- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.301
Bexsero menenjit B aşısı canım ağır geçebiliyormuş o ama yaptır dedi bana doktor. Zaten eşim hepsini yaptırıcaz diyor2.aşı ne aşısı oluyor?
Kızlar bu arada ben slingi kendim yapmayı düşündüm araştırdığım kadarıyla 5 metreye 60 cm likralı kumaşla yapılabiliyomuş yapmak isteyenlere zaten internette nasıl bağlandığıyla ilgili videolar var ordan bakıp bağlarım dedim
D vitamini kaka yapmasını etkiliyor mu şok oldum şu an. Bugün hiç kakasını yapmadı. D vitaminine ara vermiştik iki gündür tekrar başladık günde üç damla. Dün bir kez yaptı bugün hiç yapamadı. Sürekli ıkınıyor ve uyuyamıyor hiç. İlacı vermezsek de olmaz napcaz şimdi yaEvet benim bebegim de oyle.dvitamininden sonra iki gunde bir zar zor yapiyor kakasini.oncesinde 3 4 kez kaka yapıyordu gunde
Üşütmüşte olabilir kaka yapmadığındanda sinirlerim çok bozuk ilaçları zorla içirdim 7 saattir emmiyor da ağlıyorum devamlıPerşembe kalça çıkıklıgu için gitcem inşallah o gün bütün sıkıntıları söylicem yüne fitil verdüm şu an hiç durmuyordu ne memeyi tutuyor ne biberonu kusup duruyordu üşüttü mü acaba
sağol canım 1 Aydır kakasını kendi yapamıyor ne zamana kadar fitille yapacak götürdük işte iki şurup verdi zorla içiyor yarı kustu yarı içti 7 saattir de emmiyor çok kötüyüm ağlamaktan bittim artıkMinik bebis canım çok geçmiş olsun, korkma onda bişey yokki sütün fazla geldi bence hazmedemedi benim ilk çocukta olmuştu böyle seninki gibi büyük çişini yapamıyodu doktora götürmüştük fitil vermişti kocaman bişey iğrenç birde bağırsaklarda tembellik yapar demişti madem öyle ne halta üretilio neyse 10 gün olunca bizde korktuk sonra koca karı ilaçlarından biseyler yapmıştık geçmişti yani normale dönmüştü inşallah sizde biran önce normale dönersiniz Rabbim kızına şifa versin inşallah..
Öyle bir etki yapacak içeriği yokki d vitamininin biz 15. Gününden beri aralıksız devam ediyoruz hiç öyle bir sorun yaşamadıkD vitamini kaka yapmasını etkiliyor mu şok oldum şu an. Bugün hiç kakasını yapmadı. D vitaminine ara vermiştik iki gündür tekrar başladık günde üç damla. Dün bir kez yaptı bugün hiç yapamadı. Sürekli ıkınıyor ve uyuyamıyor hiç. İlacı vermezsek de olmaz napcaz şimdi ya
Arkadaş öyle yazmış sanki. Kaka sayısı neden azaldı o zaman normal mi acaba anne sütüyle beslenen bebeklerde bir haftayı bilebulır diyorlardı ama ikinci ayda mı başlıyordu bu işÖyle bir etki yapacak içeriği yokki d vitamininin biz 15. Gününden beri aralıksız devam ediyoruz hiç öyle bir sorun yaşamadık
Yeşil zeytin yağlı sabun varsa küçük bir parça kes fitil seklinş sok sonra bebeğe kullan o bağırsaklar boşalmazsa sanada onada rahat yok, bizim oğlanda sürekli bi sıkıntı çıkarıyor ama geçiyor iki ayı devirdik aralık anneleri olarak zor günler geride kalacak inşallah Allah kolaylık versin canım geçecek inşallah bu günlerÜşütmüşte olabilir kaka yapmadığındanda sinirlerim çok bozuk ilaçları zorla içirdim 7 saattir emmiyor da ağlıyorum devamlı
sağol canım 1 Aydır kakasını kendi yapamıyor ne zamana kadar fitille yapacak götürdük işte iki şurup verdi zorla içiyor yarı kustu yarı içti 7 saattir de emmiyor çok kötüyüm ağlamaktan bittim artık
Kaka sayısı azalıyor tabi büyüdükçeArkadaş öyle yazmış sanki. Kaka sayısı neden azaldı o zaman normal mi acaba anne sütüyle beslenen bebeklerde bir haftayı bilebulır diyorlardı ama ikinci ayda mı başlıyordu bu iş
Canım biz bayagi kötüydük. Gazlı yiyecekleri kestim, sıcak kiraz çekirdeği koydum, hergün 2-3 defa masaj yaptım 10-15 dakika. Altını açıp bacak hareketleri falan yaptırdım ve emzirdikten sonra ne olursa olsun gazını almadan yatırmadım. Rezene de içtin şükür iki güne atlattık o zaman. Şimdi buyudugunden de olabilir kendi kendine çıkartıyor ve bende herşeyi yiyorum, nohut bile yedim bugün. Önce asla yiyemezdim. Canım çok portakal çekiyordu bir dilim yeniyordum. Şimdi bol bol yiyorumNaptin da gaz icin cnm kesin cozumu varmiki
Yok canım takılma okadar keşke dizilerdeki gibi romantik romantik inçe detay düşünenlerden olsalar ama maalesef doğalarında yok herhalde köprüyü geçene kadar sonrasında standart bi göbeği eksik :)Ya benim hergünüm hayal kırıklığı umutlarım keşke tükense uzak kalsam konuşmasam
Bende tereddüt ediyorum ya bağlayabilirmiyimki diye bende bi de böyle şeylerde acaba bağladımmı gevşedimi düşer mi korkusu olur iki gün sonra :)))Eki Görüntüle 2229665 canım bende senin gibi düşündüm dışarı çıkamadığım için ablama aldırdım daha elime geçmedi biran önce gelsede bebeğimle bir bütün olsam die çok sabırsızımbirde bağlamayı becerebilirsem inşallah
Aile hekimi aşıdan sonra bize mor calpol verdi ateş 37.5 üstüne çıkarsa kullan diye ama kullanmadım dahaKızlar ateş düşürücü olarak hangi markayı kullanıyorsunuz
Canım olmazsa 3 düğüm atarızBende tereddüt ediyorum ya bağlayabilirmiyimki diye bende bi de böyle şeylerde acaba bağladımmı gevşedimi düşer mi korkusu olur iki gün sonra :)))
Calpol bebekler için mor olan canımKızlar ateş düşürücü olarak hangi markayı kullanıyorsunuz
Aynen ben kızımda kullanamamıştım içimde kaldı oğlumda kullanıcam kesin bende anneme diyeceğim yarın alsın bakalım ben gemici düğümü atarım artıkCanım olmazsa 3 düğüm atarız
Valla nette bağlanma şekillerini izlerken en çokta bebeklerdeki o huzura içim gidiyor mutlaka denemeliyim içimde kalmasın
Aynen ben kızımda kullanamamıştım içimde kaldı oğlumda kullanıcam kesin bende anneme diyeceğim yarın alsın bakalım ben gemici düğümü atarım artık
Dur bakalım benim annemin tepkisi ne olucak o da kangurun varya dicek mıhetelen ama zaten bizim oğlan kanguru kadar çocuk içinde kaybolacak :):)Ablam ne uğraşcan kanguru al gitsin dedi bende yok abla ben bu slingi mutlaka denemeliyim dedim annem kumaşı görmüş sen onu ne yapcan dola dola bitmez o diyor
7 metre by en 1-5 olunca yok annem o biraz yontulacak eninden boyundan kesilecek dedim e hadi bakalım diyoryüzüme gözüme bulaştırmam inşallah bu bağlamayı
Ya işte hayaller hayatlar gibi oldu bizimkisi ama eğer kızım biriyle evlenmek isterse kitap okuyan gezen birine vermek isterim yoksa ben çektim o çekmesinYok canım takılma okadar keşke dizilerdeki gibi romantik romantik inçe detay düşünenlerden olsalar ama maalesef doğalarında yok herhalde köprüyü geçene kadar sonrasında standart bi göbeği eksik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?