2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Doktorda onh demek istedi heralde alışkanlık olur kullanma dedi mamayı bıraktık sade anne sütü alıyor dedim 10 güne kadar normal dedi bakalım ugraşmıcam ne zaman kendiliginden yapcak

benim babam benim emziğimi bantlıyor muş ağzıma ve öylede gezdirirmiş beni herkes bu ne diyip gülermiş. çok ağlarmışım daaaa =))
Mantıklı ama ne inat benim bebeğim neler yapıyorum tutsun diye hastanede yatarken şekerli suya batırıp veriyordum çünkü ağladığında solunumu düşüyordu diye mecburen öyle yapıyordum alıştı o duruma şimdi batırsam da almıyor hatta biberonu çok severdi onu da almıyor emziğe alışsa en azından ağladığında sakinleşir bende mi yapıştırsam napsam

canım huy edinmiş ağlayan bebek senin ki de. başka doktora götürdün mü?
Yok cnm gidemedik nasipse yarın götürecem özel hastaneye bi dr var eşimin kuzeni çok memnun kalmış bizde bi gidelim dedik bakalım bu ağlama huy mu edindi yoksa ağrısı var ondan mı ağlıyor anlıyacaz çünkü böyle değildi evet çok uslu bir bebek olmadı hiç ağlardı geceleri ama böyle saatlerce değil kucakta bile ağlıyor ayağı kalkıyorum yine sakinleşmiyor Boğaz’ı kuruyana kadar ağlıyor ya testiste fıtığı var o ağrı yapmaz demişti dr ama anlayamıyorum neden böyle olduğunu

iki gündür

iki gündür beslenme sonrası kusması başladı kusma idrar yolu enf belirtisi olabilir deyince burdan arkadslar acaba uykuda yapiyormu dedim
Beslenme sonrası 15 dk falan yatırma yatay pozisyonda tutmadan dene bakalım canımm doktor bana öyle dedi ve kusması nasıl sulu mu peynir kesiği gibi mi? Gazı iyi çıkmayıncada kusarmış sen hepsini takip et aklında soru işareti olursada doktorunla bi görüş

Allah bağışlasın canım. aynen birlikte büyüyorlar. annelik kolay değil ki. benim çocuk gelişimin de ki öğretmenim "çocuk yapmayan bencildir" demişti =) yok o kadar çocuk benim kafa kaldırmaz canım annelik çok ama çok sabır istiyor. Herkesin fikri görüşü yaşantısı hayatı farklı ama evlat hele kardeş bambaşka. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun iyi insanlar ile karşılaştırsın bahtları zihinleri daima açık olsun inşaAllah

evet canım direk emdiği süt çıkıyor genelde ve yatinca çok oluyo.kendi gaz icin ıkınıp sıkışınca filan direk kusuyor sanırım gaz,ini ben çıkaramıyorum saol arkadaşım takip edicem

Benimkide aynı canım 38. Güne kadar lekelenmeydi. Ondan sonra adet kanaması gibi geliyor 43 günlüğüz biz de. Günlük 3-4 ped gidiyo dolu dolu

evet canım direk emdiği süt çıkıyor genelde ve yatinca çok oluyo.kendi gaz icin ıkınıp sıkışınca filan direk kusuyor sanırım gaz,ini ben çıkaramıyorum saol arkadaşım takip edicem
Aynı benimkide öyle canım doktorunla görüştüğündede durumu anlatırsın bana başta takip et dedi sonra reflü ilaçları verdi emin olduktan sonra

Maşallah sana bende senin gibi düşünüp hep 4-5 çocuk isterdim ama hem çalışıp hem çocukları nasıl büyüttün kim baktı sen yokken

haha yok kız yapma =) benim bebeğime yapsam kusar =) öğünüyor zaten pek emmiyor emziği. evet senin için kolaylaştırıcı kurtarıcı olur emzik ama zorlama bazıları almıyor emziği.

tamam canım başka doktordan da bir fikir alırsın. Yarın yazarsın canım

10 gün bekliceksin yani öylemi canım sonuçta ilaç fitil kulak çubuğu hep aynı alışır diyorlar ama bizim şurup düzenleyiciymiş bekle bakalım yapacakmı doktorlar yapar diyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…