- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.721
Regl olduğuna emin misin canım belki son kanamalarındır çünkü erken gibi geldi bana ve ben bilmiyordum emzirirken uzun süre regl olmayacakmıyız ben bir sonraki ay olurum sanıyordum40. Gün regl oldum va agrım çok size de oldu mu böyle? Çok erken değil mi ya aşırı üzüldüm
Benimkilerden 3ü chicco idi. İnşallah sizinki tutarEşim bugunde chicco nun almş yolda geliyor :) bakalım tutucak mı
Canım aşım kartına 26 ocak yazcagına 26 şubat yazmş bende bilmiyordum bi arkadaş uyardı aradım saglık ocagını niye gelmedin diyo şubat yazarsanz tabi gelemem dedim.
Yarın çagırdı inşallah bir sıkıntı olmaz
Aaa kullanıyorum ben ama zararlı mıdır acaba hiç aklıma gelmemiştikoltukalti icin rolon kullanmak zararlimidir.kullanan var mi.
Kusmuğu nasılkizla r kızım bugun aksam üstünden beri baya bi kustu 3 kez filan dolu dolu.butum emdikleri cikti nerdeyse.nedendir?normalde de az az beslendikten sonra az az çıkarırdı onlar fazlası diye önemsemiyordum ama bu aksam çok çıkardı ne yapmaliyim dr â görürsem mi..çoğunlukla kendi kendine gazini cikrmaya calisirken kusuyor
Nerde oturuyorsun canım. Bakarlar tabiiHanımlar Ben devlete Doğum yaptım dikişlerim ağrıyor özel hastaneye gitsem bakarlar mı? Memleketimde bakıyordular burayı bilmiyorum?
direk ictigi süt hatta sulu birazKusmuğu nasıl
Ya onu bilmiyorum ben normalde böyle pırtı pırtı olsa birşey olmaz dediğin gibiyse bilemiyorumdirek ictigi süt hatta sulu biraz
Urfa canım :) ya ben daha Ağda yapmadım utanıyorumNerde oturuyorsun canım. Bakarlar tabii
Ben doğumdan sonra hep almaya başladım canım kremleUrfa canım :) ya ben daha Ağda yapmadım utanıyorum
Bende gidemedim hiç öyle orman gibi olmuşumBen doğumdan sonra hep almaya başladım canım kremleyoksa psikolojim bozuluyor. Ama daha kas bıyık için hiç gidemedim kuaföre kızımı da bırakıp gidemiyorum. Haftasonu bakıcam bi
Bende gidemedim hiç öyle orman gibi olmuşum
Kocam geçen gün bana bıyıkların benimkiyle yarışıyor dedi çok bozuldunaynen canım. Aynaya bakmaya korkar oldum
Aman bana öyle bisey demiyo çok şükür. Dese yikilirim bnKocam geçen gün bana bıyıkların benimkiyle yarışıyor dedi çok bozuldun
Doktor bana bir krem verdi yüzünde kızarıklık olsa dahi kullanılır diye biraz pahalı ama çok işe yarıyor canım istersen dene tamamen doğal içerikli coresatin pembe renklisi. Benimkinin pişiği çok fenaydı 2-3 güne birşey kalmadı ama ben bezide değiştirdimKıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık
Kız bakma ben çok kırılganım içime atıyorumAman bana öyle bisey demiyo çok şükür. Dese yikilirim bnama ben diyorum yarıştıralım diye, o da bıyıklarını yerim diyo önceki halimizden eser yok simdii
Canım kötü bisey değil kiiKız bakma ben çok kırılganım içime atıyorumama yapcak birşeyim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?