2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Öyleyse öpmem ya kıyamam yavruma

Al benden de o kadar ya.. 4 tane emzik denedim bir işe yaramadı

Yok canim bizim doktor kentte yeni dogan uzmani cok iyi cok ilgili o yuzden arkadasa onerdim ama sgk yokmus biz ozel sigorta ile bakildigimiz icin hic sormamistim. Arkadas icin arayip sordum :) ondan yazdim :)

Kızlar bebeklerin 1 aylık aşısı var mı?
Arkadşım dogum yaptı doktor 1 aylıkken aşısı var demiş bana kimse birşey demedi o yüzden merak ettim sizler yaptırdınız mı
Canm var tabii ki hepatit b’nin ikinci dozu yapılıyor. Hastaneden yada sağlık ocağından söylemediler mi sana?

Al benden de o kadar ya.. 4 tane emzik denedim bir işe yaramadı
Eşim bugunde chicco nun almş yolda geliyor :) bakalım tutucak mı
Canm var tabii ki hepatit b’nin ikinci dozu yapılıyor. Hastaneden yada sağlık ocağından söylemediler mi sana?
Canım aşım kartına 26 ocak yazcagına 26 şubat yazmş bende bilmiyordum bi arkadaş uyardı aradım saglık ocagını niye gelmedin diyo şubat yazarsanz tabi gelemem dedim.
Yarın çagırdı inşallah bir sıkıntı olmaz

Ah geçmiş olsın canm. Benimki de sürekli yüzünü çiziyor gözüne sokacak diye çok korkuyorum. Biz ne şapka ne eldiven takıyoruz doğduğundan beri. Alıştırmayalım sıcağa dedik. Şimdi de yüzünü çiziyor.

Ben staj yaparken doktorlara sordum yarısı kıl yapıyor dedi yarısı yapmıyor ama kullandım yapıyor sizde yaparmı bilmiyorum
Canım bn saglikciyim. Kimseden de böyle bisey duymamıştım. Sağlık ocağında da kullananlardan hiç böyle bisey duymadım. Bana da öyle bir etki etmedi. Ilk senden duydum

Ben hep takıyorum oturup başında onunla ilgilenirken çıkarıyorum benim kontrolümde oluyor yoksa yüzünü falan hep çizer. Geçmiş olsun canım

Canım bn saglikciyim. Kimseden de böyle bisey duymamıştım. Sağlık ocağında da kullananlardan hiç böyle bisey duymadım. Bana da öyle bir etki etmedi. Ilk senden duydum
Ben kullandım polikistik over hastalığım vardı kullandım beni maf etti kendim bizzat yaşadım ondan Doğum kontrol hapı sanıldığı kadar mahsum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…