2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben hep diyorum; hamileyken sindirellaydik dogum oldu saat 12 yi gecti ve hosgeldin külkedisi:))))

ilac icin e bebekte özel bir emzik satiliyor...ilk cocugumda bilmiyordum ama bunda muhakkak alicam.emzigin icine ilaci koyuyorsun emerken hopp mideye ilac gidiyor.

Aynen ben de fark ettim son 2 gundur falan sicramiyo tek tuk

Kizlar serum fizyolojik ben de yapicam
Ama enjektörle yapmaya cesaretim yok tazyikli cikiyo genzine kacar nefessiz kalie diye korkuyorum ben de tek tup seklinde aldim bi tup 24 saat icjnde kullaniliyo yarin denicem insallah.ardindan da burun aspiratöruyle cekicem.bazi doktorlar cekin bazilari cekmeyin diyo ama ben cekmeue karar verdim

Cnm emzikten mi bahsediyosun.
Ben nuk kaucuk aldim sevmedi.
Ben de emzik istiyorum artik basta isrsr etmedim tutmadi diye ama memeyi emzik gibi kullaniyo emzik kullansa ben de rahat ederim biraz belki.valla bu sefer marka almicam a101 e gelcek sanirim onu bi denicem bakalim

Benim bebegimde 3.ayina giriyor tabiki ilk aylarda olcak bisey degil 3.aydan sonra artik algilari aciliyormus.

D vitamini eger saglik ocaginin verdigiyse gaz cok yapiyor diye duymustum.Ben wellcare kullaniyorum hic problem olmadi

Kızlar biz sleepy 2 numaraya geçen hafta geçmiştik aama annem küçük geliyor diye molfix 3 numara aldırdı. O tam oluyor şuan ki çocuk daha 4200 civarı. 2 numara sleepy kasıklara iniyordu bu biraz göbeğe kadar çıkıyor .elimde de 100den fazla vardır, arkadaşlar açıp pasta şeklinde yaparak getirmişlerdi. Üzüldüm boşa gitti hepsi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…