2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar yarın 39 günlük olucaz aşı yapıcaklr 40 da nasıl banyo yaptırıcam herşey iyice karıştı

Kızlar yarın 39 günlük olucaz aşı yapıcaklr 40 da nasıl banyo yaptırıcam herşey iyice karıştı
Hepatit b ikinci dozunda banyoyla ilgili bir sorun söylemediler yaptırılabiliyor sanırım uyarmadılar çünkü

Sivilce oldu mu annem onlar etcik der birşey olmaz kendiliğinden geçer ama bizimki çok fazla yüzü pütür pütür
Çok öpüyorsanız ondan da olabilir. Bizimkiler de geçmiyordu hemşire öyle söyledi ki gerçekten ben öpmeden duramıyordum :) öpmeyi bıraktık ya da azalttık diyeyim :) yaraları da azaldı. Öptükçe çoğalıyor gerçekten de

Kızlar oglum sürekli memede emzik almak istiyorum avent düşündüm başka önerisi olan varmı aventinde çeşitleri var galiba hangisini alırsam tutar
Evde damaklı damaksız var ikisinide tutmuyo diliyle itiyo midesi bulanıyo
Sürekli memede olunca hiçbirşey yapamıyorum gazı var ıkınırken bile battaniyeleri yalıyo hemen emzik almam lazım

bu gruba değil de 2019 ocak yada şubat annelerine yazarsan orda kullanan var yada subatttakılerde olacaktır :)

Bıxımkı asla lapattırmıyor, bırak şapka taksam kafayı sagsol yapa yapa şapkayı sıyırıyor kafadan
Bizde konak bir turlu gecmedi bende mustela yada abc derm konak kremi alicam. Var mi kullanan. Insallah cabuk gecmesini saglar.
Bizim alın ve Kaşlara bıle yayıldı.ama doktorumuz bunun normal olduğunu anne hormonların dan artı bebeğin düzeni oturmayan yağ bezlerının fazla çalışmasından kaynaklanıyor muş.hakiki zeytınyagını ısıt asidi gitsin sogusun banyo öncesi kafasına sürüp biraz beklet demişti.tamamen geçmiyor ama kabuklasma olmuyor en azından.3. Ayda geçecek dedi bakalım

Uykuya kendimi geçiyor peki. Hanı gece uyanınca üatünü degıssen biraz masaj acık ışık vs belki uykusu açılır.yoksa bencede mutlak baska doktor bulmalısın.üniv haatanelerınde yenıdogan doktorları oluyırmus, onlar daha bilgili olur belki.
Ay çok geçmiş olsu n iyide farketmıssın.tırnakları çabuk uzuyor sıksık kesıyorum bende törpülüyorum.uzun zmndır bıraktık eldiveni zaten bızdr
40 banyosunu 41. Günde yapabilirsin canım bir şey olmazkı.annem özellikle beklettırdı 42. Gün yaptık biz 40 banyosunu.ama zaten ilk ay asında banyo yapma demiyorlar.

Kent sgk bakmaz. Bizimki de 250tl yenidoğanda iyi. Memnunuz. Bir de arkadaşım medifemaya gidiyor. Orada sgk da var. Doktor iyi. İnstagramı da var bak istersen. Hekimanne diye. Görkem hanım. Çok yoğun. O uygun olacaktır. İstersen bir bak

Aynı sıkıntı bızdede vardı, hatta bi süre gece bile hiç uyumadık.memeden çıkarsam uyanıyodu wc ye bile gıdemıyo insan öyle olunca.emzıkte almıyordu çok yordu beni. Çok ağladığı zmnlar kaptırdım emzıgı öğürdü vs üstüne gitmedim ama ara ara denedim hep vermeyi.sonunda aldı.hala uykuya geçerken vs vermeye calışıyorum bazen alıyor bazen almıyor emzıgı ama enazındann arada beni emmeden uykuya geçiyor nadiren de olsa

Evet uykuya kendi geciyor cok cok zorlarsam uyanip agliyor ama yine yemeyi reddediyor daha dogrusu biberonu reddediyor biberona alismasi lazim cunku yakinda tamamen sutten kesmem gerek ben cok rahatsizim tedaviye baslamam lazim

Hadi canım ilk kez duydum babası çok öpüyor sakalları batıyor ondan da alabilir

Hadi canım ilk kez duydum babası çok öpüyor sakalları batıyor ondan da alabilir
Ablamın çocuğunda da olmuştu yaralar. Onlara da doktor öpmeyin demişti. Ama o zamanlar ben üniversite okuyordum çok göremediğim için hep öpmüştüm. Şimdi de Ablam benimkini öpüyor sebebi de ben öpmüşüm o da öpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…