- 16 Aralık 2016
- 3.191
- 3.169
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.681
Bana da bu markadan verdi çocuk doktorumuz günde bir damla veriyoruz sağlık ocağı monovit D3 vermişti ama çocuk doktorunun kini kullanmaya karar verdim bendeColedan D3 cnm cocuk dru verdi
Hepatit b ikinci dozunda banyoyla ilgili bir sorun söylemediler yaptırılabiliyor sanırım uyarmadılar çünküKızlar yarın 39 günlük olucaz aşı yapıcaklr 40 da nasıl banyo yaptırıcam herşey iyice karıştı
Çok öpüyorsanız ondan da olabilir. Bizimkiler de geçmiyordu hemşire öyle söyledi ki gerçekten ben öpmeden duramıyordum :) öpmeyi bıraktık ya da azalttık diyeyim :) yaraları da azaldı. Öptükçe çoğalıyor gerçekten deSivilce oldu mu annem onlar etcik der birşey olmaz kendiliğinden geçer ama bizimki çok fazla yüzü pütür pütür
Kanaması normal mi ilerliyor canim ? Kanama işini zaten sevmiyorum sırf artar diye uzak duruyorum ondanCnm arkdsm bilysndr belki buca kadin dogm hastanesinde taktrdi 3 gun kanama geldi sonra dha gelmedi 10 yillk taktrdi bakir
İzmirde başka doktor önerebilirim. Özelden konuşabilirizSagol canim tabiki ugrasacam izmirdeyim canim
bu gruba değil de 2019 ocak yada şubat annelerine yazarsan orda kullanan var yada subatttakılerde olacaktır :)1 no bez kullanan kalmış mıdır ki kızlar? Oğlum hızlı kilo aldı. Elimde Sleepy 1 no 5 paket (40'lı her paket) bez var. Hepsini 80 liraya kargo benden vereceğim. İlgilenen olursa piyasa fiyatının çok altında maksat elimde kalmasın.
Bıxımkı asla lapattırmıyor, bırak şapka taksam kafayı sagsol yapa yapa şapkayı sıyırıyor kafadanKızlar uyku rutini işe işe yarıyor galiba. Annem gözünü kapatarak uyuturduk diyor, bir kaç gündür gözünü kapatıyoruz. Karnı tok, altı temiz, gazı yoksa ve ağlıyorsa herhalde uykusu geldi diyorum şapkasını gözüne çekip kapatıyorum bayılıp gidiyor emziksiz falan. Kendi gözlerini kapatmayı akıl edemiyor herhalde
Bizim alın ve Kaşlara bıle yayıldı.ama doktorumuz bunun normal olduğunu anne hormonların dan artı bebeğin düzeni oturmayan yağ bezlerının fazla çalışmasından kaynaklanıyor muş.hakiki zeytınyagını ısıt asidi gitsin sogusun banyo öncesi kafasına sürüp biraz beklet demişti.tamamen geçmiyor ama kabuklasma olmuyor en azından.3. Ayda geçecek dedi bakalımBizde konak bir turlu gecmedi bende mustela yada abc derm konak kremi alicam. Var mi kullanan. Insallah cabuk gecmesini saglar.
Uykuya kendimi geçiyor peki. Hanı gece uyanınca üatünü degıssen biraz masaj acık ışık vs belki uykusu açılır.yoksa bencede mutlak baska doktor bulmalısın.üniv haatanelerınde yenıdogan doktorları oluyırmus, onlar daha bilgili olur belki.Canim dun cok canini acittim uyandirdim ama yinede biberonu reddetti hemen geri uyuyor ya doktorda sacmaladi istahsiz bebegim diyorum cok uyuyor diyorum koydugu teshis inek sutu alerjisi ben ne yapicam hic bilmiyorum biberona nasil tam alistiririm bilmiyorum gerci basinda beri anne sutu arti mama kullaniyorduk sonradan boyle oldu
Ay çok geçmiş olsu n iyide farketmıssın.tırnakları çabuk uzuyor sıksık kesıyorum bende törpülüyorum.uzun zmndır bıraktık eldiveni zaten bızdrKızlar oplum bugün parmağını gözünr soktu. İncelerken çizik farkettim hemen doktora koştuk, krem ve damla verdi 3 gün sonra kontrole çağırdı. Bayağı çizmiş gözünü. Keşke eldiven taksaydım siz dikkat edin
40 banyosunu 41. Günde yapabilirsin canım bir şey olmazkı.annem özellikle beklettırdı 42. Gün yaptık biz 40 banyosunu.ama zaten ilk ay asında banyo yapma demiyorlar.Kızlar yarın 39 günlük olucaz aşı yapıcaklr 40 da nasıl banyo yaptırıcam herşey iyice karıştı
Kent sgk bakmaz. Bizimki de 250tl yenidoğanda iyi. Memnunuz. Bir de arkadaşım medifemaya gidiyor. Orada sgk da var. Doktor iyi. İnstagramı da var bak istersen. Hekimanne diye. Görkem hanım. Çok yoğun. O uygun olacaktır. İstersen bir bakMuayene ücreti 300 tl fazla biraz. Özel sağlık varsa anca uygun oluyo. Aradim simdi sgk bakmiyolarmis.( guzel bi doktor bulmaniz lazim. Bazilari gercekten hic ilgilenmiyor. Umarim bian once toprlar bebegin kiyamam ona ya. ben bi iğne de ağladı diye kaç saat ağladım. Seni düşünemiyorum (
Aynı sıkıntı bızdede vardı, hatta bi süre gece bile hiç uyumadık.memeden çıkarsam uyanıyodu wc ye bile gıdemıyo insan öyle olunca.emzıkte almıyordu çok yordu beni. Çok ağladığı zmnlar kaptırdım emzıgı öğürdü vs üstüne gitmedim ama ara ara denedim hep vermeyi.sonunda aldı.hala uykuya geçerken vs vermeye calışıyorum bazen alıyor bazen almıyor emzıgı ama enazındann arada beni emmeden uykuya geçiyor nadiren de olsaKızlar oglum sürekli memede emzik almak istiyorum avent düşündüm başka önerisi olan varmı aventinde çeşitleri var galiba hangisini alırsam tutar
Evde damaklı damaksız var ikisinide tutmuyo diliyle itiyo midesi bulanıyo
Sürekli memede olunca hiçbirşey yapamıyorum gazı var ıkınırken bile battaniyeleri yalıyo hemen emzik almam lazım
Evet uykuya kendi geciyor cok cok zorlarsam uyanip agliyor ama yine yemeyi reddediyor daha dogrusu biberonu reddediyor biberona alismasi lazim cunku yakinda tamamen sutten kesmem gerek ben cok rahatsizim tedaviye baslamam lazimbu gruba değil de 2019 ocak yada şubat annelerine yazarsan orda kullanan var yada subatttakılerde olacaktır :)
Bıxımkı asla lapattırmıyor, bırak şapka taksam kafayı sagsol yapa yapa şapkayı sıyırıyor kafadan
Bizim alın ve Kaşlara bıle yayıldı.ama doktorumuz bunun normal olduğunu anne hormonların dan artı bebeğin düzeni oturmayan yağ bezlerının fazla çalışmasından kaynaklanıyor muş.hakiki zeytınyagını ısıt asidi gitsin sogusun banyo öncesi kafasına sürüp biraz beklet demişti.tamamen geçmiyor ama kabuklasma olmuyor en azından.3. Ayda geçecek dedi bakalım
Uykuya kendimi geçiyor peki. Hanı gece uyanınca üatünü degıssen biraz masaj acık ışık vs belki uykusu açılır.yoksa bencede mutlak baska doktor bulmalısın.üniv haatanelerınde yenıdogan doktorları oluyırmus, onlar daha bilgili olur belki.
Ay çok geçmiş olsu n iyide farketmıssın.tırnakları çabuk uzuyor sıksık kesıyorum bende törpülüyorum.uzun zmndır bıraktık eldiveni zaten bızdr
40 banyosunu 41. Günde yapabilirsin canım bir şey olmazkı.annem özellikle beklettırdı 42. Gün yaptık biz 40 banyosunu.ama zaten ilk ay asında banyo yapma demiyorlar.
Ne asisi 39 gunlukken cnmKızlar yarın 39 günlük olucaz aşı yapıcaklr 40 da nasıl banyo yaptırıcam herşey iyice karıştı
Çok geçmiş olsun cnm.alışacaktır inşallah.Evet uykuya kendi geciyor cok cok zorlarsam uyanip agliyor ama yine yemeyi reddediyor daha dogrusu biberonu reddediyor biberona alismasi lazim cunku yakinda tamamen sutten kesmem gerek ben cok rahatsizim tedaviye baslamam lazim
Sagol canim insallahhhÇok geçmiş olsun cnm.alışacaktır inşallah.
1 aylık aşısı hemşire tarihi yanlış yazmış yarın yaptırcaz inşallahNe asisi 39 gunlukken cnm
Hadi canım ilk kez duydum babası çok öpüyor sakalları batıyor ondan da alabilirÇok öpüyorsanız ondan da olabilir. Bizimkiler de geçmiyordu hemşire öyle söyledi ki gerçekten ben öpmeden duramıyordum :) öpmeyi bıraktık ya da azalttık diyeyim :) yaraları da azaldı. Öptükçe çoğalıyor gerçekten de
Özellikle eşime sordu sen çalışmıyor musun her türlümikrop olabilir sen de öpmeyin çocuğu dediHadi canım ilk kez duydum babası çok öpüyor sakalları batıyor ondan da alabilir
Ya bende annem burda diye yapıyorum o gitse yapamam çocuk tek kalır korkarım birşey olur onaben hergün yapamıyorum iki çocukla :/ birde tuvalete alıştırıyorum büyük kızıma gece birde ona kalkıyorum çok yoruluyorum
:)) hoşuna gidiyor Allah seni:))Ilk zamanlar bana da öyle geldi ama şimdi alıştım :) hoşuma gidiyorr :)))))))
Ablamın çocuğunda da olmuştu yaralar. Onlara da doktor öpmeyin demişti. Ama o zamanlar ben üniversite okuyordum çok göremediğim için hep öpmüştüm. Şimdi de Ablam benimkini öpüyor sebebi de ben öpmüşüm o da öpermişHadi canım ilk kez duydum babası çok öpüyor sakalları batıyor ondan da alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?