2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı
Burda yazıyor ya canım herkes. Tabi var 1 aylıkken. Sen sağlık ocağına kayıtlı değil misin ki

Ben de 3. Ayda yaptıracağım canım doktorum olmaz demedi hatta 4 hafta erken doğum oğlum o yüzden 3. Ayda yapalım dedik doktor da daha iyi olur dedi

Doğum haftasına göre de ayarlaniyordur haklısın canim 40. Haftada oldu benim doğum çünkü :)

oyy inşaAllah bunda bir sıkıntı olmaz canım. ne kadar mış aşı bilgin var mı?

hepatit b 2.doz aşısı var tabi 1 aylikken

Burda yazıyor ya canım herkes. Tabi var 1 aylıkken. Sen sağlık ocağına kayıtlı değil misin ki

Yaptırdık kimse bişey demiyor da sen Doğum yapınca sağlık ocağına bildirim yapmadınmı
Dogum yaptıgımdan saglık ocagının habeti var bebegm 4 günlükken gitmiştik aşı karnesine 26 şubat yazmış biz bugun 38 günlük olduk ne yapıcam ben şimdi off ya

Dogum yaptıgımdan saglık ocagının habeti var bebegm 4 günlükken gitmiştik aşı karnesine 26 şubat yazmış biz bugun 38 günlük olduk ne yapıcam ben şimdi off ya
Benim kızımda aşının birinde ateşi vardı 1 hafta sonra yaptılar kaçıncı aydı hatırlamıyorum. Sen yarın sabah git sağlıkocağına yaparlar bence.

Kızlar aradım saglık ocagını aşı karnesine hemşire yanlş yazmış yarın çagırdılar aşı için

Kızlar oplum bugün parmağını gözünr soktu. İncelerken çizik farkettim hemen doktora koştuk, krem ve damla verdi 3 gün sonra kontrole çağırdı. Bayağı çizmiş gözünü. Keşke eldiven taksaydım siz dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…