- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.701
Öyleyse öpmem ya kıyamam yavrumaAblamın çocuğunda da olmuştu yaralar. Onlara da doktor öpmeyin demişti. Ama o zamanlar ben üniversite okuyordum çok göremediğim için hep öpmüştüm. Şimdi de Ablam benimkini öpüyor sebebi de ben öpmüşüm o da öpermiş
Ben eşime diyorum sakalın batıyor diyorum küsüyor bırakmıyorsun ben çocuğumu öpeyim diyorÖzellikle eşime sordu sen çalışmıyor musun her türlümikrop olabilir sen de öpmeyin çocuğu dedi
Ben kullaniyorumkoltukalti icin rolon kullanmak zararlimidir.kullanan var mi.
Al benden de o kadar ya.. 4 tane emzik denedim bir işe yaramadıKızlar oglum sürekli memede emzik almak istiyorum avent düşündüm başka önerisi olan varmı aventinde çeşitleri var galiba hangisini alırsam tutar
Evde damaklı damaksız var ikisinide tutmuyo diliyle itiyo midesi bulanıyo
Sürekli memede olunca hiçbirşey yapamıyorum gazı var ıkınırken bile battaniyeleri yalıyo hemen emzik almam lazım
ben ilk kızımda pusetine koyardım banyoya alırdım yanıma =)Ya bende annem burda diye yapıyorum o gitse yapamam çocuk tek kalır korkarım birşey olur ona
Canm şimdi baktım da öyle birşey göremedim içeriğinde. Doktorumuz niye bize söylemedi ki bunuSaglik ocaginin verdiginde paraben var o yuzden başka aldik bizde cnm
Yok canim bizim doktor kentte yeni dogan uzmani cok iyi cok ilgili o yuzden arkadasa onerdim ama sgk yokmus biz ozel sigorta ile bakildigimiz icin hic sormamistim. Arkadas icin arayip sordum :) ondan yazdim :)Kent sgk bakmaz. Bizimki de 250tl yenidoğanda iyi. Memnunuz. Bir de arkadaşım medifemaya gidiyor. Orada sgk da var. Doktor iyi. İnstagramı da var bak istersen. Hekimanne diye. Görkem hanım. Çok yoğun. O uygun olacaktır. İstersen bir bak
Canm var tabii ki hepatit b’nin ikinci dozu yapılıyor. Hastaneden yada sağlık ocağından söylemediler mi sana?Kızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı
Eşim bugunde chicco nun almş yolda geliyor :) bakalım tutucak mıAl benden de o kadar ya.. 4 tane emzik denedim bir işe yaramadı
Canım aşım kartına 26 ocak yazcagına 26 şubat yazmş bende bilmiyordum bi arkadaş uyardı aradım saglık ocagını niye gelmedin diyo şubat yazarsanz tabi gelemem dedim.Canm var tabii ki hepatit b’nin ikinci dozu yapılıyor. Hastaneden yada sağlık ocağından söylemediler mi sana?
Ah geçmiş olsın canm. Benimki de sürekli yüzünü çiziyor gözüne sokacak diye çok korkuyorum. Biz ne şapka ne eldiven takıyoruz doğduğundan beri. Alıştırmayalım sıcağa dedik. Şimdi de yüzünü çiziyor.Kızlar oplum bugün parmağını gözünr soktu. İncelerken çizik farkettim hemen doktora koştuk, krem ve damla verdi 3 gün sonra kontrole çağırdı. Bayağı çizmiş gözünü. Keşke eldiven taksaydım siz dikkat edin
Napim kaka yapinca mutlu oluyorum hergun 5 kez falan yapiyo alistim o kokuya :))):)) hoşuna gidiyor Allah seni:))
ben ilk kızımda pusetine koyardım banyoya alırdım yanıma =)[/
Biraz büyüse alırdım şimdi çok küçük
Anne olmak ne zor o iyi olsa hiçbirşey rahatsız etmez biziNapim kaka yapinca mutlu oluyorum hergun 5 kez falan yapiyo alistim o kokuya :)))
Işıklar açık mı kaliyo canim43 olduk bizde ama gece sürekli uyanıyor ne bilim ya şimdi içime dert oldu
Canım bn saglikciyim. Kimseden de böyle bisey duymamıştım. Sağlık ocağında da kullananlardan hiç böyle bisey duymadım. Bana da öyle bir etki etmedi. Ilk senden duydumBen staj yaparken doktorlara sordum yarısı kıl yapıyor dedi yarısı yapmıyor ama kullandım yapıyor sizde yaparmı bilmiyorum
Günde 2-4 arası dolu yapiyo canım. Çoğu bezinde de azar azar oluyorBebekleriniz kakasini ne sıklıkta yapiyor
İki ay olunca gideceğim tabiki kontrolün ne zararı varNiye gitmiyorsunuz ki? Rahimde yapışıklık vs olabilir, toparlanmamış olabilir ne bileyim doğum yani kolay bir şey değil.
Ben hep takıyorum oturup başında onunla ilgilenirken çıkarıyorum benim kontrolümde oluyor yoksa yüzünü falan hep çizer. Geçmiş olsun canımKızlar oplum bugün parmağını gözünr soktu. İncelerken çizik farkettim hemen doktora koştuk, krem ve damla verdi 3 gün sonra kontrole çağırdı. Bayağı çizmiş gözünü. Keşke eldiven taksaydım siz dikkat edin
Hayır canım gece lambasını yakıyorumIşıklar açık mı kaliyo canim
Ben kullandım polikistik over hastalığım vardı kullandım beni maf etti kendim bizzat yaşadım ondan Doğum kontrol hapı sanıldığı kadar mahsum değilCanım bn saglikciyim. Kimseden de böyle bisey duymamıştım. Sağlık ocağında da kullananlardan hiç böyle bisey duymadım. Bana da öyle bir etki etmedi. Ilk senden duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?