- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.281
Aynen öyle canım benimki çok çok değişti.. önceden vardı değişiklik takmıyordum ama Doğumdan sonra herşeye kızar oldu şaşkınım yani :) görücü usulü olduğumu düşünüyorum sende durumlar nasıl? Sorunca çok alıngansın diyorSanırım doğumdan sonra ilgimiz bebeğe kaydığı için kocalar değişti benim ki de resmen odun oldu değişik bir hallerde doğumdan önce ve doğumdan sonra iki ayrı insan var bazen vok sinirim bozuluyor davranışlarına
Benimki kaka yaparken çok zorlanıyor ve ağlıyor. Ne yapacagimi şaştım. Kabızlık da yok.Ama başka çaremiz yokki çıkaramıyolar banyodan sonra bile çıkaramıyo benimki emmesini uyumasını herşeyini de etkiliyo
2.aşı ne aşısı oluyor?3 tane özel aşı var orada işaretli. 3. De yazılandan 3 taneden biri yapılabilirmiş.
Kangurun hangi marka canim? Biz kraft aldik 5in 1. Ama güvenemiyorum. Tek ekşi yönü brl desteği yok. Acaba senin kanguruda da mi bel destegi yok. Venim brbrhim hrp mrmede ve brnim kucagimda kalmak ustiyor. Kopuyor belim.13 kiloya kadar yazıyor canım ama bence pek mümkün değil o kadar ağır bebeği tşımak. Ben sling beceremedim bir türlü bağlamayı aldığımla kaldı çok üzüldüm. Kanguru kullanıyorum onda bile sırtım kopuyor çocuk daha 4200
4350 olmuştu canım. Boyu da 54 cmdi. Biz hiç damla kullanmadık. Gaz sıkıntımız şükür kalmadi1 aylikken bebeğinizin boyu ve kilosu ne kadardi?vicol gaz damlasi kullanıp fayda goren varmı
Benimki solomom canım. Yenidoğan aparatıyla kullanıyorum ama sling gibi değil tabi emzirilmez.Kangurun hangi marka canim? Biz kraft aldik 5in 1. Ama güvenemiyorum. Tek ekşi yönü brl desteği yok. Acaba senin kanguruda da mi bel destegi yok. Venim brbrhim hrp mrmede ve brnim kucagimda kalmak ustiyor. Kopuyor belim.
Nurse harveys diye bi gaz ilacı var onu kullanıyorum ben hem gazını alıyo hem kakasını kolay yapıyo damla değil şurubunu kullanıyorum ihtiyaç haline göre günde 3 defaya kadar kullanıyorum güzel yapıyo kakasını günde 2 kere falan yapıyoBenimki kaka yaparken çok zorlanıyor ve ağlıyor. Ne yapacagimi şaştım. Kabızlık da yok.
İzletmedim dikkatini çeksin baksın diye ama bukadar ciddi sonuçlar çıkardığınıda bilmiyordum açıkcası daha dikkatli olucam tabiki sağolasınCanm ilk 2 yıl bebeklere tv izletmemek gerekiyor. Allah korusun otizme sebep olabiliyor.
Hahhh :) o da iyiymiş ben beklentiyi kestim canım böylelikle hayal kırıklığı yaşamıyorumYa işte bizimkide öyle yaş günümde netten bir yazı kopyala yapıştır yapıp bana gönderdi şaşırdım yanı artık bahanelerin ardı arkası yok bazen bumu beni seven adam diyip şaşıyorum
Bizim nimenrix ti aşımızın ismi canım.
Bize verdi dr ama ben faydasını görmedim bıraktım kullanmayı biogaia aldım daha iyi gibi malesef tamamen geçmiyor1 aylikken bebeğinizin boyu ve kilosu ne kadardi?vicol gaz damlasi kullanıp fayda goren varmı
Bana da ise yaramiyor gibi geldi cnmBize verdi dr ama ben faydasını görmedim bıraktım kullanmayı biogaia aldım daha iyi gibi malesef tamamen geçmiyor
Naptin da gaz icin cnm kesin cozumu varmiki4350 olmuştu canım. Boyu da 54 cmdi. Biz hiç damla kullanmadık. Gaz sıkıntımız şükür kalmadi
Evet benim bebegim de oyle.dvitamininden sonra iki gunde bir zar zor yapiyor kakasini.oncesinde 3 4 kez kaka yapıyordu gundeBenimki kaka yaparken çok zorlanıyor ve ağlıyor. Ne yapacagimi şaştım. Kabızlık da yok.
Şu an net göremiyorlar bile. 3 aylık falan olsalar evet kesinlikle çok yararlı kartlar ben de aynen öyle düşünüyorum ama şu an çok erken diyorum. Genellikle Aralık annelerimi erken olanların da bebeği en fazla 2 aylık . Şu süreç için erken diyorum sadece. Yoksa boşverin zeka kartlarını oturtun tv karşısına demiyorumBebeklerin zekalarini bu kadar kucumsemeyin canim.Tabiki marulun su an ne ise yaradigini anlamicak ama hergun onu cocuga gostererek beyninde marul ve koltugun ayni seyler olmadigi bilgisi yukleniyor.Bence cok onemli bu kartlar.
Az önce bi arkadaşa da dedim diyeceksiniz bi ilaçla kafayı bozmuşsunuz diye :) ama gerçekten 3 gündür baya faydasını gördüm memede gaz sancısı yüzünden ağlayıp emmeyen oğlum üç gündür gaz ile hiç bir sıkıntı yaşamadı nurse harveys in şurubunu kullandığımızdan beri kaka da da sorun yaşamıyoruz gazda da ama biraz kakayı cıvık yapıyo ama o da bi problem yaratmaz dedi doktorumuzNaptin da gaz icin cnm kesin cozumu varmiki
55 cm 4110 gr Canım1 aylikken bebeğinizin boyu ve kilosu ne kadardi?vicol gaz damlasi kullanıp fayda goren varmı
Ya benim hergünüm hayal kırıklığı umutlarım keşke tükense uzak kalsam konuşmasamHahhh :) o da iyiymiş ben beklentiyi kestim canım böylelikle hayal kırıklığı yaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?