yapar demişti madem öyle ne halta üretilio neyse 10 gün olunca bizde korktuk sonra koca karı ilaçlarından biseyler yapmıştık geçmişti yani normale dönmüştü inşallah sizde biran önce normale dönersiniz Rabbim kızına şifa versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…