2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen öyle canım benimki çok çok değişti.. önceden vardı değişiklik takmıyordum ama Doğumdan sonra herşeye kızar oldu şaşkınım yani :) görücü usulü olduğumu düşünüyorum sende durumlar nasıl? Sorunca çok alıngansın diyor

Kızlar regl olan var mı bir de kanamanız doğumdan sonra kaç gün sürdü? Dün tam biter gb oldu benim 38. Gündü bugun geri basladı fakat regl gb bu sefer bu kadar erken mi ya
I Infiniti88 canım Benimde dün başladı bilmiyorum neden oldu dikişlerin nasıl oldu

Kangurun hangi marka canim? Biz kraft aldik 5in 1. Ama güvenemiyorum. Tek ekşi yönü brl desteği yok. Acaba senin kanguruda da mi bel destegi yok. Venim brbrhim hrp mrmede ve brnim kucagimda kalmak ustiyor. Kopuyor belim.

Kangurun hangi marka canim? Biz kraft aldik 5in 1. Ama güvenemiyorum. Tek ekşi yönü brl desteği yok. Acaba senin kanguruda da mi bel destegi yok. Venim brbrhim hrp mrmede ve brnim kucagimda kalmak ustiyor. Kopuyor belim.
Benimki solomom canım. Yenidoğan aparatıyla kullanıyorum ama sling gibi değil tabi emzirilmez.

Benimki kaka yaparken çok zorlanıyor ve ağlıyor. Ne yapacagimi şaştım. Kabızlık da yok.
Nurse harveys diye bi gaz ilacı var onu kullanıyorum ben hem gazını alıyo hem kakasını kolay yapıyo damla değil şurubunu kullanıyorum ihtiyaç haline göre günde 3 defaya kadar kullanıyorum güzel yapıyo kakasını günde 2 kere falan yapıyo

Ya işte bizimkide öyle yaş günümde netten bir yazı kopyala yapıştır yapıp bana gönderdi şaşırdım yanı artık bahanelerin ardı arkası yok bazen bumu beni seven adam diyip şaşıyorum
Hahhh :) o da iyiymiş ben beklentiyi kestim canım böylelikle hayal kırıklığı yaşamıyorum

Bebeklerin zekalarini bu kadar kucumsemeyin canim.Tabiki marulun su an ne ise yaradigini anlamicak ama hergun onu cocuga gostererek beyninde marul ve koltugun ayni seyler olmadigi bilgisi yukleniyor.Bence cok onemli bu kartlar.
Şu an net göremiyorlar bile. 3 aylık falan olsalar evet kesinlikle çok yararlı kartlar ben de aynen öyle düşünüyorum ama şu an çok erken diyorum. Genellikle Aralık annelerimi erken olanların da bebeği en fazla 2 aylık . Şu süreç için erken diyorum sadece. Yoksa boşverin zeka kartlarını oturtun tv karşısına demiyorum

Naptin da gaz icin cnm kesin cozumu varmiki
Az önce bi arkadaşa da dedim diyeceksiniz bi ilaçla kafayı bozmuşsunuz diye :) ama gerçekten 3 gündür baya faydasını gördüm memede gaz sancısı yüzünden ağlayıp emmeyen oğlum üç gündür gaz ile hiç bir sıkıntı yaşamadı nurse harveys in şurubunu kullandığımızdan beri kaka da da sorun yaşamıyoruz gazda da ama biraz kakayı cıvık yapıyo ama o da bi problem yaratmaz dedi doktorumuz

Kızlar bu arada ben slingi kendim yapmayı düşündüm araştırdığım kadarıyla 5 metreye 60 cm likralı kumaşla yapılabiliyomuş yapmak isteyenlere zaten internette nasıl bağlandığıyla ilgili videolar var ordan bakıp bağlarım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…